Jeu de Boulers welkom in Berlicum

BERLICUM – Elke maandagmiddag vanaf 13.30 uur zijn jeu-de-boulers en gastspelers welkom bij Jeu de Boules Club Mooie Boule in Berlicum (met bijna 120 leden).

Het doet er niet toe of u dit spel al beheerst of dat u het eens wilt uitproberen. Vooral met de winterse dagen is deze sport juist iets voor u. Geheel vrijblijvend en gratis kunt u eens kennis maken bij Mooie Boule. De deuren van Jeu de Boules Club Mooie Boule in Berlicum, met een overdekte hal met 20 binnenbanen en 18 buitenbanen staan gastvrij open voor iedereen.

Alle leden maken u graag wegwijs en zullen u zodanig opvangen dat u zich al snel thuis voelt. Kom op maandagen maar eens een kijkje nemen en met de leden gewoon meespelen.
Hebt u geen eigen ballen, dan krijgt u deze gratis te leen. Meer weten? Kijk op www.mooieboule.nl Mooie Boule zit op de Brand, Groenstraat 14 C, 5258 TH, Berlicum. Telefoon: 073-8221408 Hartelijk welkom bij de gezelligste en meest gastvrije boulesclub van Brabant.

Foto's:


0

Geef een reactie