Recycle Sint in Den Dungen

DEN DUNGEN – Wensen en interesses van kinderen veranderen. Speelgoed dat waanzinnig leuk was, is een paar maanden of een jaar later ineens niet meer leuk of uitdagend, misschien zelfs kinderachtig! En dan, je hebt een flink bedrag neergelegd voor het speelgoed en er wordt niets meer mee gedaan of je kinderen (of kleinkinderen) zijn toe aan een nieuwe uitdaging en moet er iets nieuws komen.

Waarom kopen als je ook kunt ruilen? Gun je speelgoed een tweede leven op de speelgoedruilmarkt van vrijdag 5 november bij de Recycle Sint in Litserborg. Dat ruimt lekker op, je maakt een ander kind weer blij en voor jouw kind is er weer iets nieuws én het kost je niks. Recycle Sint: Dé manier om het sinterklaasfeest duurzaam en voordelig te vieren.

Woon je in de gemeente Sint-Michielsgestel of naburige dorpen, ben je een (groot)ouder met speelgoed dat niet meer gebruikt wordt of ben je een opa of oma en wil je je kleinkinderen weer eens iets nieuws aanbieden? Sprokkel wat speelgoed bij elkaar en kom recyclen.
Opruimen en besparen Recycle Sint is een vrij nieuw fenomeen ontwikkeld door “Branding a better World” en wordt door verschillende organisaties in Nederland opgepakt. Het principe is vrij simpel. Je levert je speelgoed in en ontvangt hiervoor punten. Met deze punten kun je weer ander “nieuw” speelgoed “kopen”. Speelgoed dat overblijft wordt, gedoneerd aan een goed doel. Mooi toch! Wil je je alleen je speelgoed kwijt en er niet weer iets voor terug. Dan ben je ook van harte welkom.

Eerste keus tweedehands. De Recycle Sint van de gemeente Sint-Michielsgestel wordt georganiseerd in Den Dungen door Litserborg en Stichting H.E.L.D op vrijdag 5 november 2019. Inleveren van speelgoed kan tussen 18.00 en 19.30 uur, daarna kun je je punten tot 21.30 uur ruilen tegen ander leuk speelgoed.
Recycle Sint Den Dungen Vrijdag 5 november Inleveren 18.00-19.30 uur Ruilen 19.30- 21.30 uur

Foto's:


0