Wedtips voor voetbalcombinaties – Alle competities

Onze gecombineerde Europese voetbalweddenschappen brengen ons deze week naar drie bestemmingen: Frankrijk, Duitsland en Spanje. We hebben drie wedstrijden uit verschillende competities gekozen waarmee je wat geld kunt verdienen aan bet777 dit weekend. Bezoek onze sectie voor sportweddenschappen voor een kans om veel te winnen met onze meest uitstekende online weddenschappen.

Monaco vs. Nice

Nice bleef dit seizoen match na match imponeren. Sinds hun gelijkspel op Matchday 1 met Reims, hebben ze hun volgende drie wedstrijden gewonnen zonder een doelpunt toe te staan, waarbij ze tien keer scoorden. Hoewel ze in deze wedstrijd als underdogs worden beschouwd, hebben ze het momentum, het vertrouwen en de vorm die nodig zijn om te zegevieren.

Terwijl de verdediging van het lokale team de aanvallen van de tegenstander afweerde, zorgde het aanvallende paar van Nice voor het kampioenschap. Kasper Dolberg  heeft drie goals in drie wedstrijden, terwijl Amine Gouiri, een tiener Frans wonderkind, vier goals en één assist heeft. Monaco heeft doelpunten toegestaan ​​in elk van hun eerste vijf wedstrijden, en deze ontmoeting lijkt geen uitzondering te zijn. Nice krijgt een fantastisch momentum en we denken dat Monaco ze niet zal kunnen stoppen.

Frankfurt vs. Wolfsburg

Wolfsburg leidt de Bundesliga na vier dagen en is de enige ploeg die elke wedstrijd heeft gewonnen. Hoewel de ploeg offensief niet erg succesvol was, hebben ze het beste defensieve record van de competitie, na drie wedstrijden te hebben gespeeld zonder een doelpunt toe te staan ​​en slechts één nederlaag te hebben geleden. Ze hebben echter ook uitstekende vaardigheden in Maximillian Philipp, Lukas Nmecha en Wout Weghorst.

Frankfurt heeft dit seizoen moeite om zijn weg te vinden nadat hij vorig seizoen topscorer Andre Silva verloor. De club verdiende drie gelijke spelen in vier wedstrijden, maar het verlies van de Portugese spits was voelbaar. We denken dat hun aanval onvoldoende zal zijn om door de verdedigingsmuur van Wolfsburg te dringen, en het thuisteam lijkt een uitstekende optie voor je voetbalcombinatieweddenschap.

Real Madrid vs. Valencia

Deze zondag ontmoeten de twee topclubs in La Liga elkaar in een verrassend duel dat boeiend belooft te worden. Valencia vertrouwt meer op defensieve veerkracht en moet nog een doelpunt inleveren bij Mestalla, aangezien Madrid behoorlijk productief was aan deze kant en 13 doelpunten scoorde in hun eerste vier wedstrijden.

Karim Benzema, 33, vertoont geen tekenen van vertraging, aangezien hij al negen doelpunten heeft gemaakt in zijn eerste vier wedstrijden, waaronder vijf doelpunten en vier assists. De Fransman is niet alleen een fantastische doelpuntenmaker, maar hij heeft ook een uitzonderlijk spel van passen en zijn vermogen om ruimte en kansen te creëren voor zijn vleugelspelers blijft ongeëvenaard. Deze wedstrijd zal het lot van Carlo Ancelotti’s team bepalen.

De gastheren hopen dat hun twee centrale verdedigers, de Zuid-Amerikaanse Gabriel Paulista en de Zuid-Amerikaanse Omar Alderete, Madrid in bedwang zullen houden. Met Maximiliano Gomez en Goncalo Guedes beschikt de club van José Bordalas over echt offensief potentieel. Ten slotte heeft Madrid een dodelijk offensief en we denken dat ze in staat zijn om Valencia te verslaan.

Foto's:


A