Win kaarten voor WiSH Outdoor 2021

LIESHOUT – Wil je gratis naar WiSH Outdoor 2021 op het Bavaria Festivalterrein in Lieshout? Weekblad De Brug geeft twee maal twee combitickets (zaterdag en zondag) weg. Wil je kans maken op een setje van twee kaarten?  

Mail dan het antwoord op de volgende vraag voor dinsdag 19 oktober 2021 door naar lezersactie@janenjanmedia.nl: ‘Wat is jouw grootste, leukste of spannendste once-in-a-lifetime wens?’  Vergeet niet om je naam, leeftijd, woonplaats en mobiel nummer erbij te vermelden (gegevens worden na afloop van de actie verwijderd). Let op: je hebt een corona bewijs nodig (Vaccinatie, test of herstelbewijs) om WiSH Outdoor te bezoeken.

WiSH Outdoor 2021

Deze tweedaagse Once in a lifetime-editie van WiSH Outdoor wordt op zaterdag 23 en zondag 24 oktober met maar liefst drie area’s in tenten op het Bavaria Festivalterrein in Lieshout gehouden. De zaterdag staat volledig in het teken van hardstyle en op zondag komen liefhebbers van pop, dance & live samen. Met de grootsheid zoals de bezoekers van WiSH gewend zijn, maar dan in een unieke intieme setting.

Lucas & Steve

De volledige line-up is voor beide dagen bekendgemaakt en de laatste tickets zijn nu nog in de verkoop. Verwacht op zaterdag namen als: Act of Rage Live, B-Front vs PhutureNoize, E-force vs Rejecta, Radical Redemption vs D-sturb, Sub Zero Project & Vertile. En op de zondag namen als: Antoon, Emma Heesters, Freddy Moreira, Jonna Fraser, Kris Kross Amsterdam, La Fuente, Lucas & Steve, Tony Junior en de WiSH Allstars. Check de volledige line-up op de website van WiSH Outdoor.

Foto: WiSH komt terug (Archieffoto: Jorick de Kruif).

 

Foto's:


0

Geef een reactie