19 november 2021

Den Dungen heeft geen kind aan Alem

DEN DUNGEN – Alem, met ex-coach Ben Hoek, kende een prima start van deze competitie. Met 21 doelpunten in 6 wedstrijden was het zaak om vanaf het begin scherp te zijn, en scherp waren we ! Het strijdplan was helder vooraf en werd prima uitgevoerd. Na 4 minuten was het al raak via aangever Bjorn de Kort scoorde Jeffrey Sterks onberispelijk raak: 1-0.

Dit was het startsein voor een ontketend Den Dungen, aanval na aanval volgde en de voorsprong werd voor rust dan ook nog uitgebreid naar 3-0 via Lex vd Biggelaar (na een mooie pass van wederom Bjorn de Kort) en een eigen doelpunt in een ultieme poging de ingeschoten bal van Tom Schuurmans te keren.

Na de korte pauze gooide Alem nog maar eens een paar keer de beuk erin, maar het kon geen vuist maken. Doelman Friso de Kroon had eigenlijk een rustige middag, en het was dat de afronding een paar keer te wensen over liet anders was de uitslag veel ruimer uitgevallen vandaag. Een prima wedstrijd van onze kant eens kijken of we deze lijn door kunnen trekken naar de komende wedstrijden.