Scheepers prikt door

BERLICUM – Een vlotte prater die eigenlijk altijd de lachers op zijn hand krijgt. Dan hebben we het over cabaretier Rob Scheepers. Hoewel hij deze zekerheid wel in the pocket heeft, zijn het onzekere tijden. Die ondervangt Rob met ‘Scheepers prikt door’. Zijn gelijknamige voorstelling op donderdag 18 november om 20.30 uur in het Beneluxtheater in Berlicum waarin hij vast een voorschot neemt op alle nog komende oudejaarsconferences door terug te blikken op 2021 waarbij hij zorgt voor een schaterende lach. Zekers!

Jazeker, 2021 is dan toch eindelijk ten einde. En aan Rob Scheepers de eer om het samen te vatten in dit volle/halfvolle/lege* theater. Een historisch jaar dat, zoals we ons vast nog wel herinneren, begon in Lockdown. Maar ook een jaar dat uiteindelijk dankzij Rutte/vaccins/Ajax/aliëns* eindigde in harmonie/verwarring/anarchie*. Zet je schrap voor een avond vol grapjes/overpeinzingen/gejank* over alles wat 2021 maakte tot wat het was; een topjaar/tussenjaar/schijtjaar*, én over de welvaart/onzekerheid/crisis* die ons in 2022 nog te wachten staat. * Doorhalen wat niet van toepassing is. Want Rob heeft natuurlijk ook nog geen flauw idee waar het allemaal naartoe gaat. Dat maakt ook eigenlijk niet uit. Een zekerheidje voor publiek dat graag eens achteroverleunt en de zorgen voor morgen opzijzet, is dat er gelachen mag, kán en gáát worden. Dat is zekers! Kaartjes á € 18,00 p.p. zijn te reserveren via www.beneluxtheater.nl Toegang is aan de hand van de huidige maatregelen dus met vaccinatiebewijs (QR-code) of negatief testbewijs.

Foto's:


0