Sing Sing Sing

ROSMALEN – Op 28 november biedt HEVO u weer een gezellige muziekmiddag aan. Popkoor The Songbirds geeft dan een feestelijk meezingconcert. Houdt u van zingen? Zing dan mee.

The Songbirds onder de bezielende leiding van Evelien Bloemendaal is gevestigd in Berlicum. Filosofie van dit koor is om “gewoon lekker te zingen “. Niet te moeilijk, niet te technisch, maar wél vanuit het hart met héél veel plezier!
Zangeres Evelien Bloemendaal is van oorsprong een échte Rotterdamse. Sinds ze met haar gezin is gevestigd in Berlicum, heeft ze met haar enthousiasme het dorp al vaak op zijn grondvesten doen schudden. Initiatieven zoals de succesvolle meezingavonden Sing!Sing!Sing! zijn van haar hand.
Waar: HEVO De Ontmoeting, Tulpstraat 2-4 Rosmalen Aanvang: 28 november om14.00 uur Aanmelden: via email mechelineheijmans@hotmail.com ovv Sing! Sing! Sing! Bij aanmelden graag uw telefoonnummer vermelden.

Foto's:


0