18 november 2021

Stallingsruimte duofiets gezocht in Rosmalen

ROSMALEN – Stichting Fietsmaatjes Den Bosch (ANBI instelling) is een vrijwilligersorganisatie die o.a. gesteund wordt door de gemeente ’s-Hertogenbosch en het Oranjefonds. De doelstelling van de stichting is om alle mensen in ‘s-Hertogenbosch en Rosmalen die nog graag willen fietsen, maar dit zelfstandig niet meer kunnen of durven, fietstochten van circa 1-3 uur aan te bieden op een duofiets.

Met deze regelmatige fietstochten wordt het (mogelijke) isolement van onze gasten doorbroken, komen de gasten op een gezellige manier letterlijk in beweging en ontstaan er unieke contacten tussen gasten en vrijwilligers. Al fietsend genieten van de natuur, de frisse buitenlucht, gewoon een blokje om in een oude of nieuwe woonbuurt, met Fietsmaatjes kan het allemaal. Als stichting willen wij in elke wijk van ‘s-Hertogenbosch een duofiets plaatsen.

Daarom zijn we op zoek naar een stallingsruimte voor een duofiets in de bebouwde kom van Rosmalen. De duofiets heeft een afmeting van 2 bij 1,15 meter; hiervoor is een afsluitbare stallingsruimte van ca 10 m2 nodig. In de stallingsruimte dient stroom aanwezig te zijn voor het opladen van de accu’s. Wij zijn bereid een hele kleine vergoeding voor de huur van de stallingsruimte te betalen. Help onze eenzame en oudere mensen in Rosmalen door een stallingsruimte aan ons beschikbaar te stellen. Neem daarvoor contact op met Gerard van de Wassenberg telefoonnummer 06-33033890 of mail naar info@fietsmaatjesdenbosch.nl

Foto's:


0