50 Jaar lid Badminton Club Gestel

SINT-MICHIELSGESTEL – Op 1 december 2021 was Roel van Campen 50 jaar lid van Badminton Club Gestel (B.C.G.). Hij ontving uit handen van medeoprichter en erevoorzitter Jan Donders twee gegraveerde glazen tezamen met wat wijn en bier in een exclusieve verpakking.

Door de COVID-19-restricties was het niet mogelijk om de jubilaris te huldigen in het bijzijn van de leden van B.C.G. en vond deze noodgedwongen plaats bij de jubilaris thuis.
Roel van Campen heeft zich gedurende deze 50 jaar vaak ingezet voor B.C.G. Zo is hij 12 jaar bestuurslid geweest waarvan 10 jaar voorzitter. Daarnaast is hij in diverse commissies actief geweest, met name het organiseren van de vele toernooien en clubkampioenschappen was bij hem in goede handen. Hij is zeven x clubkampioen geweest en heeft in diverse competities gespeeld, zowel regionaal als landelijk. Sinds de tijd dat hij niet meer actief deelneemt aan de badmintonsport is hij als steunend lid betrokken gebleven bij B.C.G. Momenteel is hij Lid van Verdienste van B.C.G.

Foto's:


0