Mini-kerstvertelling bij Mariakapel

BERLICUM – Ben je van plan om op Tweede kerstdag ’s middags een frisse neus te halen? Of ga je de kerststallenroute lopen? Wandel dan tussen 14.00 en 16.00 uur ook even langs de Mariakapel aan de Sassenheimseweg in Berlicum. Daar vertelt verhalenverteller Frederique Schoenmakers – de Groot doorlopend een aantal kerstverhalen.

Laat je in de sfeervolle omgeving bij de kapel even meevoeren met het sprookje van ‘Het meisje met de zwavelstokjes’ en andere kerstvertellingen. Elke 10 à 15 minuten start er een nieuwe ronde. Het is een kleinschalige activiteit die corona-proof kan plaatsvinden. Weet je niet precies waar het is? Volg dan de aanwijzingen van de figuranten, die bij de pastorie (tegenover Den Durpsherd) en Zorgcentrum Berlerode rondlopen. Of kom af op de sfeervolle achtergrondmuziek. Je bent die middag van harte welkom om even in nostalgische kerstsferen te komen! Frederique legt een hoed klaar voor een kleine vrijwillige bijdrage.

Foto's:


0