500ste uitzending Weekend voor de deur

SINT-MICHIELSGESTEL – Al verschillende jaren is ‘Weekend Voor De Deur’ te horen op vrijdagavond tussen 18.00 en 20.00 uur. Het maakt samen met het programma Driekleur deel uit van het vrijdagavondprogramma ‘Vrijdagavond Café’.

En er werd zich afgevraagd….hoe lang bestaat dit programma eigenlijk al?
Na wat speurwerk kwamen we er achter dat dit programma al zo’n 10 jaar zou moeten bestaan, het programma wordt nu gepresenteerd door Bjorn van de Leest en Raymond van den Broek en zij doen dit nu al een aantal jaren samen.

Het programma werd eerst onder anderen gepresenteerd door twee andere DJ’s. Op een gegeven moment kwam er een plek vrij en werd Raymond getipt en gevraagd om dit programma voort te zetten en te vernieuwen. Na wat wisselingen en hulp van de mannen van het programma Studio BMR (Bjorn Kastelijn en Martin Nooijen) staat het programma zoals het nu is met de presentatoren Raymond en Bjorn.
Inmiddels is het programma toe aan zijn 500ste uitzending en we willen hier niet zomaar aan voorbij gaan. We gaan dit feit feestelijk vieren en laten horen uiteraard, door een 4 uur durende uitzending te gaan maken met daarin een terugblik naar diverse battle thema’s, Guido’s ‘Keek Op De Week’ live in de studio, onze dames van de jingles en interviews met voormalige presentatoren.
We gaan dit doen op vrijdag 14 januari van 18.00 uur tot 22.00 uur en hopen er een leuke uitzending van te maken. Het programma Driekleur komt hiermee op deze avond te vervallen.

Lokaal 7 FM is te beluisteren via de ether op 107.4 FM via de kabel op 87.5 Mhz. Via de website www.lokaal7.nl of de lokaal 7 app. De programma’s zijn altijd terug te beluisteren via onze website bij uitzending gemist.

Foto's:


0