06 april 2022

Dans- en liederenavond Servaes

HEESWIJK-DINTHER – Gemeenschapshuis Servaes start deze maand met een dans- en liederenavond op vrijdagavond 15 april 2022. Aanvang 19.30 uur. Zaal is open vanaf 18.30 uur. Entree is 2,50 euro. Het orkest Di-is-’t speelt voor u tot ongeveer 22.30 uur, onder andere sixtiesmuziek, waarop zowel “vast” als ook los (line-dance) gedanst kan worden.Voor diegenen die niet kunnen/willen dansen zijn er liederenboeken aanwezig waaruit mee gezongen kan worden. In verband met de herinrichting van Servaes ( sluiting van 27 april t/m 13 mei) zal er in mei geen dansavond plaatsvinden. Ook tijdens de zomermaanden juli en augustus zijn er geen dansavonden gepland. U kunt , naast 15 april, in uw agenda alvast noteren: vrijdag 3 juni, 9 september, 21 oktober, 11 november en 9 december. Meer info: www.ccservaes.nl

Foto's:


0