06 april 2022

Friezen Carrousel Phaidra

BERLICUM – Op tweede Paasdag maandag 18 april om 15.00 uur geeft Friezen Carrousel Phaidra een show. Een show, om te laten zien hoe deze groep de trainingen oppakt en hoe ze zich klaarmaken voor een show.
Dit ook om voor de slachtoffers van de oorlog in de Oekraïne. Een deel van het opgehaalde geld wordt overgemaakt op giro 555 om onze medemensen een warm hart onder de riem te steken. Zij die niet van deze prachtige dingen kunnen genieten, willen we laten zien er ook voor deze mensen te zijn.

Phaidra, doet haar naam eer aan, het betekend niet voor niets de Mooiste de Schoonste. Phaidra geeft shows in heel het land, maar ook over de grens. De mooiste herinneringen gaan naar 2017 waar de groep in het voorprogramma reed van de Spaanse Rijschool uit Wenen toen die in Ahoy een optreden verzorgende. Drie dagen volle tribunes, kippenvel momenten. Ook in 2018 heeft Phaidra weer prachtige shows mogen verzorgen in Lier (België ) waar het EK Arabische volbloeds gestreden werd en in 2019 in Oosterland op de 50ste Zeeuwse dag van het Paard, waar Prinses Beatrix een van de genodigde gasten was. Echt prachtige momenten om terug naar te kijken.

Maar nu dus in Berlicum bij manege de Schutskooi, Laar 6, 5258 TJ Berlicum, een bijzondere show, de entree is €4,50 pp kinderen tot en met 3 jaar gratis. Een deel van de opbrengst gaat naar giro 555.

Foto's:


0