07 april 2022

Paasbrunch in de Moerkoal kan weer!

MIDDELRODE – Na een stop van twee jaar kan er eindelijk op vrijdag 15 april weer de jaarlijkse Paasbrunch worden gehouden in Dorpshuis de Moerkoal. Bij het samenstellen van de brunch wordt rekening gehouden met Goede Vrijdag en zullen alleen gerechten met vis en ei worden geserveerd.

De vrijwilligers zijn al bij elkaar geweest om lekkere gerechtjes uit te zoeken. U kunt zich nog aanmelden voor de Paasbrunch bij de beheerders in de Moerkoal, telefonisch op 073- 5033050 of per E-mail: info@moerkoal.nl of door te bellen naar de coördinator op 06-22043353. Inschrijven kan tot uiterlijk 12 april. De kosten bedragen € 10,00 per persoon. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar dus geef u snel op! We gaan om 12.00 uur aan tafel.

Mocht deze datum u niet uitkomen kom dan eens aansluiten bij het Eetpunt in de Moerkoal. Dat is elke laatste vrijdag van de maand om 18.00 uur. Hiervoor moet tevoren worden ingeschreven. Neem voor verdere informatie contact met ons op. Het volgende Eetpunt is op vrijdag 29 april. Tot ziens in de Moerkoal, Driezeeg 20 te Middelrode!

Foto's:


0