08 april 2022

Realisme & impressionisme bij KuBra-Art

ROSMALEN – KuBra-Art Rosmalen toont van 16 april t/m 29 mei meeslepende realistische en impressionistische werken in haar galerie, online én in twaalf etalages in het centrum van Rosmalen. Steeds meer ondernemers in het centrum van Rosmalen zien de toegevoegde waarde van kunst in hun etalage. Deze expositie zal dus niet alleen te zien zijn in de eigen galerie, maar ook in twaalf etalages verspreid door het centrum!

Zeven vaste Brabantse kunstenaars en een gastkunstenaar hebben ons van prachtige stukken voorzien. De 86-jarige Wim van Grinsven uit Rosmalen, kunstenaar en koperslager haalt als gastkunstenaar zijn werk uit de opslag en laat het publiek nog een keertje genieten van zijn interessante en unieke kunstwerken! De feestelijke vernissage is op zaterdag 16 april van 14:00 tot 16.00 uur in de KuBra-Art galerie en wordt omlijst door akoestische gitaarmuziek van Paul de Ruijter.

De collectie bevat realistische kunst anno nu, een weerspiegeling van de werkelijkheid. Ook impressionistische kunst is in deze collectie opgenomen. Kunstenaars die deze stroming aanhangen geven geen objectieve weergave van de werkelijkheid; het is een subjectieve perceptie van de kunstenaar zelf, maar wel herkenbaar. Stuk voor stuk kunstwerken met een uitstraling en herkenbaarheid die u zeker positief zullen raken.
Exposanten: Pierre van Dijk (Empel) Harrij van der Heijden (Veghel) Anton Rombout (’s-Hertogenbosch) Anita Voets (Berlicum) Dick van Tongeren (Nuenen) Will van Berlo (Mariahout) Leida Blom (‘s-Hertogenbosch) Gastkunstenaar: Wim van Grinsven (Rosmalen).

Foto's:


0