06 april 2022

Seniorenwandeling Natuurgroep

SINT-MICHIELSGESTEL – Natuurgroep Gestel organiseert wandelingen voor senioren op iedere tweede woensdag van de maand. Wandelde u wel eens met hen mee, onder leiding van een van de natuurgidsen? Dan weet u hoe leerzaam maar zeker ook hoe gezellig deze rondwandelingen van 1,5 uur zijn. Bent u nooit met hen mee geweest? Doe het eens en u zult zien dat u een volgende keer weer wilt meewandelen!

De groep maakt iedere tweede woensdag van de maand zo’n natuurrondewandeling in de directe omgeving van Sint-Michielsgestel. De start is om 10:00 uur en ze zijn rond 11:30 terug om vervolgens nog even vrijblijvend na te praten met koffie. Er wordt alleen een vrijwillige bijdrage gevraagd voor de koffie. Om rond 12.00 uur gaat iedereen weer naar huis. Omdat er geen vaste uitvalsbasis is, mede met het oog op het aanhouden van variatie, wordt gerouleerd van startpunt. Op woensdag 13 april vertrekken we vanaf het parkeerterrein van sporthal “Theereheide” Eikenlaan 5 te Sint-Michielsgestel. Voor meer informatie: Michel van de Langenberg, tel: 0622432941 of michel.langenberg@home.nl

Foto's:


0