07 april 2022

SJV Koningsdag 2022 in Rosmalen

ROSMALEN – SJV pakt op Koningsdag (woensdag 27 april) flink uit! De feestdag wordt geopend met het defilé voor kinderen uit groep 1 tot en met 6. We verzamelen vanaf 10.45 op de Driesprong. Kinderen komen met hun versierde fiets, step of bolderkar en trekken samen door het dorp. Per leeftijdscategorie zal een jury het mooist versierde voertuig kiezen. Om 11.00 uur vertrekken we vanaf de Driesprong.

In de Dorpsstraat en Harry Coppensstraat is er vanaf 12.00 uur een kinderrommelmarkt voor de kinderen in de leeftijd van de basisschool. Het is de bedoeling dat je zelf een kleedje meebrengt waar je jouw spulletjes (geen levende dieren) uit kunt stallen en verkopen. Een plaatsje kost €2,00. We komen bij je langs om af te rekenen. Je ontvangt, naast een betaalbewijs, ook een lotnummer voor de loterij. De spullen die je niet verkoopt, neem je aan het einde van de middag natuurlijk weer mee naar huis. Let op: de winkels kunnen open zijn, dus ga niet voor de ingang van de winkels zitten.

Op de Driesprong pakt SJV uit met zowel schmink, glittertatoos als knutselen. Wil je geschminkt worden of heb je zin om te knutselen? Dan ben je van harte welkom vanaf 13.00 uur! Voorstellingen Het centrale punt van deze dag is de Driesprong. Daar is van alles te doen. Kinderen kunnen zich laten schminken en ook zijn er verschillende voorstellingen. Een DJ draait muziek tussen de ‘optredens’. Kom kijken, luisteren en meedoen met het spetterende optreden op de podiumwagen op de Driesprong.

Iedere deelnemer aan de kinderrommelmarkt heeft bij betaling een lotnummer gekregen. Om 15:50 zal uit deze lotnummers een winnaar gekozen worden die naar huis gaat met een spetterende prijs! Om 16.00 sluiten we ons programma af en neemt de horeca het over. Tijdens en na het SJV-programma zal er muziek aanwezig zijn op de Driesprong, Kortom: groot feest in het centrum van Rosmalen op woensdag 27 april!

Foto's:


0