21 februari 2023

Livemuziek en ontmoeting in De Bunker

GEMERT – De Bunker biedt ook deze week een podium voor livemuziek en een plek voor ontmoeting.

Bij Tuney Thursday is op donderdag 23 februari Stijn Charpentier te gast. Stijn is een zanger met een akoestische gitaar. Het klassieke beeld van een man die op een creatieve manier een verhaal moet vertellen en dit verpakt in een liedje. Soms is het rustig, vaak energiek maar het is vooral de waarde van het verhaal dat wordt verteld. Dat is Stijn Charpentier. Een muzikant uit Eindhoven die niets liever doet dan muziek maken waarin hij vertelt wat hij ziet, zoekt en vindt. Een ouderwetse troubadour in de Nederlandse taal met stevige luisterliedjes. Er zit wat folk in, een beetje punk, een flinke scheut reggae en af en toe hoor je dat Stijn in een ‘vorig leven’ hiphop muziek heeft gemaakt. Aanvang 20.00 uur, zaal sluit om 01.00 uur. Entree is 5 euro.

De Vinyl Club draait vrijdag 24 februari tussen 20.00 en 02.00 uur. De beste muziek van het beste medium, gast dj’s nemen je mee op een muzikale reis door hun platencollectie. Wil je ook een keer draaien of je favoriete plaat laten horen? Kom gerust langs. Voor en door echte muziek en vinyl freaks. Torgang is gratis.

Wij vinden ontmoeting belangrijk, zeker na de corona jaren , gezellig ontmoeten met een fijne achtergrondmuziekje, een spel of gewoon een goed gesprek. Daarom is er een Just Meet op zaterdag 25 februari van 20.00 tot 02.00 uur. Toegang is gratis

Verwacht: 11 Mrt Lifeless Past & support, 18 Mrt Poplokaal, 25 Mrt Old Skool swingen, 13 Mei Eurovision Party en 17 Mei Idahot 23.

Foto's:


0