CDA: Fractie biedt handjes aan

SINT-MICHIELSGESTEL – Binnen het college en in de gemeenteraad werken CDA-wethouder en fractie hard aan het waarmaken van de verkiezingsbeloften die we aan onze inwoners hebben gedaan. En dat werpt zijn vruchten af: we liggen mooi op koers.

CDA: ‘Veel kansen in Theereheide’

SINT-MICHIELSGESTEL – In de wijk Theereheide in Gestel komen op dit moment allerlei ontwikkelingen samen. Zoals het verdwijnen van de Huif, het inmiddels verlaten sportpark Heidelust, basisschool de Bolster die uit het jasje is gegroeid en sporthal Theereheide die sterk verouderd is. De gemeente pakt deze ontwikkelingen allemaal samen en stelt een visie op voor het hele gebied. Daarover zijn inmiddels drie meedenkavonden georganiseerd. CDA-raadslid Kirk den Otter: “Heel goed dat al deze ontwikkelingen in samenhang worden bekeken.”

Gestelse Coalitie zoekt nieuwe, enthousiaste leden

SINT-MICHIELSGESTEL – Meningen hebben we allemaal. We vinden overal iets van. Toch lijken die meningen en bevindingen, ondanks alle mooie initiatieven, lang niet altijd dat grote gebouw aan de Theerestraat in Sint-Michielsgestel te bereiken. Lees even verder… de weg is korter dan je denkt!

DorpsGoedcafé over Dungense polder

DEN DUNGEN – Niet alleen de raadsvergadering over de centrumvisie van Den Dungen, maar ook de publicaties daarna over deze visie en de Dungense polder hebben in het nodige stof doen opwaaien; niet in de laatste plaats vanwege berichten over Bossche windmolens in de polder. Heeft u behoefte om uw vragen of zorgen met DorpsGoed te delen? Kom dan op woensdag 20 november om 20.00 uur naar het DorpsGoedcafé in de Litserborg.