CDA wandelt voor verkiezingsprogramma

SINT-MICHIELSGESTEL – Het CDA organiseert dorpswandelingen om input op te halen voor het programma voor de gemeenteraadsverkiezingen van Sint-Michielsgestel op 16 maart 2022. Komende zaterdag (18 september) gebeurt dat in Gestel en Den Dungen. Vorige week kon u daarover lezen in De Brug (Gestel start om 09.30 uur op park De Kleine Ruwenberg en Den Dungen start om 13.00 uur bij basisschool de Wegwijzer). Op zaterdag 25 september zijn Berlicum en Gemonde aan de beurt. Iedereen is welkom, ook als u helemaal geen CDA-stemmer bent. Een laagdrempelige manier om úw ideeën in het hart van de gemeentepolitiek te krijgen!

De PPA en Ger Sterks

SINT-MICHIELSGESTEL – De PPA bestaat dit jaar 25 jaar en blikt met enkele betrokkenen terug. Deze keer doen we dat met Ger Sterks, PPA’er van het eerste uur en secretaris van het bestuur.

25 jaar PPA en Piet Donders

SINT-MICHIELSGESTEL – De PPA bestaat dit jaar 25 jaar en daarom blikken we met diverse mensen terug op een kwart eeuw lokale politiek. Deze week doen we dat Piet Donders, geboren aan ’t Maaskantje maar al geruime tijd woonachting in Sint-Michielsgestel.

25 jaar PPA: Joost van Roosmalen

SINT-MICHIELSGESTEL – In 1996 werd de PPA opgericht. Nu, 25 jaar later, spreken we met vier PPA’ers van het eerste uur die hun verhaal doen over lokale politiek, de herindelingstijd en de ontstaansgeschiedenis van de PPA. We starten met de initiatiefnemer Joost van Roosmalen. Joost was destijds wethouder namens Aktie ‘74 in Berlicum.

Podium5 blikt terug op allereerste politieke jaar

SINT-MICHIELSGESTEL – Na de raadsvergadering op 15 juli is het zomerreces van de gemeenteraad begonnen oftewel ‘vakantie’. Op 20 september 2020 liet Podium5 voor het eerst van zich horen en dat betekent dat ons allereerste politieke jaar er alweer op zit. Het is voorbij gevlogen.

CDA: uitgangspunt dat kermissen vanaf september doorgaan

SINT-MICHIELSGESTEL – Op juli 2021 werd er een inhoudelijk discussie gevoerd in de gemeenteraad over het wel of niet door laten gaan van de kermis in onze dorpen Sint-Michielsgestel, Berlicum en Gemonde. Aanleiding was de motie die het CDA indiende om de organisatie van de kermissen onder regie van de gemeente te laten uitvoeren.