Gratis met Weekblad de Brug naar FC Den Bosch-MVV Maastricht

FC Den Bosch ontvangt vrijdag van MVV Maastricht. Je kunt niet zeggen dat de gasten het seizoen geweldig gestart zijn, maar waar de Bosschenaren nog op zoek zijn naar hun eerste overwinning, hebben de Limburgers er al twee op zak. Wil jij wel eens een voetbalwedstrijd zien op betaald niveau? Of ben je al een […]

Kruisbestuiving Repair Café en Sint Lambertusschool

GEMONDE – Veel reuring in ’t Schufke in Gemonde woensdagochtend 11 september. Er werd naast de gebruikelijke koffie en thee voor de 27 volwassen bezoekers ook ranja geschonken en het nieuwste samenwerkingsverband van Gemonde was bovendien een dankbaar gespreksonderwerp voor alle aanwezigen.

700 euro voor watervoorziening kansarmen Sri Lanka

BERLICUM – Elk werkje levert maar een paar euro op. Maar wie een jaar lang kleine bedragen spaart, kan aan het eind iets leuks doen. Het geld weggeven bijvoorbeeld aan hen die het echt nodig hebben. En dus droegen de dames van de aan de Dorpstafel verbonden Handwerk- en Ontmoetingsplek De Insteek zondag tijdens de braderie van Berlicum een cheque van 700 euro over. Het geld ging naar de Stichting Kansarmen Sri Lanka van Jan van der Steen, die het papiertje persoonlijk op kwam halen.

Hartelijk welkom in Vinkel

Zondag 29 sept en 6 okt van 11.00 tot 17.00 uur Open Dag bij dagbesteding ‘Ons Plekske’ VINKEL –Jaarlijks gaan de gastvrije deuren van ‘Ons Plekske’ in Vinkel wagenwijd open om iedereen die maar wil, te laten zien hoeveel moois en leerzaams er in en om de boerderij voor de speciale doelgroep is te beleven. […]

Druk kermisprogramma Sint Joris Gilde

BERLICUM – Op kermiszaterdag 14 september werd de laatste wedstrijd van de competitie bij het Sint Joris Gilde in Berlicum verschoten. De schutters deden hun uiterste best om nog een of meer plaatsjes op te schuiven in de eindstand. Tonnie Brands eindigde op de eerste plaats in de A-klasse, de 65+-klasse en bij het onderdeel Kunst en Geluk. Michel de Bijl werd eerste in de B-klasse en Sjef Hoevenaars werd met Wim van Helvoort het winnende duo. Tradiditiegetrouw volgde hierna de wedstrijd kermisschieten voor de eigen leden

Wandelavondvierdaagse zoekt vrijwilligers

SINT-MICHIELSGESTEL – Dankzij de inspanningen van velen konden afgelopen voorjaar weer bijna 800 wandelaars in en rondom Sint-Michielsgestel de paden op, de lanen in tijdens de wandelavondvierdaagse. Om dit wandelfestijn ook volgend jaar te kunnen organiseren wordt gezocht naar nieuwe bestuursleden en vrijwilligers.

Het einde van het Dungense notariaat

DEN DUNGEN – Onlangs is alweer het derde nummer van 2019 van Het Griensvenneke verschenen. Wederom heeft de redactie gezorgd voor een gevarieerd aanbod aan artikelen in het verenigingsblad van heemkundevereniging Op die Dunghen.

Musicalgroep Médèz speelt Alice in Wonderland

SINT-MICHIELSGESTEL – De Musicalgroep van Médèz werkt het komend schooljaar aan het avonturenverhaal ‘Alice in Wonderland’. Een spannend verhaal vol met leuke liedjes, mooie dansen en flitsend acteerwerk. Op donderdag 26 september is er een gratis proefles in de Meander.

Mentorproject voor zorgmedewerkers

NULAND – Ervaren zorgmedewerkers worden ingezet als mentor, om nieuwe collega’s snel en goed wegwijs te maken binnen de organisatie. Dat is het doel van een gezamenlijk project van Sint Jozefoord, Laverhof en Van Neynsel, dat ze onder begeleiding van stichting Transvorm zijn gestart. Over de eerste resultaten zijn alledrie de zorgorganisaties tevreden. Ook Brabantzorg en Vivent sluiten zich binnenkort bij dit project aan.