Nieuw initiatief voor kinderen in Sri Lanka

REGIO – Eind 2017 is Stichting Kinderen van Sri Lanka opgeheven. Enkele mensen denken dat het zinvol is om een nieuwe stichting met een vergelijkbaar doel op te richten. Op dinsdag 28 mei, 21.00 uur is er daarom een bijeenkomst in de Leygraaf in Heeswijk-Dinther om te peilen of daar belangstelling voor is.   De […]

Mooie mèij

De wend dugt nie en vandemèirge he’k wir wèrm grèij òngetrokke. Giestere waar ’t beeter; toen din ik op m’n fietske langs de knaal nor D’n Bosch. Daor fietste-n-ik zonder èrg ’t kankerprogramma in. Overal rond de Parade ware ze beezig vur de tillevizie ùitzending van ‘Kom op teege kanker’. Heel goewd natuurlijk da ze […]

Donderdagavond Rock-avond

Op de donderdagavonden dat er geen live uitzending van de gemeenteraadsvergadering is, is er ruim baan voor 3 uur Rockmuziek bij Lokaal 7 FM. De avond start altijd om 20:00 uur met een uur lang Night of the Progs, onmiddellijk gevolgd door 2 uur Rock of Ages. De programmamakers en presentatoren zijn Martin Nooijen en […]

Gratis met Weekblad de Brug als VIP naar Jazz in Duketown

’S-HERTOGENBOSCH – Met gepaste trots verwelkomt Jazz in Duketown (van 7-10 juni) tijdens de 46e editie een levende legende: Monty Alexander komt zondag 9 juni naar ‘s-Hertogenbosch. Niemand minder dan Frank Sinatra viel voor het spel van de jonge pianist en dat opende voor Alexander vele deuren in New York, waarna een indrukwekkende carrière volgde. Alexander mengt op subtiele wijze Caribische muziek met onweerstaanbare swing, bop en blues.

Zonnebloem bezoekt Boerenbondmuseum

BERLICUM – Dankzij een royale gift van het vriendenfonds kon de Zonnebloem van Berlicum en Middelrode iets extra’s doen voor haar leden. Dat werd een uitstapje naar het Boerenbondsmuseum in Gemert.

Atelierroute Sint-Michielsgestel

SINT-MICHIELSGESTEL – Dit jaar gaat in september de vijfde editie van de Atelierroute Sint Michielsgestel van start. De route is gepland op zaterdag 14 september, zondag 15 september, zaterdag 21 september en zondag 22 september van 12 tot 17 uur.

Geslaagd feest bij KBO-Dinther

DINTHER – Het feestweekend van 11 en 12 mei rond KBO-Dinther 60 jaar was niet enkel een feest voor de leden van de KBO, maar een feest voor jong en oud in en rondom cc Servaes. De grote tent voor cc Servaes met vlaggen en mooie bloembakken als entree kan niemand ontgaan zijn. Op beide dagen praatte ConsulTante Sybille alles aan elkaar en waren er diverse informatiestands, workshops en presentaties. De kinderen deden volop mee aan de spelletjes en maakten gebruik van het springkussen. De kleintjes werden erg mooi geschminkt. En dan niet te vergeten de goochelaar en tekenaar.

Gratis met Weekblad de Brug naar Food4Business

BERLICUM – Het Beneluxtheater in Berlicum houdt op 28 mei i.s.m. Assemblee Speakers en Presentation-Master het event Food4Business. En jij kunt daar bij zijn, want Weekblad de Brug mag vijf vrijkaartjes weggeven. Stuur uiterlijk vrijdag 24 mei, 12.00 uur een mailtje naar lezersactie@janenjanmedia.nl en geef aan waarom juist jij zou moeten winnen.

Dungense Competitie met vrienden of de buurt

DEN DUNGEN = Doe je gezellig mee aan de door het gilde Sint-Catharina georganiseerde Dungense Competitie? Je team bestaat uit minimaal 4 personen, maar met meer deelnemers heb je meer kansen. Je schiet met geweer opgelegd. Dat wil zeggen dat het geweer in opwaartse richting op een standaard ligt.

Rust Roest: hand-artrose/reuma

SCHIJNDEL – Reumabeweeggroep ‘De Meierij’ verzorgt op maandag 3 juni om 19.30 uur in ’t Spectrum in Schijndel een thema-avond over atrose/reuma van de handen. De zaal is open om 19.00 uur. Toegangsprijs voor niet leden is € 2,00. Leden kunnen de avond kosteloos bezoeken.