Pétanque op topniveau op de Wamberg Berlicum

BERLICUM – In het weekend van 22 en 23 september gaat een uniek pétanquetoernooi plaatsvinden met de prachtige ambiance van Landgoed de Wamberg. Nederland herbergt veel heel goede spelers en een aantal daarvan zal hier onderling de strijd aangaan. enkelen horen de absolute top van Nederland. Zo kun je de Nederlandse damesselectie tegenkomen die deze […]

Tennistoernooi rollers en lopers

SINT-MICHIELSGESTEL – Stichting Rolstoeltennis Thadia organiseert op zondag 23 september van 10.00 uur tot 16.00 uur voor de negentiende keer, het Stefanie Coppens Integratie Roller/Loper Toernooi, alsmede een open dag voor nieuwkomers op het tennispark aan de Eikenlaan 3 in Sint-Michielsgestel.

Nulandia te sterk in Loosbroek

LOOSBROEK – In de laatste bekerwedstrijd kwam Nulandia naar Sportpark De Hoef. De winnende ploeg ging door in het toernooi en dat bleek uiteindelijk Nulandia te zijn, dat met 2-5 won. De laatste ontmoeting tussen beide teams dateerde overigens uit het seizoen 2003-2004 toen het 1-3 werd.

Jan Verhoeven King of the Boulevard

SINT-MICHIELSGESTEL – Mooi resultaat zaterdag 8 september op het internationale toernooi ”King of the Boulevard grappling” in Bergen op Zoom. Daar behaalde Jan Verhoeven goud in de categorie 16/17 jarigen, gewichtsklasse 60 kg. Jan is judoka bij Judoclub Berlicum.

Basiscursus Nordic Walking bij Prins Hendrik

VUGHT – Nordic Walking is een heerlijk ontspannen buitensport die je in een groep of alleen kunt beoefenen. NordicWalking is geschikt voor iedereen, jong of oud, met of zonder goede basisconditie. Nordic Walking is een goede manier om conditieen coördinatie te trainen en houding en looptechniek te verbeteren.De techniek om te wandelen met ‘poles’ (stokken) […]

Meierijstad Toernooi

SCHIJNDEL – Voor de liefhebbers van een mooi potje jeu de boules is er zondag 16 september in Schijndel het Meierijstad Toernooi. In het verleden werd dit op de markt in het centrum van Schijndel gehouden. Dat is nu wegens gebrek aan plek niet meer mogelijk en dus wordt het gehouden op de accommodatie van de organiserende vereniging: PV Wij Liggen uit Schjndel is gevestigd aan de Leemputtenweg, achter het zwembad.

Zwemmers SWNZ in open water Sleeuwijk en Vught

SINT-MICHIELSGESTEL/SCHIJNDEL – De zwemmers van SWNZ hebben afgelopen weekeinde deelgenomen aan open water wedstrijden in Sleeuwijk en Vught. SWNZ kwam op beide dagen in actie met maar liefst twaalf zwemmers en was daarmee een van de grotere deelnemende verenigingen.