Tim Broeren langer trainer van Heeswijk 2

HEESWIJK – VV Heeswijk heeft een mooie slag geslagen door het contract van Heeswijk 2-trainer Tim Broeren met een jaar te verlengen. Het is de tweede contractverlenging in korte tijd bij VV Heeswijk. Eerder werd het contract van Theo van Lieshout, trainer van Heeswijk 1, met een jaar verlengd.

50 Jaar lid Badminton Club Gestel

SINT-MICHIELSGESTEL – Op 1 december 2021 was Roel van Campen 50 jaar lid van Badminton Club Gestel (B.C.G.). Hij ontving uit handen van medeoprichter en erevoorzitter Jan Donders twee gegraveerde glazen tezamen met wat wijn en bier in een exclusieve verpakking.

Theo van Lieshout verlengt bij VV Heeswijk

HEESWIJK-DINTHER – Trainer Theo van Lieshout uit Sint-Oedenrode heeft zijn contract bij voetbalvereniging Heeswijk met één seizoen verlengd. Van Lieshout begon dit seizoen aan zijn tweede periode als trainer bij VV Heeswijk en dat bevalt van beide kanten zo goed dat er besloten is om er een jaar aan vast te plakken.

’t Dupke haalt kwartfinales Europacup

SINT-MICHIELSGESTEL – Van 2 tot en met 5 december vond de EuroCup2021 plaats in Saint Yrieix (Frankrijk). Daarin traden de landskampioenen aan uit 30 Europese landen. Namens Nederland nam JBC ’t Dupke deel, Nederlands kampioen 2021.

Prima overwinning Den Dungen op Nooit Gedacht

DEN DUNGEN – Nooit Gedacht kwam met veel vertrouwen naar het voetbalveld van Den Dungen, wat gezien de positie op de ranglijst volledig terecht is. Maar de gasten hadden niet gerekend op het tactisch plan van trainer Kevin van Emmerik en staf, wat perfect tot uitvoering werd gebracht door het team afgelopen weekend.

Prima overwinning Den Dungen

DEN DUNGEN – Nooit Gedacht kwam met veel vertrouwen wat gezien de positie op de ranglijst volledig terecht is naar Den Dungen maar had niet gerekend op het tactisch plan van trainer Kevin van Emmerik en staf, wat perfect tot uitvoering werd gebracht door het team vandaag.

Veerkrachtig Den Dungen wint in Vught

DEN DUNGEN – De zelfverklaarde titelkandidaat in de 3e klasse C Zwaluw vfc kwam vandaag van een koude kermis thuis. Na een aftastend begin was het Den Dungen wat steeds meer het heft in handen nam en met goed combinatie voetbal enkele malen gevaarlijk het doel van Zwaluw bestookte.

Den Dungen heeft geen kind aan Alem

DEN DUNGEN – Alem, met ex-coach Ben Hoek, kende een prima start van deze competitie. Met 21 doelpunten in 6 wedstrijden was het zaak om vanaf het begin scherp te zijn, en scherp waren we ! Het strijdplan was helder vooraf en werd prima uitgevoerd. Na 4 minuten was het al raak via aangever Bjorn de Kort scoorde Jeffrey Sterks onberispelijk raak: 1-0.