Lichtpunt voor The Whoopers

BERLICUM – Tobben. Dat is samengevat hoe Fietscross- en Mountainbike Club The Whoopers uit Berlicum al jaren qua accommodatie- en baanverlichting de donkere wintermaanden door kwam. Onveilig en nul uitstraling is hoe voorzitter Willy Snoeck dat samenvat. De cheque van € 7.000,- die de club afgelopen week uitgereikt kreeg uit het Dichtbij Fonds van Rabobank Hart van de Meierij wordt dan ook gebruikt voor de aanschaf en het nog voor de aankomende winter plaatsen van vier nieuwe lichtmasten met ledverlichting.

De Pikeurtjes grossieren in zeges

GEMONDE – Voor een groot aantal leden van Ponyclub De Pikeurtjes, stond afgelopen weekeinde het Brabants Kampioenschap dressuur op de agenda. Middels een aantal selecties hebben ze zich weten te plaatsen voor dit kampioenschap.

Rolstoeltennistoernooi Thadia

SINT-MICHIELSGESTEL – Stichting Rolstoeltennis Thadia houdt op zondag 25 juli voor de achtste keer het MIX Roller Dubbel Toernooi bij TV Thadia in Sint Michielsgestel. De Stichting bestaat uit ruim 20 rolstoeltennissers en bestaat dit jaar 25 (+ 1) jaar. Het is één van de vier jaarlijkse toernooien die de stichting organiseert.

Sportiviteit en teamspirit bij Gestelse JudoClub

SINT-MICHIELSGESTEL – De Gestelse JudoClub hield afgelopen zondag als afsluiting van het afgelopen judoseizoen haar eerste clubtoernooi. In een nieuwe toernooivorm kregen alle leden van de club in een veilige setting de gelegenheid om judo ervaringen op te doen en boven zichzelf uit te stijgen.

Tim Goossens Europees Kampioen BMX

DEN DUNGEN – Waar het hem op zondag 4 juli tijdens het Nederlands Kampioenschap BMX in Haaksbergen net niet lukte en hij één concurrent voor zich moest laten, deed hij het een week later tijdens het EK in Zolder (België) wel. Tim Goossens ging er op 11 juli met de Europese titel vandoor in de klasse junior men.

Zwem4daagse gaat door

SINT-MICHIELSGESTEL – Zwem- en poloclub Zegenwerp houdt dit jaar voor de 44ste keer de zwem4daagse. Dit jaar mag je komen zwemmen in de eerste week van de schoolvakantie (26 juli t/m 30 juli) in het buitenbad van Sint Michielsgestel. (Esscheweg 5, 5271 NB Sint Michielsgestel) De tijden waarop gezwommen kan worden is van 18.00 – 20.00 uur.

Winst voor Travis van der Aa bij eerste wedstrijd van het seizoen

BERLICUM – Eindelijk mochten de mountainbikers weer. In verband met Covid-19 waren alle voorgaande mountainbikewedstrijden geannuleerd en vond de eerste wedstrijd voor het LJC (de landelijke jeugd competitie) afgelopen zaterdag plaats op het super technische thuisparcours van Travis van der Aa uit Berlicum bij Het Snelle Wiel in Hapert.