Els Gloudemans zilveren lid RVC Middelrode

MIDDELRODE – Els Gloudemans werd dinsdagavond 13 november gehuldigd omdat ze 25 jaar sportief en actief lid was van Recreatieve Volleybal Club Middelrode. Het gemengd recreantenclubje is ruim 30 jaar geleden ontstaan als de Gympies. Toen waren het voornamelijk leden uit Berlicum en Middelrode.

Prijzenregen bij Regiotoernooi Boekel

BERLICUM – Een prijzenregen afgelopen zondag voor Judoclub Berlicum. Judoclub Boekel hield die dag een Regiotoernooi. Dergelijke toernooien zijn onderlinge toernooien bij clubs uit de regio waarbij het doel is om kennis te maken met de wedstrijdsport op een ontspannen manier.Judoclub Berlicum nam met 16 judoka’s deel aan het toernooi, verdeeld over 3 groepen.

Hands-Up Heren 1 verliest weer

BERLICUM – Met een complete selectie mocht Heren 1 van Hands-Up afreizen naar Arnhem om daar tegen nieuwkomer Aetos te spelen. Een wedstrijd die vooraf veel kans gaf op een overwinning, helaas bleek het tegendeel waar.

Tennissen met Halloween

GEMONDE – Het tennispark aan de Kaalhoefsteeg in Gemonde was vrijdagavond volledig gehuld in UV-light. De banen waren beplakt met glow in the dark strips. Alle 24 deelnemers in de leeftijd van 7 tot 14 jaar waren grotendeels geschminkt vanwege Halloween, evenals de kantine die een volledige metamorfose had ondergaan compleet met spinrag, kettingen, spoken en skeletten.

Maak kennis met tennis

BERLICUM – Berlicum is een dorp vol met sportieve mensen. Een groot deel van de inwoners is lid van een van de vele sportclubs! Toch is vaak te horen dat de winter- en/of zomerstop voor sporters een periode is dat ze graag door willen sporten en waarom zou dat niet kunnen bij een sportvereniging waar je het gehele jaar kunt sporten?

Wie daag jij uit?

SINT-MICHIELSGESTEL – Deze winter bundelen drie crosslopen hun krachten: O.S.S.-Volo, Prins Hendrik en de Dommelcross organiseren het Meijerij Cross Circuit. In december, januari en februari kun je drie keer de elementen trotseren tijdens deze crosscompetitie in Den Bosch, Vught en Sint-Michielsgestel.

The Whoopers kampioen van district Zuid

BERLICUM – Fietscross- en MountainbikeClub The Whoopers mocht afgelopen zondag de wisselbeker in ontvangst nemen van het clubkampioenschap NFF van het district Zuid. Extra mooi was dat de titel werd binnengesleept tijdens de laatste districtswedstrijd, die The Whoopers zelf organiseerden.

Heeswijk in slotfase naar winst

HEESWIJK-DINTHER – Na de ietwat ongelukkige nederlaag vorige week thuis tegen Helvoirt, was het geluk deze week wel aan de zijde van de blauw-witten. In Tegelen werd rode lantaarndrager Sportclub Irene met 1-2 aan de kant gezet en dat ging niet zonder slag of stoot.

Judoclub Berlicum

BERLICUM – Judo staat over het algemeen bekend als een individuele sport, maar een teamwedstrijd is eigenlijk het mooiste wat er is: Veel spanning en emotie, het dak ging er soms bijna vanaf in de tennishal van Theo Meijer sport. De uitdaging voor de clubs is alleen om de juiste mensen met de juiste leeftijd en gewicht te hebben om een team te maken. Dat is het andere mooie aspect: jongens die soms elkaars tegenstander zijn of waren staan nu samen in het team, en gaan voor één doel. Het leverde de Judoclub Berlicum een zilveren en een bronzen medaille op.