Heeswijk verliest in Helvoirt

HEESWIJK-DINTHER – Zondag stond de eerder afgelaste wedstrijd Helvoirt-Heeswijk op het programma. Zowel Helvoirt als Heeswijk begonnen matig aan de competitie, maar wisten beiden hun laatste wedstrijden te winnen, waardoor het vandaag een interessant affiche was. Heeswijk aanvoerder Tom Sleddens kreeg voor de wedstrijd nog een presentje van zijn teamgenoten, voor het behalen van zijn […]

Irene weet weer niet te winnen

GEMONDE – Afgelopen zondag stond de uitwedstrijd tegen Odiliapeel op het programma. Beide ploegen staan onderaan in de 5e klasse dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden. Helaas stond Irene aan de verkeerde kant van de lijn en liep tegen een 1-0-nederlaag aan.

Den Dungen wint van Nijnsel

DEN DUNGEN – Veel scoringskansen deden zich niet voor tijdens de wedstrijd Nijnsel – Den Dungen. De enige goal die viel was van grote schoonheid en in het voordeel van de bezoekers: 0-1.

Heeswijk verslaat EVVC in Vinkel

HEESWIJK-DINTHER – Afgelopen weekend stond de derby tussen vv Heeswijk en EVVC in Vinkel op het programma. Zoals elk jaar stond ‘strijd’ daarbij voorop. Heeswijk trok aan het langste eind: 1-2.

Gelijkspel goed spelend SCG’18

SINT-MICHIELSGESTEL – SCG’18 speelde afgelopen zondag de lastige uitwedstrijd tegen Helmondia in Helmond. SCG speelde de tot op heden beste wedstrijd van het seizoen. Het kwam een kwartier voor tijd op voorsprong, maar moest deze in de allerlaatste seconden van de wedstrijd alsnog prijsgeven, waardoor het genoegen moest nemen met een gelijkspel.

B.M.C. 1 – Excellent 1: 0 – 3

Na de nederlaag van een week eerder bij Nijnsel werd het voor BMC de hoogste tijd om weer eens de drie punten te pakken. Dit moest gaan gebeuren tegen het ‘onbekende’ Excellent uit Oploo. Jesper van Doorn keerde na een lange afwezigheid weer terug in de basis en ook Joost Mathijssen kon weer starten na […]

Boerdonk pakt 3 punten in Gemonde

GEMONDE – Irene was er op gebrand om vandaag de 3 punten te pakken tegen Boerdonk. Echter het stond na 3 minuten al met 1-0 achter na een klutsbal op het middenveld, waarna de spit van Boerdonk geheel vrij op keeper Roy Versantvoort kon en makkelijk de 0-1 scoorde.