Inschrijving Man Zwemrace geopend

VUGHT – De inschrijving voor de IJzeren Man Zwemloop en de zwemprestatietochten op 9 september 2018 is geopend. Op die zondag is traditiegetrouw de IJzeren Man Zwemrace en door de samenwerking van Prins Hendrik (Atletiek) en de Dommelbaarzen (Zwemmen) is het dit jaar voor het eerst mogelijk om ook een zwemloop te organiseren.

Kampioenschappen Badmintonclub Gestel

SINT-MICHIELSGESTEL – Ook dit jaar lieten de leden van Badmintonclub Gestel zich niet tegenhouden door de hitte in sporthal Theereheide. Op 7, 14 en 21 juni jongstleden hebben de senioren zich maximaal ingespannen om uit te vechten wie zich een jaar lang de beste van de club mag noemen.

Walking Football Heeswijk-Dinther

HEESWIJK-DINTHER – Tijdens KBO Creatief op zaterdag 7 juli was er een demonstratie van Walking Football in de Ontmoetingstuin achter cc Servaes in Dinther. Een leuk potje wandelend voetbal ‘Blauw’ tegen ‘Oranje’ dat na 20 minuten in 4-0 eindigde.

Team ‘Tandje durbij’ is klaar voor HomeRide 2018

BERLICUM/HEESWIJK-DINTHER – Nog een paar dagen en dan klinkt in Utrecht het startschot voor de HomeRide 2018. Op zaterdag 23 & zondag 24 juni 2018 fietst team ‘Tandje durbij’ 500 kilometer in 24 uur, dag én nacht, in de vorm van een hart, langs de Ronald McDonald Huizen. Vol trots vertellen ze dat de teller bijna op € 40.000 staat! Dit bedrag komt ten goede aan de Brabantse Ronald McDonald Huizen in Tilburg en Veldhoven!

Jeu de boules

GEMONDE – Het Gilde St. Joris & St Catharina verzorgt op zondag 24 juni het 18e Gemondse open Jeu de Boules toernooi. Er wordt gespeeld in teams van twee personen, doubletten. Speltype: vier wedstrijden, met puntensysteem.