OldStars Walking Football/Korfbal weer van start

DEN DUNGEN – Het door SC Den Dungen – OldStars georganiseerde Walking Football/Korfbal voor ouderen is weer begonnen op de sportvelden van de sportclub. Samen met begeleiders en trainers zijn de ouderen in Den Dungen weer volop in beweging op de dinsdag ochtend.

Bijzondere uitreiking zwarte band: Vera Wandel behaalt eerste Dan

BERLICUM – Tijdens de zaterdag trainging van de wedstrijd groep van de Jucoclub Berlicum werd Vera Wandel letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet. Zij werd vanwege het behalen van het Nederlands Kampioenschap voor dames onder de 18 jaar bevorderd tot zwarte band. Deze wedstrijd vond al plaats op 27 februari 2020. Door corona en het feit dat Vera nog niet de vereiste leeftijd had op dat moment, moest de huldiging worden uitgesteld.

Trainen in de buitenlucht

DEN DUNGEN – Ondanks de versoepelingen van de corona regels mogen zaalsporters nog steeds niet binnen trainen. Maar dat weerhoudt de volleyballers van HLB van Daal/DS er niet van om toch aan de slag te gaan.

Fem van Empel moet wereldtitel nog laten bezinken: ‘Ik denk dat ik volgend jaar kan oogsten’

SINT-MICHIELSGESTEL – Al was het maandag al meer dan een week geleden dat Fem van Empel (18) de wereldtitel veldrijden bij de dames beloften veroverde, het kwartje moest nog steeds vallen. “Ik heb het de laatste dagen druk gehad. Er is belangstelling van de pers, er komen veel felicitaties binnen. Daardoor heb ik nog niks terug kunnen kijken en overdenken. Het scheelt misschien ook dat ik in wedstrijden mijn regenboogtrui kan niet dragen. Maar in de komende dagen zal het allemaal wel bezinken.”

Nieuwe opzet toernooi in Berlicum: NK driebanden live op Ziggo Sport

BERLICUM – De KNBB Jumbo Masters wordt de laatste jaren gehouden in het Beneluxtheater in Berlicum. Dit krijgt dit jaar een andere uitstraling dan men gewend was. In samenspraak met Biljart Evenementen Nederland heeft de sectie driebanden van de KNBB besloten om te trachten het evenement door te laten gaan, als men kan voldoen aan de op dat moment geldende voorwaarden met betrekking tot de Covid-19 richtlijnen.

Goud Fem van Empel op WK veldrijden

OOSTENDE – Fem van Empel (18) uit Sint-Michielsgestel is vanmiddag in het Belgische Oostende wereldkampioen veldrijden bij de beloften geworden. Ze maakte het verschil in de laatste ronde, waar ze op het strand van haar concurrenten wegliep en -reed. Aan de meet had de Gestelse een voorsprong van drie seconden op landgenote Aniek van Alphen […]

Coronaproof tennis bij De Beek

SINT-MICHIELSGESTEL – Helaas is in deze Corona-tijd het sporten voor velen van ons ook nog in het begin van 2021 beperkt. De Gestelse Tennisclub LTV de Beek neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en biedt daarom ook begin 2021 zoveel mogelijk mensen de gelegenheid toch te kunnen sporten, te bewegen en tegelijkertijd te genieten van het tennisspel.

Fem van Empel 5e in Kortrijk

SINT-MICHIELSGESTEL – In de Internationale veldrit van Kortrijk(B) heeft Fem van Empel uit Sint-Michielsgestel na een kopstart een knappe wedstrijd gereden. Maar liefst vier ronden lang wist zij zich te handhaven in de kopgroep met allemaal grote madammen (Alvarado, Worst, Betsema, Kastelijn en Lucinde Brand).