Gelukkig gelijkspel voor SCG’18

SINT-MICHIELSGESTEL – SCG’18 heeft in de wedstrijd tegen koploper Nooit Gedacht in de laatste minuut een gelijkspel in de wacht weten te slepen. Daarmee kreeg de Gestelse ploeg eigenlijk teveel maar niemand die daarom na afloop nog gaf, behalve uiteraard de spelers en supporters van Nooit Gedacht.

Eerste zege productief Den Dungen

DEN DUNGEN – In de 1ste fase van de wedstrijd zag het er niet naar uit dat deze wedstrijd uit zou lopen op een waar doelpuntenfestijn. Beide ploegen hielden elkaar goed in evenwicht en doelkansen kwamen er nauwelijks.

Den Dungen verliest nipt

DEN DUNGEN – Na de lange verplichte pauze was er opluchting bij de toeschouwers en enthousiasme bij spelers en begeleiders. Bij het openingsduel tussen Avanti en Den Dungen werd de wedstrijd met één doelpunt beslist. De wil om te winnen was er bij beide ploegen. Vanaf het eerste fluitsignaal werd er strijd geleverd en gepoogd er een mooie wedstrijd van te maken.

SCG’18 begint competitie met overwinning

SINT-MICHIELSGESTEL – SCG’18 is de competitie van het seizoen 2021-2022 goed begonnen. In de thuiswedstrijd tegen RKTVC uit Tiel werd met 2-1 gewonnen. De overwinning was zwaar bevochten in een wedstrijd die, zeker in de tweede helft, gelijk op ging.

SVSSS 1 – VV Heeswijk 1

HEESWIJK – Zondag was de start van de competitie voor het vaandelteam van VV Heeswijk. Op het programma stond de wedstrijd tegen SVSSS in Udenhout. Na een wisselende voorbereiding waarbij Theo van Lieshout een aantal van zijn spelers voorlopig moet gaan missen door blessures, moest hij vandaag puzzelen in de verdediging.

Badmintonclub Gestel weer gestart

SINT-MICHIELSGESTEL – Deze week is bij Badmintonclub Gestel (BCG) de competitie weer gestart. Na meer dan een jaar wachten is het dan eindelijk zover. Het geduld is op de proef gesteld, maar de leden zijn weer in groten getale naar Sporthal Theereheide gekomen waar ze al een paar weken flink aan het trainen en spelen zijn.

Jan Goossens beste schutter Den Dungen

DEN DUNGEN – Als je meedoet aan de Dungense Competitie bij het gilde, kan het dus gebeuren dat je uitgeroepen wordt tot de beste schutter van Den Dungen. Dit overkwam tot zijn grote verrassing Jan Goossens. Met op de hielen gevolgd door Rien Smits en Myanou Schure. De wisselbeker werd gewonnen door buurtvereniging den Boschpad! Vier leuke avonden met goed weer, vijftig gezellige deelnemers en totaal meer dan 2500 kogels de lucht in!

ZVS/Bodemflex 1 verliest onnodig

SINT-MICHIELSGESTEL – De zaalvoetballers van ZVS/Bodemflex verloren hun eerste competitiewedstrijd onnodig van JCK/AISO uit Utrecht. Na een prima eerste helft stond het met 4-2 voor, maar in de tweede helft stortte het helemaal in en verloor het met 5-8.