Lustrumeditie Profielloop jaar uitgesteld

GEMONDE – De 5e editie van de Profielloop, het (hard)loopevenement van Gemonde, stond gepland op 22 september. Het was al een tijdje spannend of het evenement door zou kunnen gaan, vandaar dat de inschrijving nog niet geopend was. De organisatie is van mening dat door alle maatregelen, die vanwege covid-19 genomen zouden moeten worden, de sfeer die het evenement kenmerkt, niet gegarandeerd kan worden. Daarom wordt de vijfde editie verplaatst naar 2021.

Mooie Boule gaat bourgondisch

BERLICUM – Jeu de Boulesvereniging Mooie Boule is momenteel elke zondag actief op de Parade in Den Bosch. Daar wordt ‘Bourgondisch ’s Hertogenbosch’ gehouden.

Kom eens kijken bij Mooie Boule

BERLICUM – Wie in de vakantie eens wat anders wil doen, zou eens een kijkje kunnen nemen bij Mooie Boule in Berlicum. De club kan nog wat nieuwe leden gebruiken en nodigt belangstellenden daarom uit om zelf te ervaren wat de sport inhoudt.

Jeugdwedstrijden EBJHV Berlicum

BERLICUM – De Berlicums jeugdvisclub houdt twee jeugdwedstrijdjes op ’t Ven in Middelrode. Dat gebeurt op zondag 12 juli en op zondag 19 juli, telkens van 10.00 tot 12.00 uur. Inschrijven kan tot 9.15 uur nabij de fontein. Wie aan beide wedstrijdjes meedoet, heeft gegarandeerd prijs. De leeftijd voor deelnemers is zowel voor jongens als […]

Mountainbike-training Den Dungen

DEN DUNGEN – Wieler Toer Trimclub ‘Vlug Trug’ uit Den Dungen start dit najaar opnieuw met een 4-weekse training mountainbiken van beginners tot gevorderden, en is voor zowel mannen als vrouwen.

Zomerlidmaatschap LTV De Beek

SINT-MICHIELSGESTEL – Gelukkig, we beginnen langzamerhand weer overal te sporten in Nederland. Ook bij tennisvereniging LTV De Beek in Sint-Michielsgestel zijn jeugd, jongeren en senioren weer volop aan het genieten. Natuurlijk nog even met inachtneming van de gezondheidsmaatregelen en met fysieke voorzieningen op het tennispark, om de veiligheid voor iedereen te waarborgen.

Buiten jeu-de-boulen

SCHIJNDEL – Hebben jullie ook genoeg van het binnen zitten? Dan heeft PV Wij Liggen uit Schijndel een mooie uitlaatklep voor je. Hier kun je lekker in de buitenlucht jeu de boules spelen. Uiteraard veilig en hygiënisch en met voldoende afstand onderling, want die 1,5 meter hanteert de vereniging ook.

Jonge Gestelse Fem van Empel naar Belgische wielerploeg

SINT-MICHIELSGESTEL – Het is een zonnige zondag in maart 2019. Fem van Empel kijkt naar buiten en bedenkt zich dat ze zin heeft een eindje te gaan fietsen. “Pap, ik word derde op het NK mountainbike”, roept ze naar haar vader. Eerst moet ze maar eens een fiets en een licentie regelen. Op 21 juli verschijnt ze in Sittard aan de start van het NK in de categorie junioren. Waar ze… derde wordt. Deze maand tekende de 17-jarige Gestelse een contract bij de Belgische ploeg Pauwels Sauzen – Bingoal.

Gestelse Judoclub traint in de frisse lucht

SINT-MICHIELSGESTEL – Sinds het uitbreken van de crisis heeft de Gestelse Judoclub haar trainingen moeten staken. Hoewel de coronamaatregelen nu meer versoepeld zijn, is het nog niet vanzelfsprekend dat er gejudood kan worden. Judo is immers een echte binnensport. Tot nu!