Jeu de boules toernooi Wamberg

BERLICUM – Op het prachtig gelegen landgoed Wamberg aan de Wamberg 8 in Berlicum worden op zondag 1 september twee grote toernooien jeu de boules gespeeld in doubletten voor zowel spelers met een wedstrijdlicentie als ook recreatieve spelers.

Tv De Donkelaar opent padelbanen

DEN DUNGEN – Op zaterdag 24 augustus vindt de officiële opening plaats van twee padelbanen bij Tennisvereniging De Donkelaar aan het Tennispad 2 in Den Dungen. Een sportieve en feestelijke dag waar iedereen welkom is.

Hardlopen of wandelen tijdens Profielloop Gemonde

GEMONDE – De vierde editie van de Profielloop in Gemonde wordt gehouden op 22 september. Start- en finishlocatie is het gebouw van VV Irene. Dit hardloop- en wandelevenement is drie jaar geleden begonnen als een project van twee scholieren en is uitgegroeid tot een jaarlijks sportevenement. Voor de hardlopers is er een Kidsrun (800 m), een route van 5.5 en een route van 10 km. De afstanden voor de wandelaars zijn eveneens 5.5 en 10 km.

Jolien Duijts Brabants Kampioen

GEMONDE – Jolien Duijts uit Gemonde is afgelopen weekeinde met pony Krien’s Dion Brabants Kampioen in de klasse AB-B geworden. De 9-jarige is lid van ponyclub De Pikeurtjes uit haar woonplaats.

Gestelse clubs samen in competitie

SINT MICHIELSGESTEL – Voetbalminnend Sint-Michielsgestel kan zich opmaken voor een jaar met veel derby’s. De drie clubs uit de 3e klasse: SCG’18, Den Dungen en BMC, zijn namelijk ingedeeld in dezelfde competitie. Ze gaan wel de andere kant op dan meestal het geval is: naar het zuidoosten.

Bij internationale wedstrijd

SINT-MICHIELSGESTEL – Bij de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen waarin Zegenwerp weer zelfstandig wedstrijden zwemt hebben de zwemmers het uitstekend gedaan.

24 uur sporten voor KWF in Den Dungen

DEN DUNGEN – In sportief opzicht kende SC Den Dungen al een geslaagd seizoen. Tijdens de actie ‘24-uur sporten voor het goede doel’ manifesteerde de vereniging zich ook op het maatschappelijke vlak. En hoe! Het organiserend comité kon met gepaste trots meedelen dat er maar liefst zo’n kleine € 13.000 naar KWF Kankerbestrijding gaat!

Den Dungen – FC Den Bosch

DEN DUNGEN – In samenwerking met ’Ons’ Clubhuis en de Supportersclub Den Dungen is er op zaterdag 13 juli om 17.00 uur een wedstrijd tussen het net gepromoveerde Den Dungen en zijn buurman FC Den Bosch. De entree bedraagt € 3,00 inclusief een lotje. Tijdens de rust zal er uitgebreid latje worden getrapt. De wedstrijd […]