In memoriam Jan van Grinsven

SINT-MICHIELSGESTEL – Jan van Grinsven uit Sint-Michielsgestel is op woensdag 14 oktober overleden. Hij was onder meer van groot belang voor de voetbalverenigingen in Sint-Michielsgestel en het bridgeleven, ook in Gemonde.

Proeftrainen bij Hands-Up

BERLICUM – Ben jij tussen de 6 en 12 jaar? Houd je van sporten en heb je zin in actie? Kom dan mee rennen, rollen, duiken, vangen, gooien en smashen bij volleybalclub Hands-Up. Op de volgende zaterdagen ben je van 12.00 tot 13.00 uur welkom in sporthal De Run in Berlicum: 31 oktober, 7, 14 […]

Brons voor Fem van Empel op WK

SINT-MICHIELSGESTEL – Op het Wereldkampioenschap MTB Eliminator heeft Fem van Empel de bronzen medaille gewonnen. De 18-jarige bikester uit Sint-Michielsgestel mocht naast de Française Isaure Medde en de Italiaanse Gaia Tormena het laagste treetje van het erepodium innemen.

Jong en oud in de mix bij badmintontoernooi Berlicum

BERLICUM – De Berlicumse Badminton Vereniging Shuttle-Up hield zondag 11 oktober voor de twintigste keer het jaarlijkse Mini-Maxi Toernooi. Twaalf duo’s bestaande uit een kind en een volwassene verzamelden zich tijdens de jubileu editie van het sportieve evenement in Sporthal De Run.

Winst voor HLB van Daal/DS na slijtageslag

DEN DUNGEN – Het eerste herenteam van volleybalvereniging HLB van Daal/DS thuis aan tegen promovendus Velo uit Wateringen (ZH). In een (wegens coronamaatregelen) lege sporthal de Misse werd een weinig enerverende wedstrijd gespeeld met een 3-2 winst voor de thuisploeg als uitkomst.

B.M.C. 1 – Avanti ’31: 0 – 3

Zondag 11 oktober stond het affiche B.M.C. – Avanti’31 op het programma. In een onwerkelijke entourage met slechts begeleiding en trainers aanwezig en met een gesloten kantine deed het allemaal heel onnatuurlijk en sfeerloos aan. Voor BMC was het zaak om de eerste drie punten van het seizoen binnen te halen. Avanti’31 zag in deze […]

Heeswijk laat zege glippen

HEESWIJK – Dat COVID-19 een belangrijke stempel op het seizoen 2020-2021 gaat drukken is wel duidelijk. Afgelastingen, (momenteel) geen publiek langs de lijn, kantines dicht en altijd maar de vraag hoe het er de volgende maand weer voorstaat. Toch leuk dat er dan initiatief wordt genomen in de vorm van een livestream, waardoor de trouwe […]

Opnieuw grote nederlaag voor SCG’18

SINT-MICHIELSGESTEL – Na de grote nederlaag vorige week tegen Avanti waren de spelers van SCG’18 er deze zondag op gebrand om een beter resultaat te behalen. Aan het einde van de wedstrijd moest de conclusie worden getrokken dat dat helaas niet is gelukt. FC Engelen won met 2-5 en daarop viel weinig af te dingen.

Geen Sint-Maartenwandeltocht

DEN DUNGEN – De Sint-Maartenwandeltocht die op 1 november in Den Dungen zou worden gehouden, gaat niet door. De organisatie vindt het te belastend om aan alle noodzakelijke maatregelen en protocollen te voldoen. Het evenement door te laten gaan zou daarom onverantwoord zijn.