RVC Middelrode

MIDDELRODE – Interesse in recreatief volleybal? Zin om een clubje te komen versterken? RVC Middelrode speelt iedere dinsdagavond van 20.00 tot 21.00 een aantal sets in het sportzaaltje nabij de Herman Jozefschool in Middelrode. Het zijn een gemengd clubje met leden uit Berlicum, Heeswijk-Dinther, Nuland en Middelrode. Nadere informatie over RVC Middelrode? Bel 06-17827592 of […]

Irene begint slecht na winterstop

GEMONDE – Irene wilde zondag de goede reeks van voor de winterstop voortzetten. Dit moest dan gebeuren in een uitwedstrijd tegen Nieuwe Woensel. Het mislukte, Irene kreeg een 5-1-nederlaag aan de broek.

Heeswijk verslaat DAW

HEESWIJK-DINTHER – Afgelopen zondag stond de 1e competitiewedstrijd in het nieuwe jaar weer op het programma voor de blauw-witten. DAW uit Schaijk was dit keer de tegenstander, een ploeg waar Heeswijk nog wat tegen goed te maken had na twee nederlagen in het vorige seizoen. Dat lukte: 1-0.

Beneluxtheater wordt biljartarena

BERLICUM – Dit weekend transformeert het Beneluxtheater in Berlicum voor het vijfde jaar op rij van theaterzaal naar biljartarena. Tot en met zondag 19 januari wordt er gestreden om het Nederlandse kampioenschap driebanden.

4de editie Dommelcross: Groeiend evenement op alle vlakken

SINT-MICHIELSGESTEL – Het hardloopevenement Dommelcross gaat zondag 2 februari voor de vierde keer van start. De Dommelcross heeft eerder al bewezen een serieuze plek in te nemen op de hardloopkalender en ook komende editie is de organisatie er in geslaagd een uitdagend parcours uit te zetten. Het volledig onverharde parcours loopt geheel door natuurgebied Zegenwerp, met meerdere uitdagende heuveltjes en kronkelige single-tracks.

Pluim voor Jos van der Pas

HEESWIJK-DINTHER – De Pluim van de Club van Voetbalvereniging Heeswijk voor het jaar 2019 is toegekend aan Jos van der Pas (62). Hij verdient de jaarlijkse eretitel van de vereniging vanwege zijn jarenlange inzet waarmee hij zich bijzonder inzet voor de club. Tijdens een drukbezochte nieuwjaarsbijeenkomst is de oorkonde aan Jos uitgereikt.

Kersttoernooi LTV Berlicum

BERLICUM – Het 25e kersttoernooi van LTV Berlicum is afgelopen zondag succesvol afgesloten. Er werden door 264 deelnemers 276 wedstrijden gespeeld op de indoorbanen. In het kader van het 25-jarig jubileum heeft de organiserende commissie tijdens het toernooi een mooie mozaïekbank gemaakt. Deze werd afgelopen zondag symbolisch overhandigd aan het bestuur van de vereniging. De […]

Darttoernooi voor kinderen

HEESWIJK-DINTHER – Na een succesvolle eerste editie is er op 2 en 3 januari 2020 opnieuw een darttoernooi in het Willibrordcentrum! Kinderen vanaf groep 5 tot en met 16 jaar zijn van harte welkom. Maar ook ouders hebben deze keer een kans om hun darttalent te laten zien.