Ruimte voor jeugd bij ‘t Ivoor

SINT-MICHIELSGESTEL – Joeri Wilkowski is het honderdste lid van biljartvereniging ‘t Ivoor in Boxtel. Bijzonder: Joeri is 8 jaar oud. Dit is dan ook de eerste stap om nog meer jeugd biljarttoekomst te bieden in de mooie accommodatie aan de Voetboog 14a in Boxtel. De jeugd kan hier spelen en trainen onder leiding van Nederlandse topspelers!

Veel judoprijzen in Lommel en Den Dungen

BERLICUM – In Den Dungen werd afgelopen weekeinde een regio-toernooi gehouden. Judoclub Berlicum ging er met een behoorlijke delegatie naar toe. Het was groot, in totaal deden er 170 judoka’s mee. Voor deze toernooien geldt: meedoen is belangrijker dan winnen. Ervaring opdoen en soms boven jezelf uitstijgen. De ene keer wordt je kampioen en de andere keer eindig je onderaan de poule. Verliezen en dan weer de mat opgaan, dan moet je echt jezelf even overwinnen! Zo leer je iedere keer een beetje en wordt niet alleen lichamelijk maar ook mentaal sterker.

Enerverend duel Den Dungen

DEN DUNGEN – In Tilburg speelde Den Dungen een aantrekkelijke wedstrijd tegen Reeshof. In de tweede helft werd een achterstand van 2-0 omgebogen in een 2-4 overwinning.

Heeswijk verliest van beter Erp: 0-3

HEESWIJK – Op een frisse 14 april trof Heeswijk op Sportpark De Balledonk het bezoekende Erp. Het voorjaarszonnetje maakt het voor de supporters nog redelijk aangenaam en na een sterke reeks met vier overwinningen uit vijf wedstrijden keek men in Heeswijk vol goede moed uit naar deze derby. Erp bleek deze middag echter beter en nam terecht de drie punten mee.

Opnieuw zure nederlaag voor SCG’18

SINT-MICHIELSGESTEL – Na de nederlaag van vorige week thuis tegen Taxandria was afgelopen zondag de nummer laatst van de ranglijst VCB uit Biezenmortel de tegenstander. Het werd voor SCG’18 opnieuw een zure nederlaag (3-0) en daaraan was niets gestolen.

Irene wint overtuigend van FC Drunen

GEMONDE – Vv Irene Gemonde ontving zondag FC Drunen op het programma. Van de heenwedstrijd wisten de spelers nog dat FC Drunen veel strijd en fysiek kan leveren. Zondag werd het een duidelijke Gemondse overwinning: 4-0.

Plantenactie SC Den Dungen

DEN DUNGEN – SportClub Den Dungen houdt op woensdag 17 april haar jaarlijkse plantenactie. Vanaf 17.30 tot ongeveer 21.00 uur komen jeugdleden van de korfbal- en de voetbalafdeling bij u langs om een mooi en vrolijk voorjaarsplantje te verkopen. Hopelijk komen ze bij u niet voor niets aan de deur en wilt u door het […]

Volleybalclubje Middelrode zoekt leden

MIDDELRODE – Volleybalclub RVC Middelrode is op zoek naar een paar nieuwe leden. Heb jij interesse om iedere dinsdagavond van 20.00 tot 21.00 uur een aantal sets volleybal te spelen? Dan ben je welkom in het sportzaaltje naast de Herman Jozefschool in Middelrode. In een ongedwongen sfeer, maar in een redelijk fanatieke strijd maken de […]