Maak kennis met Malá Kapela

BERLICUM – Liefhebbers van Tsjechische volksmuziek kunnen zondag 11 oktober vanaf 14.30 uur in het Beneluxtheater van Den Durpsherd hun hart ophalen tijdens een concert van Malá Kapela. De blaaskapel met ook een zanger en zangeres die met een pakkende mix van muziek uit de Tsjechische landstreken Moravië en Bohemen, iedereen een fijne, muzikale middag gaat bezorgen. De toegang is gratis.

Filmhuis Litserborg draait La belle époque

DEN DUNGEN – Ondanks de strengere coronamaatregelen kan Filmhuis Den Dungen in de Grote zaal van Litserborg, met goede stoelen, films blijven draaien voor de liefhebbers. Op vrijdag 16 oktober om 20.30 uur draait La Belle Époque.

Filmavond ‘Natuur dichtbij huis’

SINT-MICHIELSGESTEL – Natuurgroep Gestel houdt op woensdag 7 oktober een filmavond over het Groene Woud. De filmavond wordt geleid door de maker van de film, Mark Kapteijns. De avond bestaat uit twee delen. Een korte voorfilm, gevolgd door de hoofdfilm over het Groene Woud.

Tijd voor pompoenen

BERLICUM – De jaarlijkse Pompoenmarkt van de Volkstuinvereniging Berlicum gaat op 3 oktober wel door, maar met een bescheiden opzet. Tussen 13.00 tot 17.00 uur bent u welkom in de tuinen aan de Westakkers. Op deze markt staat het afstand houden tot elkaar centraal.

Open dag Mieghelm

SINT-MICHIELSGESTEL – Brouwerij Mieghelm met bakhuis en smederij- en blikslagerij-museum in Sint Michielsgestel (Venkant 19) had in april een open dag gepland. Net als vele ander activiteiten kon deze vanwege corona niet doorgegaan.