Familiefilms bij Filmhuis Litserborg in Den Dungen

DEN DUNGEN – Filmhuis Litserborg is er voor alle leeftijden en de initiatiefnemers zijn blij dat ze in de zomervakantie op 30 juli en op 27 augustus weer familiefilms kunnen draaien in de Litserborg. Dus zoekt u een leuk uitstapje met de (klein)kinderen, wil jij iets leuks doen met je papa en mama of opa en oma, kom dan naar deze films!

Gloednieuwe jeugdtheaterproductie De Fantastelingen deze zomer in Natuurtheater de Kersouwe

HEESWIJK-DINTHER – Vanaf woensdag 14 juli brengt jeugdtheatergroep van De Kersouwe acht keer de gloednieuwe voorstelling De Fantastelingen in de bossen van het Heeswijkse natuurtheater. Een lieve, spannende en vrolijke voorstelling voor de hele familie. De jeugdtheatergroep staat te trappelen om deze Kersouweproductie – geschreven door Michelle van Daalhoff en geregisseerd door Kim van Kooij – voor publiek te mogen gaan spelen.

Wagenspel van LevensWijs en OK Toneel

SINT-MICHIELSGESTEL – Na maanden voorbereidingen trekt op zondag 18 juli de platte kar voor het Wagenspel door Sint-Michielsgestel om op drie locaties gedurende een half uur het podium te zijn voor het Wagenspel.

‘Boerencantate’ deze zomer in reprise

SINT-MICHIELSGESTEL – Op 16 juli 2021 wordt op het terras van Meander wederom de Boerencantate gehouden. Plaatsen kunnen gereserveerd worden via info@meandersmg.nl. Er zijn twee tijdvakken waarin gereserveerd kan worden: Om 17.00 en 20.00 uur.

Cowboy Billie Boem is jarig

BERLICUM – Niets te vieren en toch zin in een groot feest? Dat kan want jong en oud is uitgenodigd op het verjaardagsfeestje van Cowboy Billie Boem op zondag 27 juni om 11.00 uur in het Beneluxtheater in Berlicum. De grote kindervriend dénkt overigens dat iedereen zijn joppendag vergeten is, maar niets is wat het lijkt in deze bruisende, in humor verpakte, interactieve middagvoorstelling. Smeer je stembanden en zing en doe mee!

Nieuw theaterprogramma De Blauwe Kei Veghel

VEGHEL – Dinsdagavond 15 juni om 17.00 uur werd het programma bekendgemaakt op www.blauwekei.nl. De ticketverkoop start op donderdag 17 juni om 17.00 uur. Vrienden van het theater kunnen voor die tijd al met voorrang bestellen.

Dorpstafel Berlicum weer open

BERLICUM -Het is een rustige tijd geweest, de afgelopen anderhalf jaar, voor vele instanties. Ook de Dorpstafel in Berlicum moest zijn activiteiten op een laag pitje zetten. Nu de versoepelingen doorgang vinden, gaat de Dorpstafel weer open.

Nieuwe toevoegingen line-up: Tim Knol en Bizzey naar Paaspop

SCHIJNDEL – Hiphop; bluegrass-folk; Spaanse fiësta; occulte psychedelische rock-metal; live-DJ’s; breekbare pop; stoner; yacht-rock en Britse rock-soul met woke-attitude. Ofwel: Paaspop voegt weer flink wat nieuwe acts toe aan de line-up van de eenmalige unieke september-editie op (vrijdag) 3, (zaterdag) 4 en (zondag) 5 september op festivalterrein De Molenheide in Schijndel.

Winterwandeltocht Bernheze afgelast

BERNHEZE – Als gevolg van de Coronaregels is de geplande Winterwandeltocht Bernheze van 27 december afgelast. Alles was voorbereid en gepland, echter met de huidige mogelijkheden als gevolg van de regels van de regering is het niet mogelijk om zoveel wandelaars een tocht te laten lopen met de vereiste afstand van elkaar.