Zeg het met muziek tijdens HaDee Vinyl Top40

HEESWIJK-DINTHER – Ook zo klaar met thuisblijven? Wil je niks liever dan die ene persoon weer zien of gewoon even zeggen dat je iemand mist? Laat dan op zondag 17 mei de muziek voor je spreken tijdens de allereerste HaDee Vinyl Top40, live vanaf het podium van natuurtheater de Kersouwe.

Definitief geen Romkankletsen 2020

GEMONDE – Het Romkankletsen 2020 in Gemonde gaat definitief niet door. In eerste instantie was het evenement verzet naar het weekend van 8, 9 en 10 mei. Om bekende redenen kan dat niet doorgaan. Daarom heeft de organisatie besloten om het Romkankletsen van dit jaar helemaal af te gelasten. Op 17 april 2020 zouden de […]

Ook aanpassingen in rest programma

HEESWIJK-DINTHER – De geplande Kersouweproducties van 2020 ‘De Bende van Jan de Lichte’ en ‘De Fantastelingen’ zijn in verband met het coronavirus voor komende zomer helaas gecanceld. Beide producties zullen verschoven worden naar 2021, zo heeft het natuurtheater besloten.

Romkanklets Gemonde uitgesteld

GEMONDE – Het jaarlijkse Romkankletsen wordt uitgesteld als gevolg van de regelgeving rondom de corona uitbraak. De nieuwe data zijn vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 mei. De huidige kaartjes blijven geldig.

Passieconcert met The Cruxifixion

SINT-MICHIELSGESTEL – Het concertkoor GrootNoord uit Amsterdam verzorgt op zondag 5 april om 16.00 uur een bijzonder passieconcert met The Crucifixion van John Stainer in de Protestantse Kerk in Sint-Michielsgestel. De kerk is geopend vanaf 15.30 uur. De toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage á € 10,00 wordt op prijs gesteld.

De Kersouwe pakt uit rondom 75-jarig jubileum

HEESWIJK-DINTHER – De Kersouwe, het bekende natuurtheater uit Heeswijk Dinther maakte de afgelopen weken stukje bij beetje het theaterprogramma voor komende zomer bekend. Danny Vera, Handsome Poets, Maan, Louise Korthals, Rockin’ Wood en vele andere mooie namen prijken op de affiche van dit 75-jarig jubileumjaar.

Lezing wensambulance bij Sorridente.

SINT-MICHIELSGESTEL – Cees Huijben verzorgt op vrijdagavond 20 maart bij Sorridente een lezing voor dames bij over Wensambulance Brabant. Hij doet dat om 20.00 uur in gasterij De Zwaantjes in Sint-Michielsgestel.

Eerbetoon TOG Berlicum aan John Williams uitgesteld

BERLICUM – Muziekvereniging TOG uit Berlicum brengt op zondag 5 april in de Verkadefabriek in ’s-Hertogenbosch een muzikaal eerbetoon aan de Amerikaanse componist John Williams. Aan het concert met de titel ‘Tribute to John Williams’ verlenen ook de 15-jarige violiste Rózsa Kremer en grafisch verhalenverteller Eva van den Dungen hun medewerking. Verder wordt gebruik gemaakt van filmbeelden en visuele effecten.

Extra vertoning speelfilm Teenbeat

BERLICUM – Na vele voorstellingen in de regio komt de speelfilm Teenbeat op 29 april 2020 naar het Beneluxtheater in Berlicum. Wegens grote belangstelling zal de film om 19.30 uur, maar ook om 14.00 uur worden gedraaid.