Filmhuis Litserborg draait ‘Rocketman’.

DEN DUNGEN – Filmhuis Litserborg draait op vrijdag 22 november om 20.00 uur de film ”Rocketman’. De biopic over Elton John waarin te zien is hoe de schuchtere Brit zich ontpopt tot de meest flamboyante rockster aller tijden. Een die worstelt met allerlei verslavingen en een eetstoornis.

The Children Act

BERLICUM – Filmhuis Berlicum draait op woensdag 27 november om 20.00 uur in de Benelux theaterzaal in Berlicum de film. The Children Act

Berne-Anders activiteit

HEESWIJK-DINTHER -Door Harrie Schalken wordt op maandag 25 november om 20.00 uur in de Abdij in Heeswijk een lezing gegeven. Hij neemt ons mee in de ontwikkelingen rond deze heilige, van de Oosterse heilige op iconen tot patroonheilige van zeelui en weldoener voor meisjes die met een bruidsschat gered moesten worden. Over de evolutie van Sint Nicolaas tot Sinterklaas en ook alles over snoepgoed en de oorsprong van bijbehorende gewoonten.

Gratis met de Brug naar Feel Alive & Kicking

VEGHEL- Feel Alive & Kicking. Dompel je onder, geef je over aan en duik vol in het gelijknamige festival dat te boek staat als dé afterparty van het seizoen. CHV Noordkade in Veghel wordt zondag 24 november getransformeerd tot een muzikaal avonturenland. En jij kunt erbij zijn, want Jan en Jan Media, uitgever van deze […]

Sinterklaas slaapt in de bedstee

HEESWIJK-DINTHER – Je bent op zondag 1 december van harte welkom in de Meierijsche Museumboerderij, aan de Meerstraat 28 in Heeswijk-Dinther. Dan slaapt Sinterklaas in de bedstee, knus gezellig en kleinschalig.

Den Dungen weer op volle toeren

DEN DUNGEN –Zochten de organiserende Dungense Ondernemers het vorig jaar met hun ‘Amsterdamse avond’ ver weg van huis, dit keer laten ze zien dat het net zo goed met artiesten uit de eigen omgeving kan. ‘Den Dungen op volle toeren’ heeft op 23 november uitsluitend artiesten uit de nabije omgeving, met als hoofdact Dungenaar René Schuurmans.

Mi Canto bij Laverhof

HEESWIJK-DINTHER – Aanstaande zondag 17 november geeft kamerkoor Mi Canto om 15.00 uur een concert in de interne kapel van zorginstelling Laverhof, Heeswijk-Dinther. Mi Canto staat onder leiding van Enrico van Schaik en Huub Sperber begeleidt het koor op de vleugel. De toegangsprijs is een vrijwillige bijdrage.

Ladies Tijd voor Berlicum en Middelrode

BERLICUM – Vrijdagavond 22 november om 20.30 uur is het Ladies Tijd @ de Gouden Leeuw-kroeg in Berlicum. Tijd om de mannen thuis te laten, tijd voor gezelligheid en tijd om Balkumse en Mirroise vrouwen beter te leren kennen.

Lezing Roxane van Iperen

HEESWIJK-DINTHER – Schrijfster en jurist Roxane van Iperen geeft maandag 11 november in Bibliotheek Heeswijk-Dinther om 20.00 uur een lezing over haar aangrijpende boek ’t Hooge Nest.