Beierse avond in deBar

HEESWIJK-DINTHER – Ken je de Beierse bieren? Nee? De Beierse avond, georganiseerd door deBar in samenwerking met Beleef Beieren, biedt de oplossing. Op deze avond krijg je een introductie in de rijke oeroude Beierse biercultuur. De Beierse avond vindt plaats op donderdag 26 september 2019 bij deBar, Plein 1969 nr. 82 in Heeswijk-Dinther.

Leo Willemen en Nico Weijns bij Majorcabar

DEN DUNGEN – Ook dit jaar toeren Leo Willemen, autodidact-pianist en Nico Weijns, gitarist/zanger door het Brabantse land. Zij musiceren met een programma bestaande uit evergreens, classics en luisterliedjes, bij voorkeur ook gemengd met Brabants muzikaal erfgoed. Maar ook meezingers en licht klassiek worden niet geschroomd. Zondag 25 augustus zijn zij van 14.00 uur tot 16.00 uur te horen op het terras van Herberg De Poeling/Marjorcabar in Den Dungen. De toegang is gratis.

Aa-landers presenteren zich tijdens Het VerhAal

HEESWIJK-DINTHER – Tussen alle eigenzinnige optredens en exposities van zowel professionele als amateurkunstenaars op het literair festival Het VerhAal, is er een ware proeverij ingericht met allemaal streekproducten uit het Aa-land. Het wordt gehouden op 17 en 18 augustus.

Hoppig Heeswijk op Kasteel Heeswijk

HEESWIJK-DINTHER – Op zondag 18 augustus verzorgt de horeca van Kasteel Heeswijk samen met twee enthousiaste bierliefhebbers uit Gemert ( van het Streekbierenfestival Gimmert Gist) voor de eerste en ook de enige keer Hoppig Heeswijk en wel in de binnentuin.

Happen & Grappen

BERLICUM – Happen en Grappen, dineren en lachen. Het staat te gebeuren op zaterdag 21 september om 19.00 uur in het Beneluxtheater van Den Durpsherd.Na de succesvolle eerste editie in 2018 kunt u weer een avond genieten tijdens deze avond van heerlijk eten en onbekommerd lachen! Tussen de optredens van diverse standup comedians wordt u aan tafel voorzien van heerlijke tapas en pinchos.

Op het 24-uurs Solexrace Festival

HEESWIJK-DINTHER – Het weekend van vrijdag 23 t/m zondag 25 augustus ronken de motoren en gillen de gitaren tijdens het 24-Uurs Solexrace Festival aan de Heibloemsedijk in Heeswijk-Dinther. Een niet te missen event in hoofdletters dat elk jaar groter wordt.

Nog één keer een Rebelavond tijdens Rockin’Wood

HEESWIJK-DINTHER – Van het Leidseplein in Amsterdam, 013 in Tilburg tot de Effenaar in Eindhoven, grote en kleine festivals, feesten en partijen en andersoortige happenings. De band Rebel zette met zijn muzikale capriolen zestien jaar overal de tent op zijn kop. Daar wordt na zeven jaar stilte een nieuwe ervaring aan toegevoegd want op zaterdag 7 september is de groep eenmalig van de partij tijdens Rockin’Wood vanaf 19.00 uur in natuurtheater De Kersouwe.

Fiets3daagse Bernheze

BERNHEZE – Zin om lekker te fietsen in de omgeving van Bernheze en te genieten tijdens de mooie routes die voor dit jaar weer uitgezet zijn? Fiets dan 1, 2 of 3 dagen mee met de 22e Fiets3daagse van Bernheze, dit jaar van 23 t/m 25 juli.

‘Ga je mee op reis door het kasteel?’

HEESWIJK-DINTHER – De baron en barones van Kasteel Heeswijk hebben verre reizen gemaakt, ga je mee op reis door het kasteel? Met een paspoort in de hand ga je op reis door het kasteel: je ziet hele oude koffers van de baron en barones – sommige hebben hele verre reizen gemaakt, dit kun je zien aan de stickers op deze koffers – je komt bijzondere souvenirs tegen en nog meer reisbenodigdheden. Reis je mee?