Presentatie videogroep Shot ’71

BERLICUM – De videogroep van Shot ’71 is nog steeds groeiend, zowel qua aantal leden als het niveau. Landelijk scoren de leden hoge ogen met hun films en halen vele prijzen binnen. Op zaterdag 25 januari worden van 13.00 uur tot 17.00 uur de nieuwe films weer gepresenteerd in D’n Durpsherd te Berlicum. In totaal 14 verschillende films met diverse onderwerpen. De toegang is gratis.

Eetpunt in de Moerkoal

MIDDELRODE – Het nieuwe jaar is weer begonnen en veel mensen maken dan plannen en voornemens. Misschien is het een idee om vrijdag 31 januari eens andere mensen te ontmoeten en aan te schuiven bij het Eetpunt in de Moerkoal in Middelrode.

Voorlezen bij De Kilsdonkse Molen

HEESWIJK-DINTHER – Bij De Kilsdonkse Molen wordt op woensdag 29 januari van 14.15 uur tot 16.15 een voorleesmiddag gehouden, speciaal voor kinderen tussen de 4 en 8 jaar oud. Uiteraard zijn ook ouders, opa’s, oma’s, overige familie en vriendjes en vriendinnetjes van harte welkom. De toegang is gratis.

Uurtje Klassiek met mannenkoor

HEESWIJK-DINTHER – Het Jan van Lee Mannenkoor is een begrip in de omgeving. Het trekt steevast volle zalen. Ook het Uurtje Klassiek mocht zich al eens verheugen op een optreden en aanstaande zondag 26 januari is het weer zo ver! Dan geeft het koor om 15.00 uur een concert in de interne kapel van zorginstelling Laverhof, Zijlstraat 1 in Heeswijk-Dinther. Toegangsprijs is een vrijwillige bijdrage.

Avondorkest speelt koper

SINT-MICHIELSGESTEL – Het Avondorkest in Sint-Michielsgestel bestaat 12 ½ jaar. Dit wordt met iedereen die wil op zaterdag 25 januari vanaf 20.00 uur gevierd met een jubileumconcert in Zaal Overberg aan de Sint Michielsstraat 2 te Sint-Michielsgestel. De toegang is gratis.

Torenproat 2020 combinatie van oud en nieuw

SINT-MICHIELSGESTEL – Het nieuwe jaar is inmiddels aangebroken en dat betekent natuurlijk ook dat de voorbereidingen van Torenproat in volle gang zijn. Torenproat 2020 zal plaatsvinden op 7, 8 en 9 februari. Dit jaar is er na 20 jaar een nieuwe locatie voor het jaarlijkse evenement: De Meander. Deze frisse locatie zorgt voor een geheel nieuwe uitstraling maar uiteraard met behoud van de gezellige sfeer.

Voorverkoop Zotte Zaterdag

DEN DUNGEN – Na het grote succes van vorig jaar zal dit jaar voor de tweede keer in het bestaan van Krabberdonk de Zotte Zaterdagavond plaatsvinden. Deze wordt gehouden op zaterdag 22 februari in de centrale feesttent aan de Donksestraat in Den Dungen en wordt georganiseerd door de carnavalsverenigingen Sjarl le Manje en Tisw@, in samenwerking met de horecaondernemers van Den Dungen, beter bekend als Horeca United.

Concert in Sint Lambertuskerk

GEMONDE – Eenmalig wordt er op zondag 26 januari van 16.00 uur tot 17.00 uur een concert in de fraaie akoestiek van de Sint Lambertuskerk in Gemonde verzorgd door barokorkest SaraBandA uit Nieuwegein. Onder leiding van Mariette Holtrop en met medewerking van Sascha Mommertz op blokfluit met muziek van Telemann, Sammartini,Gabrieli en Neri.