Win kaarten voor Marvellous, een musical over superhelden

’s-HERTOGENBOSCH – In Marvellous wordt er een muzikale ode gegeven aan het superheldengenre. Een grappig, spannend en ontroerend epos over de vraag wat het precies inhoudt om een superheld te zijn, met een flinke knipoog naar de succesvolle superheldenfilms. Deze absurde musical vol humor, met flitsende kostuums én special effects is op donderdag 25 april te zien in Theater aan de Parade.

Inschrijving Kindervakantieweek 2019

ROSMALEN – Van maandag 12 augustus tot en met vrijdag 16 augustus 2019 vindt de 45e editie van SJV’s KinderVakantieWeek plaats. Een week vol spel, bouwen, sport en nog veel meer activiteiten voor alle basisschoolkinderen die in Rosmalen wonen. De organisatie is alweer een tijdje druk met de voorbereidingen en ze weten nu al zeker dat het weer een geweldige week wordt!

Vier generaties

ROSMALEN – Op 25 juni 2018 is Roos van de Kamp geboren, waardoor er nu 4 generaties Van de Kamp zijn. Speciaal voor overgrootmoeder Annie van As (72) en oma Ankie van de Kamp – van As (52) deze foto in de Rosbode. Gefeliciteerd allen en geniet ervan!

Lezing bij Galaxis

DEN BOSCH – Galaxis, de afdeling ‘s-Hertogenbosch en omstreken van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Weer- en Sterrenkunde (KNVWS) verzorgt op woensdag 17 oktober een lezing getiteld “Astrofotografie vanuit je achtertuin: de ruimte in beeld met eenvoudige middelen”. De lezing zal worden gegeven door Dr. Victor Land.

François van Hirtum behaalt 1e prijs geweer schieten

HEESWIJK-DINTHER – Afgelopen Zondag 7 Oktober 2018 was het weer de laatste competitie wedstrijd van kring Hoge Schuts geweer schieten. Dit was de laatste van 10 wedstrijden en werd gehouden bij gilde St. Willebrordus te Heeswijk. Aan deze competitie doen 12 gildes mee. Na de wedstrijd werden de punten opgeteld en de prijzen bekend gemaakt. […]

Groensnoeidag op zaterdag 13 oktober

ROSMALEN – In samenwerking met de Afdeling Realisatie en Beheer Openbare Ruimte (RBOR) van de gemeente houdt de Wijkraad Rosmalen Centrum en Hondsberg de jaarlijkse Groensnoeidag op zaterdag 13 oktober 2018 van 10.00 uur tot 15.00 uur in de wijken Rosmalen Centrum en Hondsberg en voor de straten Nieuwendijk en Creijenhoek.

Boomplantdag Arboretum 18 november vervalt

OSS – Hoewel gemeente Oss in een vergevorderd stadium is m.b.t. de onderhandelingen met verschillende partijen, komt de toezegging voor terreinuitbreiding van het Arboretum voor de aankomende Boomplantdag te laat. Een moment van teleurstelling voor bestuur, vrijwilligers, maar bovenal de boomplanters.

Rosmalense diëtist wint Fitness Blog Award

ROSMALEN – Eveline van de Waterlaat is diëtist en toegepast psycholoog, op haar website blogt ze over afvallen en op gewicht blijven. Vorige maand werd zij genomineerd voor de Fitness Blog Award 2018. Afgelopen week kreeg ze te horen dat ze de grote winnaar is en met de award naar huis ging.

Geslaagde zesde editie Seniorendag bij Sint Jozefoord

NULAND – Op zondag 12 augustus heeft alweer de zesde Seniorendag plaatsgevonden op het terrein van Sint Jozefoord in Nuland: het wordt inmiddels een prachtige traditie waar veel senioren naar uitkijken. Samen met de KBO’s uit Geffen, Nuland en Vinkel en zo’n 50 vrijwilligers werd een gezellige dag georganiseerd voor 150 senioren uit Geffen, Nuland en Vinkel. De dag stond in het thema van Gezellig samen.