Het dak eraf met de Pop aan de Parade-programmering

’s-HERTOGENBOSCH – De Pop aan de Parade-programmering van Theater aan de Parade staat ook in theaterseizoen 2018-2019 weer als een huis. Van Nederlandstalige en Engelstalige meezingers tot nationale en internationale grootheden. Met deze theaterconcerten gaat het dak er ongetwijfeld af!

Coudewater: Groen of VINEX nieuwe stijl?

ROSMALEN – De herontwikkeling van landgoed Coudewater, waar nu nog veel groen en zorgvoorzieningen van de GGZ Oost-Brabant zijn, is in een stroomversnelling gekomen. Er is een nieuw ontwikkelplan vastgesteld en marktpartijen worden benaderd om hun plannen in te dienen voor deze zomer. In het nieuwe bestuursakkoord van de gemeente wordt Coudewater genoemd als mogelijke inbreidingslocatie.

6 juni 2018

HEVO-Activiteiten 7 tot en met 13 juni Alzheimercafé Maandag 11 juni: 19.30 uur De Hooghe Clock, Klokkenlaan 85, 5231 AP ’s-Hertogenbosch. Gespreksonderwerp: Technologie bij dementie thuis. HEVO-fietstocht Vertrek vanaf De Ontmoeting Woensdag 13 juni: 09.30 uur. 45 km. Routeman: Nico van Rijswijk, 073-5214696. HEVO Repair Café Dependance in Kindcentrum ’t Ven, Mimosastraat, Rosmalen Elke 1e […]

Judo is voor iedereen

ROSMALEN – De judosport kent vele verschillende vormen, maar voor iedereen geldt dat het begint met de basis van goed technisch judo wat tijdens de trainingen wordt gecombineerd met lenigheid, discipline en respect. Niet voor niets wordt judo aangeprezen als een hele mooie basis voor ieder kind.

24 mei 2018

Zestiende editie FietsENmenu ROSMALEN – Alweer voor de zestiende keer worden de fietsen uit de schuren gehaald voor FietsENmenu, georganiseerd door Satisfaction Rosmalen. Ook nu weer is er een grote groep deelnemers: bijna 120 man zal de bus instappen voor een rit naar bestemming onbekend. Daarna gaan de deelnemers per fiets terug naar Rosmalen. Het […]

Rosmalens All-round Biljartkampioenschap in Biercafe d’n Beer

ROSMALEN – In totaal zijn er 32 deelnemers van start gegaan voor het toernooi 2017-2018. De spelers moeten alle disciplines van het biljartspel beheersen, zowel libre, band- en driebanden. Na een tweetal voorrondes bleven de 24 best geklasseerde spelers over voor het spelen van de eindrondes. De beste 8 spelers werden ondergebracht in de A-poule en de overige 16 spelers in de B-poule voor het spelen van de kwartfinales.

Waargebeurde verhalen van Mannen van Naam en Sylvia Houtzager

ROSMALEN – De Mannen van Naam hebben niet voor niets een naam opgebouwd. Ze verdienden lang hun sporen in de eerste bezetting van theaterband Pater Moeskroen. Het zijn rasmuzikanten en heuse theaterdieren. Voor het eerst staan de Mannen van Naam met een dame van formaat op het podium. De bij Flairck bekend geworden violiste Sylvia Houtzager. Op vrijdag 9 maart staan ze met hun nieuwe album en gelijknamige tournee ‘Waargebeurd’ in PERRON-3 in Rosmalen.

Kerst met ’t Kumt vaneiges

BERLICUM – Zanggroep ’t Kumt vaneiges uit Berlicum houdt op 17 december een Kerstconcert in Den Durpsherd. De groep brengt een aantal kerstliederen ten gehore waaronder zelfgeschreven en Brabantse kerstliederen.