Lid worden van fotoclub ’t Spectrum

ROSMALEN – Fotoclub ’t Spectrum in Rosmalen is een fotoclub waar amateurfotografen hun passie voor fotograferen met elkaar delen. De fotoclub is al meer dan 40 jaar actief. Doel van de club is om enthousiaste fotografen bij elkaar te brengen en van elkaar te leren om nog betere foto’s te maken.

Rosmalen Centrum is blij weer open te zijn

ROSMALEN – Winkels, horeca en cultuur zijn weer open. Op 15 januari waren diverse horecagelegenheden in het centrum van Rosmalen uit protest tegen de coronasluiting al een dagje geopend. De Rosbode sprak toen met centrumonderzoekers en bezoekers.

Buurtbewoners Tielekeshoeven beuren elkaar op met bindende initiatieven

ROSMALEN – Het begon allemaal in maart 2020 nadat twee buurtbewoners een brief opstelden en huis aan huis verspreidden in de Tielekeshoeven. Als eerste werd er gevraagd of er mensen door de corona pandemie en de maatregelen hulpbehoevend waren geworden. Nadat er te weinig respons op deze vraag kwam werd de tweede vraag gesteld. “Wat kunnen we voor leuke dingen doen in de wijk?” Dat was het moment dat Roos Sohier (55) en Jeroen van Lent (62) in actie kwamen.

Klets van ons Eigen: Plannen

Twee weken in het nieuwe jaar en ik ben nog steeds niet toegekomen aan goede voornemens. Hoewel er een paar altijd hetzelfde zijn, is het te veel afhankelijk van andere factoren, dan mijn ruggengraat, of ze überhaupt uitkomen.

Onze Club: Turnvereniging OJC Rosmalen

ROSMALEN – In de nieuwe rubriek Onze Club gaan onafhankelijke nieuwspartners De Rosbode en lokale omroep ROS op bezoek bij vrijwilligersorganisaties in Rosmalen en omgeving. In deze eerste aflevering: Turnvereniging OJC Rosmalen. De Rosbode en ROS bieden een gratis podium aan lokale vrijwilligerorganisaties. Het is een goede manier om club, activiteiten en prestaties van leden online en offline onder de aandacht te brengen. Heb je als vrijwilligersorganisatie nieuws en informatie die je breed met Rosmalen en omgeving wilt delen? Mail dan je berichten naar rosbode@janenjanmedia.nl.

Beleef Rosmalen zoekt superfans

ROSMALEN – Voor Beleef Rosmalen Magazine zijn we op zoek naar superfans. Ben je van iets of iemand een superfan? Ga je voor deze hobby of passie, dit team, deze band of persoon tot het uiterste en wil je meewerken aan een artikel met een fotoshoot? Dan komen we graag met jou in contact via […]

Beleef Rosmalen zoekt superfans

ROSMALEN – Voor Beleef Rosmalen Magazine zijn we op zoek naar superfans. Ben je van iets of iemand een superfan? Ga je voor deze hobby of passie, dit team, deze band of persoon tot het uiterste en wil je meewerken aan een artikel met een fotoshoot? Dan komen we graag met jou in contact via […]

Klets van ons Eigen

De meeste mensen weten het intussen: op kerstavond halen wij Chinees. Het bleek dé oplossing te zijn voor een gezellige kerst. Ik was nooit zo’n fan van de feestdagen. Ik moest dan tenslotte in het gareel en nette kleren aan. Na een half uur hing de panty al op mijn knieën en werd ik door […]

A granny together for charity

ROSMALEN – Vorige week hebben we de vele dekens die al klaar waren kunnen aanbieden bij de Voedselbank Den Bosch. Wat gaf dat een goed gevoel. Fijn dat je een aantal mensen die minder bedeeld zijn een mooie warme deken kunt schenken.