Nieuwe website: www.visitdenbosch.nl

‘s-HERTOGENBOSCH – Welkom in een eeuwenoude binnenstad vol historische steegjes. Welkom bij rauwe industriële hotspots op de Tramkade. Zo begint de nieuwe website voor bezoekers aan ’s-Hertogenbosch: www.visitdenbosch.nl. Het is dé website voor bezoekers met o.a. de meest complete uitagenda, shoppingtips van locals, en de meest gastvrije plekken.

Online workshops Brabantse zangers

REGIO – Korenveld houdt opo zaterdag 6 en zondag 7 maart 2021 wederom provinciale zangersdagen onder de naam Brabant Luidkeels. Streven is 300 zangers uit de gehele provincie dat weekend te laten deelnemen aan workshops, individueel of in koorverband! Zij beleven een dag vol zang en informatie voor alle leeftijden en niveaus. Allerlei genres komen […]

2020 kent grootste cao-loonstijging in 12 jaar

NEDERLAND – De cao-lonen zijn in 2020 gestegen met 3,0 procent. De laatste keer dat de cao-lonen harder stegen was in 2008, toen de toename 3,3 procent bedroeg. Vanaf de eerste helft van 2017, toen de cao-loonstijging 1,3 procent was, is het percentage opgelopen tot 3,0 in het eerste en derde kwartaal van 2020. In het vierde kwartaal lag de cao-loonstijging iets lager, namelijk 2,9 procent. Dit meldt het CBS op grond van voorlopige cijfers.

Meldpunt Toeslagenaffaire

‘s-HERTOGENBOSCH – Woont u in de gemeente ’s-Hertogenbosch en bent u slachtoffer van de toeslagenaffaire van de Belastingdienst? Zoals de kinderopvangtoeslag? Dan kunt u voor hulp en ondersteuning terecht bij de Sociaal Raadslieden. Zij helpen u verder bij problemen rond schulden, inkomen, wonen, zorg of opvoeding.

Burgemeester Mikkers

‘s-HERTOGENBOSCH – 2021 is begonnen! De burgemeester hoopt dat we dit jaar weer de stappen naar boven weten te maken, zoals we dat andere jaren ook doen. 2020 was door corona een rotjaar. Nu hebben we van nature een moment om vooruit te kijken. Plannen te maken, met enthousiasme, verwachtingen en dromen. Ondanks dat corona […]

Zangers gezocht voor Roller Coaster

ROSMALEN – Here we go. On this roller coaster life we know. Deze muziekregels zijn in nog geen twee jaar tijd in het collectieve geheugen van Nederland terechtgekomen. Een nummer voor de eeuwigheid, het Nederlandse equivalent van Bohemian Rhapsody, zo maar wat typeringen van de laatste weken.