Gratis met de Rosbode naar FC Den Bosch-Go Ahead Eagles

FC Den Bosch speelt de komende competitieronde niet op vrijdagavond, maar zondagmiddag om 14.30 uur. Te gast is dan Go Ahead Eagles, de nummer vijf na iets meer dan de helft van de competitie. Wil jij wel eens een voetbalwedstrijd zien op betaald niveau? Of ben je al een regelmatige gast in het betaald voetbal […]

Vrijwilliger bij Thuishulp

ROSMALEN – Heb je altijd al vrijwilligerswerk willen doen maar de stap nog niet gezet? Breng je goede voornemens in de praktijk bij de Vrijwillige Thuishulp. Het project is onderdeel van Buurtteam Rosmalen, Nuland, Vinkel.

Twaalf lokale talenten in finale Music Talent Event

ROSMALEN – Op vrijdag 7 februari zal de finale van het Music Talent Event plaats vinden in Perron-3. Het evenement waarvan op 16 november de voorronde werd gehouden, had 27 inschrijvingen met in totaal 32 kandidaten die solo of in een groepje hun muzikale presentatie brachten voor een deskundige jury. De uiteindelijke finalisten gaan in de finale zingen, saxofoon, blokfluit, gitaar of piano spelen.

Klets van ons Eigen

Er zijn een paar dingen waar ik niet tegen kan. Dingen waardoor ik niet charmant een traantje laat, maar kei hard moet brullen met snot. Eén van die dingen heet eenzaamheid.

Seniorenvereniging HEVO wil meer mensen samenbrengen: ‘Taboe op eenzaamheid wegnemen’

ROSMALEN – Eenzaam volgens de Dikke van Dale is zonder gezelschap, alleen. Heel veel mensen zijn alleen, hebben geen partner, kinderen of andere familieleden meer in huis en zijn veel alleen. Eenzaamheid hoort bij het leven, iedereen heeft er wel eens mee te maken of je nu jong of oud bent. Dat kan zijn door een scheiding, het overlijden van naasten of een verhuizing. Wat nu als je niet goed bent in het leggen van nieuwe contacten ?

Nieuw popkoor Over Forty zoekt leden

ROSMALEN – Op 14 januari start Popkoor Over Forty om 13.30 uur met een eerste repetitie in De Kentering. Dit koor gaat nummers zingen van de Top2000, onder leiding van dirigent Maarten Willemsen. Veel popkoren laten geen dames en heren toe boven de 40 en 55 jaar, maar dit koor wel! Zin om mee te […]

Zandhazendurp zoekt nieuw thema

ROSMALEN – Met het thema ‘Al 55 jaore gelukkig mi mekare’ is het jubileumjaar na het 11-11 bal in november van start gegaan. Zandhazendurp viert zijn 55e verjaardagsfeest. Dit thema zal dit carnavalsseizoen centraal staan in Zandhazendurp.

Spelen bij het FOH-jeugdorkest?

ROSMALEN – Ben je tussen de 10 en 18 jaar, speel je een instrument dat in een klassiek orkest past en heb je zin om samen met leeftijdsgenoten mooie muziek te maken? Dan ben je van harte welkom bij het FOH-jeugdorkest.

Driekoningen intocht ’s-Hertogenbosch.

Stichting Driekoningen ‘s-Hertogenbosch nodigt inwoners van de gehele gemeente ‘s-Hertogenbosch, waaronder dus ook de inwoners van Rosmalen, Empel, Nuland en Vinkel uit deel te nemen aan deze jaarlijkse intocht die op de nationale immateriële lijst van erfgoed vermeld staat. De Driekoningenintocht is gratis toegankelijk en tijdens de intocht mogen kinderen met hun ouders meelopen met […]