Gratis met de Rosbode naar FC Den Bosch-FC Eindhoven

FC Den Bosch ontvangt vrijdag provinciegenoot FC Eindhoven. De gasten zijn het seizoen goed gestart; ze hebben al twee overwinningen op zak. Werk aan de winkel dus voor de thuisploeg. Wil jij wel eens een voetbalwedstrijd zien op betaald niveau? Of ben je al een regelmatige gast in het betaald voetbal maar wil je wel […]

Streven is 90 kilometer per dag

ROSMALEN – Een mooi voorbeeld van hoe internet inspirerend kan werken. Luke van Roosmalen (19) volgt een opleiding voor interieurontwerper. Na een stageperiode bij Verel Interiors Expo Retail in Empel mocht hij daar blijven werken naast zijn opleiding. Met zijn longboard gaat hij naar zijn werk. Net voor het einde van zijn schoolvakantie onderneemt hij eerst nog een tocht van 452 kilometer alvorens zijn studie weer op te pakken.

Klets van ons Eigen

En toen werd ik dus 40 jaar. Dolgelukkig natuurlijk, want er komt een heus feest aan én veertig zijn betekent ook: het zal me een worst wezen.

Een heerlijke start met de SJV KinderVakantieWeek 2019

ROSMALEN – Afgelopen week werd de 45e KinderVakantieWeek gehouden van de SJV. Reden voor een feestje, al is het voor de deelnemende kinderen sowieso al vijf dagen feest. En niet alleen klasgenootjes vliegen elkaar na de lange vakantie om de hals; ook ouders zijn blij elkaar weer te zien. Daarmee is de SJV KinderVakantieWeek een must voor jong en oud.

Gratis met de Rosbode naar FC Den Bosch-Telstar

FC Den Bosch speelt morgen zijn eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Telstar, De ploeg uit Velsen speelde net als Den Bosch de eerste wedstrijd gelijk. Wil jij wel eens een voetbalwedstrijd zien op betaald niveau? Of ben je al een regelmatige gast in het betaald voetbal maar wil je wel eens voor niks naar […]

Goed Gevoel Geffen: “Opkikkertjes zijn een schot in de roos”

GEFFEN –Alles in het teken van het goede doel. Dat is de doelstelling van een clubje Geffense mensen met een hart op de juiste plaats. Goed Gevoel Geffen. Opgericht in 2015 door een aantal enthousiastelingen door het vroegere MOV in zijn geheel op te pimpen. Nieuwe doelen kiezen voor de medemens en deze ook uitvoeren. Steeds weer komen er nieuwe activiteiten bij. “De Geffenaar kiest het doel waarmee wij dan weer aan de slag gaan”, aldus Maria Schuurmans.