Coronasteun voor ondernemers uitgebreid

NEDERLAND – Om het aantal contacten tot een minimum te beperken en daarmee de verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen, worden de coronamaatregelen verder aangescherpt. Het demissionaire kabinet ziet dat dit grote gevolgen heeft voor ondernemers en werkenden en breidt daarom het steunpakket fors uit. Zo keert de loonsubsidie NOW terug en verhoogt het kabinet de Tegemoetkoming Vaste Lasten. Met deze uitbreiding is bijna 2,2 miljard euro gemoeid. Deze uitbreiding van het steunpakket komt bovenop de coronasteun die het kabinet op 16 november 2021 aankondigde.

Gewijzigde aanvangstijden muziekevent

ROSMALEN – Veel bluesliefhebbers herinneren het zich nog als de dag van gisteren: zaterdag 3 november 2018 betrof de mogelijk allerlaatste editie van het Ros bluesfestival.
Gebrek aan sponsoren alsmede het ontbreken van de zo nodige subsidies heeft de organisatie toen tot dit besluit gedwongen.

Tien tips bij de aanschaf van meubels

1.Noteer aan welke minimale en maximale eisen het meubel moet voldoen. 2.Neem de tijd om je oriënteren. 3.Vergelijk aanbiedingen. 4.Laat je goed voorlichten door een erkend meubelspecialist. 5.Informeer naar alternatieven. 6.Kijk bij zitmeubels of ze voldoende steun geven, prettig zitten en aansluiten bij de lichaamslengte. 7.Houd er rekening mee dat meubels vaak jarenlang mee moeten […]

Start bouw Pastoriestraat

ROSMALEN – Op maandag 27 september jl. droeg het Parochiebestuur van de Pastorie in Rosmalen officieel de sleutel van het pand over aan woningstichting JOOST.
JOOST is vanaf dat moment eigenaar van de pastorie met aangrenzende tuin. Ontwikkelaar SMT Bouw & Vastgoed uit ‘s-Hertogenbosch verbouwt in opdracht van JOOST het huidige gebouw en plaatst 12 zelfstandige woonstudio’s in de tuin.

Een dag op pad in Den Bosch

‘s-Hertogenbosch, ook wel bekend als Den Bosch, is de hoofdstad van Noord-Brabant en staat bekend als een ontzettend mooie en erg sfeervolle stad. We beschrijven hoe je een mooie dag in deze prachtige stad kunt beleven. Bootje varen, een stadswandeling, op het terras, uit eten en ’s avonds het casino in, het is allemaal mogelijk […]

Start bouw woonzorgappartementen Seringenstraat Rosmalen

ROSMALEN – Woensdag 8 september was de feestelijke bouwstart van de 37 woonzorgappartementen aan de Seringenstraat in Rosmalen. Dit gebouw komt op de plek van de voormalige basisschool ‘t Ven. Ook de oudste leerlingen van de school (groepen 7 en 8) werden bij de opening betrokken. Zij hebben op deze locatie nog op school gezeten. Bijzonder aan het nieuwe gebouw is dat deze straks wordt verwarmd met ijs. Een goede reden om vandaag ook te trakteren op ijs. Maar dat gebeurde pas na een spectaculaire show van Mad Science.