Bij Cafetaria ‘t Huukske

ROSMALEN – Na een kleine verbouwing is Cafetaria ’t Huukske aan de Rodenborchweg 37 in Rosmalen weer geopend. Bij binnenkomst valt direct de grill op met daarin heerlijk bereide kippen aan ‘t spit. Naast de aanpassingen in de cafetaria en de aangepaste openingstijden zijn er kipgerechten aan de menukaart toegevoegd. De kip van ‘t spit komt vers van de grill en daarnaast is blijven de vertrouwde heerlijke verse friet, waar cafetaria ’t Huukske om bekend staat en ambachtelijke (kip)snacks in het assortiment.

Eerste glasvezelkabel gelegd

REGIO – De eerste symbolische schop voor de aanleg van het glasvezelnetwerk in Vinkel, Geffen en Nuland ging op donderdag 6 december de grond in. E-Fiber en de betrokken gemeentes (Oss en ‘s-Hertogenbosch) hebben dit mooie moment samen met betrokkenen gevierd. Na een lang voortraject is het moment eindelijk daar. De graafwerkzaamheden gaan van start in Vinkel.

Help! Wat te doen mijn hond/kat heeft enorme vuurwerkangst!

ROSMALEN – Deze vraag krijgen ze bij Royalz Pets&co jaarlijks rond deze tijd van het jaar. Daarom waren ze van mening iets te moeten doen met deze oh zo belangrijke vraag. Na grondig speurwerk zijn zij van mening dat zij met Ceva Santé Animale de juiste partner gevonden hebben om dit probleem te verminderen.

Flitsende start voor Citygym Rosmalen

ROSMALEN – Het kan de Rosmalenaren nauwelijks ontgaan zijn. In een flits veranderde een leegstaand pand aan de Raadhuisstraat in een ultramoderne sportaccommodatie, namelijk Citygym Rosmalen, waar gewerkt wordt met het revolutionaire Milon concept. Dat betekent twee keer per week 35 minuten sporten op toestellen die individueel zijn ingesteld en onder professionele begeleiding. Afgelopen weekend is Citygym officieel open gegaan en de laatste weken hebben zich al 120 mensen aangemeld.

Gezonde Route Rosmalen

ROSMALEN – Bijna zestig lokale gezondheids-, welzijns- en vitaliteitsondernemers verzorgen op zondag 28 oktober de Gezonde Route Rosmalen. Op deze dag openen de aangesloten ondernemers tussen 11.00 en 16.00 uur de deuren van hun praktijk of werkruimte. Doe vrijblijvend mee met een workshop, kijk even rond of onderga een behandeling. Elke deelnemer heeft die dag wel een speciale actie, workshop of aanbieding. Op www.gezonderouterosmalen.nl vind je meer informatie.

Nieuwe website voor Kaas en Delicatessen De Molenhoek

ROSMALEN – Het is zover. Met trots laat Charles Glas weten dat de website van Kaas en Delicatessen De Molenhoek in de lucht is: www.kaas-molenhoek.nl. “Het heeft even geduurd, maar het resultaat is er ook naar. De komende weken zal de website verder uitgebreid worden. Regelmatig zullen ook de aanbiedingen op de website gezet worden. […]

René van Rijckevorsel komt naar Boekhandel De Omslag

ROSMALEN – Vrijdagavond 21 september komt René van Rijckevorsel , de auteur van Zwanenbroeders, naar de Omslag. René van Rijckevorsel won in 2015 met zijn boek Tunis de Schaduwprijs voor het beste Nederlandstalig thrillerdebuut. Een jaar later verscheen Zim, zijn tweede thriller. Afgelopen voorjaar publiceerde Uitgeverij Prometheus zijn derde faction-thriller,Zwanenbroeders. Het boek speelt zich af tegen de achtergrond van het 700-jarig bestaan van de Illustere Lieve Vrouwe Broederschap in ‘s-Hertogenbosch – in de volksmond beter bekend als de ‘Zwanenbroeders’.

Gezonde Route Rosmalen

ROSMALEN – Op zondag 28 oktober organiseren bijna zestig lokale gezondheids-, welzijns- en vitaliteitsondernemers de Gezonde Route Rosmalen. Op deze dag openen de aangesloten ondernemers tussen 11.00 en 16.00 uur de deuren van hun praktijk of werkruimte. Doe vrijblijvend mee met een workshop, kijk even rond of onderga een behandeling. Elke deelnemer heeft die dag wel een speciale actie, workshop of aanbieding. Op www.gezonderouterosmalen.nl vind je meer informatie.