Enthousiasme voor judo, óók naast de mat

ROSMALEN – ‘Die komt er wel’, is de gedachte na afronding van een gesprek met Kayleigh van den Hanenberg. Dat was er omdat haar enthousiasme voor de club zo duidelijk zichtbaar is. En niet alleen bij haar maar ook bij haar vader, die ooit in zijn jonge jaren ook bij de Rosmalense Judo Club trainde.

Judoclub Rosmalen succesvol in bijzondere setting

ROSMALEN – Dit weekend werd in Nijmegen een judotoernooi gehouden voor de -10 en -12 klasse. Dit volgens strenge regels waarbij ouders via een livestream de wedstrijden konden volgen in een aparte ruimte om zo de afstand te kunnen borgen en het aantal personen in een ruimte te kunnen handhaven.

(groot)Ouder-kindlessen bij OJC

ROSMALEN – Gymnastiekvereniging OJC biedt wekelijks (groot)ouder-kind lessen aan voor peuters (2 tot 4 jaar) op dinsdagochtend van 9:00-9:45 uur. De lessen zijn in de sporthal aan de Mozartlaan. Meer informatie vind u op www.ojcturnen.nl. Aanmelden voor een proefles kan via vc@ojcturnen.nl.

Enthousiasme bij Maximale10

ROSMALEN – De tweede editie van de Maximale10, een hardloopevenement voor de stichting Spieren voor Spieren, werd gehouden op woensdag 2 september. Bijna 200 deelnemers hebben gezamenlijk 2828 euro opgehaald voor de stichting. Organisator Erik van der Most blikt terug op een geslaagd event.

Trainingsstage Nijmegen

ROSMALEN – Voor alle beoefenaars van wedstrijdjudo is dit een zeer lastige periode. Toernooien worden afgelast en RTC-trainingen zijn tijdelijk stopgezet. Ook diverse trainingsstages zijn niet doorgegaan. Met spanning werd er dan ook uitgekeken naar de trainingsstage van Judo Academy Nijmegen door het wedstrijdteam van de Rosmalense Judo Club. Gelukkig ging deze, met enige aanpassingen, onlangs wel door.

Podiumplaatsen Redding Brigade Rosmalen op Noordzee

ROSMALEN – Na de succesvolle clubkampioenschappen ocean vorige week zondag, de board-kampioenschappen afgelopen dinsdag stonden 5 Rosmalense junioren, enkele zelfs debuterend op zee, afgelopen zondag aan de start bij de Oceanmeeting op het strand en in de zee in Noordwijk. Het leverde verschillende podiumplaatsen voor de Redding Brigade Rosmalen op.

OJC Rosmalen betrekt jeugd bij 110-jarige geschiedenis

ROSMALEN – Het is een bijzondere tijd geweest voor voetbalvereniging OJC ROSMALEN. In de normaal spannendste maanden van de competitie bleven de velden verlaten en de voetbalschoenen onderin de sporttas. Inmiddels is er een voorzichtige start gemaakt met het seizoen 2020-2021 en is er een belangrijke dag toch wat stilletjes aan de duizenden leden voorbij gegaan. Op 1 augustus ging het jubileumjaar namelijk officieel in. De club stond er op een andere manier bij stil en wil dit het komende jaar regelmatig blijven doen.

Emplina 35 zoekt goede, gezellige spelers

EMPEL – Het Emplina 35 team speelt al jaren aan de top mee in de Zuid I 35 klasse en is op zoek naar goede, gezellige spelers, die ten minste 35 jaar oud zijn. Emplina VE1 (= Veteranen) is een team waar gezelligheid en prestatie samen gaan. Het team speelt in de officiële KNVB competitie, […]