Trainen als een prof in Rosmalen

ROSMALEN – Speciaal voor jeugdspelers uit de regio die als een profvoetballer willen trainen is dit de kans. Op maandag 25, dinsdag 26 en woensdag 27 oktober 2021, tijdens de herfstvakantie, zullen er op het complex van RKVV Maliskamp, uit Rosmalen, de Jeugdvoetbaldagen plaatsvinden. De organisatie is in handen van de staf van de Jeugdvoetbalopleiding.

Zondag 10 oktober Rusheuvelcross

OSS – Op zondag 10 oktober start de Geert Peters Crosscompetitie 2021-2022, een circuit van zes hardloopwedstrijden op onverhard parcours in Oss en omgeving. Deelnemers kunnen kiezen tussen een lange cross van ongeveer 10 km en een korte cross van ongeveer 5 kilometer. Bij elke wedstrijd is er speciaal voor de jongere hardlopers een jeugdcross over diverse kortere afstanden. De eerste wedstrijd in de reeks is de Rusheuvelcross.

Rosmalens voetbaltalent Antonisse verlengt bij PSV Eindhoven

EINDHOVEN – Jeremy Antonisse heeft zijn contract bij PSV verlengd. De 19-jarige in Rosmalen geboren aanvaller tekende vorige week vrijdagmiddag een contract dat doorloopt tot de zomer van 2024. Dat meldt de Eindhovense profclub op haar site.  Voetbaltalent Antonisse speelt al sinds het seizoen 2010-2011 voor PSV. De linksbuiten gaf  in 2019 na zijn eerste […]

Goud voor Sanne Voets op Paralympics in Tokyo

TOKYO – Sanne Voets heeft goud behaald op de Paralympics in Tokyo.  De 34-jarige dressuuramazone is in Rosmalen geboren. Ze won met haar paar Demantur individuele test in Grade IV. Met een score van 76.585 procent bleef Voets de Braziliaan Rodolpho Riskalla en de Belgische Manon Claeys ruim voor. ““Ik ben dolgelukkig. De lach op mijn […]

Wie verbetert het parcoursrecord?

GEFFEN – Op vrijdag 30 juli vindt in Geffen de Biescamploop plaats. Dit is de tweede wedstrijd van het Maasland Run Classic circuit 2021. Voor De Biescamploop is de MRC te gast bij de Geffense voetbalclub Nooit Gedacht. Naast degebruikelijke afstanden van 5 of 10 kilometer is er speciaal voor de jeugd een wedstrijd over 1.000 en 1.750 meter. Dus jong of oud, iedereen kan meedoen.

OJC Rosmalen ‘traint de trainer’

ROSMALEN – Vanaf komend seizoen zet OJC ROSMALEN in op een pilot, waarbij de trainingen voor álle breedtesportteams van de jeugd O8, O9 en O10 naar een gelijk niveau worden getild. Twee ervaren trainers, Ron Damen en Kevin de Jong, zetten elke week vóóraf de training op en begeleiden de jeugdtrainers op het veld.