Medailles en diploma’s synchroonzwemsters

ROSMALEN – De synchroonzwemsters van De Treffers namen op zaterdag 13 april deel aan de uitvoeringenwedstrijd van de Regiokampioenschappen Zuid in het Geusseltbad in Maastricht. Op muziek werd in vier leeftijdscategorieën een solo, duet of groep gezwommen.

Mooie resultaten regiotoernooi Den Dungen

ROSMALEN – Eén van de zalen van het gemeenschapshuis in Den Dungen, was afgelopen weekeinde omgevormd tot dojo, in de schaduw van de grote kerk ontving judo Vereniging Yushi Ghasi maar liefst 170 judoka’s op het jaarlijkse regiotoernooi.

Toppers New Heroes te gast bij tweedaags Playoffs-camp

DEN BOSCH – Op 1 en 2 mei houdt de New Heroes Basketball Academy haar jaarlijkse Playoffs-camp voor jong basketbaltalent in de Maaspoorthal in Den Bosch, de thuishaven van de profploeg uit die stad. Die, als speciale attractie met een aantal spelers acte de presence zal geven tijdens deze leerzame tweedaagse.

Beachvolleybaltoernooi Rosmalen

ROSMALEN – Elk jaar organiseert Volleybalvereniging Spirit een gezellig tweedaags beachvolleybaltoernooi op het Gildeplein in Rosmalen. Dit jaar wordt het toernooi al weer voor de 17e keer gehouden en wel op 29 en 30 juni.

De Treffers Waterpolo 4x kampioen

ROSMALEN – Het einde van het seizoen is nabij en zo langzamerhand wordt bekend op welke plek de verschillende teams in de competitie zullen eindigen. Onder leiding van trainers en coach Boudewijn Jansen en Dirk Boer heeft de C jeugd van De Treffers het afgelopen jaar keihard gewerkt om wederom kampioen te worden in het district. Met nog vier wedstrijden te gaan is de CG1 niet meer in te halen en daarmee hebben zij een mooie medialle en de eeuwige Treffersroem verdiend.

Redding Brigade Rosmalen Nederlands Kampioen Lifesaving voor ploegen

VLISSINGEN/ROSMALEN – Afgelopen weekend, zaterdag 30 en zondag 31 maart werd het Nederlands Kampioenschap Lifesaving voor teams gehouden in het Vrijburgbad in Vlissingen. Tijdens deze teamwedstrijd worden estafettes met zwemvliezen, rescuetubes, duikringen, reddingspoppen, hindernissen en reddingstouwen gehouden, waarbij techniek en snelheid samengepakt worden. De teams die de combinatie het beste onder de knie hebben behalen uiteindelijk de beste resultaten. Iedere categorie streed om het Nederlands Kampioenschap.

Synchroonzwemsters succesvol bij Regiokampioenschappen

ROSMALEN – Op zaterdag 23 maart namen de synchroonzwemsters van De Treffers deel aan de techniekwedstrijd van de Regiokampioenschappen Zuid. In het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion in Eindhoven gingen 19 zwemsters van de vereniging uit Rosmalen van start. Er werd in vier leeftijdscategorieën gezwommen: Age 1 (tot 12 jaar), Age 2 (tot 15 jaar), junioren (tot 18 jaar) en senioren (18+). In twee van deze categorieën ging de gouden medaille naar De Treffers.

Tweemaal zwarte band judo

ROSMALEN – Yann Vissers en Nils van de Wetering hebben er hard voor gewerkt maar het resultaat mag er zijn: deze twee leden mochten afgelopen weekend vol trots hun zwarte band in ontvangst nemen.

Rovers wil hogerop met Nulandia

NULAND – Toen hij vorig jaar vanuit de jeugd instroomde in het eerste had Rens Rovers (20) geen al te hoge verwachtingen. Nu, in zijn tweede seizoen bij Nulandia, is hij uitgegroeid tot een vaste waarde en gaat hij voor de nacompetitie. ”Ik wil met Nulandia zo hoog mogelijk spelen.”

3 NK-tickets voor Rosmalense Judo Club

GILZE – In Sporthal Achter de tuintjes werden dit weekend de districtskampioenschappen -15 gehouden, hier waren, naast de titels, ook tickets voor het NK te verdienen. Namens de Rosmalense Judo Club deden 6 judoka’s mee.