Geslaagd Taekwondo Open Zuid toernooi

ROSMALEN – Stichting Taekwondo Rosmalen en Budokleding.nl hielden op zaterdag 9 november hun eerste Taekwondo toernooi. Dat is gehouden in sporthal de Schutskamp in ’s-Hertogenbosch. En mag zeer geslaagd worden genoemd.

15 november 2019

Volleybal voor iedereen bij Spirit ROSMALEN – Ken je dat: je hebt ‘vroeger’ (fanatiek) gevolleybald en na een aantal jaren begint het weer te kriebelen… Dan heeft Spirit Rosmalen dé oplossing voor je: kom lekker meetrainen bij de maandagavond-recreantengroep van 21:00 – 22:30 uur in de Hazelaar in Rosmalen onder begeleiding van ervaren trainers. Of […]

Goede prestaties synchroonzwemsters

ROSMALEN – De synchroonzwemsters van De Treffers namen zondag 10 november deel aan de tweede competitiewedstrijd van het seizoen. Deze wedstrijd vond plaats in Hilvarenbeek en er werden goede prestaties neergezet.

Mooie resultaten RBR bij open NK lifesaving

ROSMALEN – In Gouda werd zondag 3 november het Nederlands Kampioenschap ILSE voor de aspiranten EDC gezwommen. De ILSE wedstrijden zijn de individuele lifesaving wedstrijden die binnen de reddingbrigadesport gezwommen worden. Ook dit jaar was het een open NK, er mochten dus ook buitenlandse brigades meedoen. Hierdoor hadden we 2 klassementen, het open klassement en het Nederlands Klassement.

Wintercursus Zelfverdediging

ROSMALEN – Ook deze winter organiseert karatevereniging Tomoe Dojo weer een Self Defence cursus in Rosmalen. De Self Defence cursus is voor iedereen vanaf 11 jaar toegankelijk. Op 19 november is de 1e les in de gymzaal van basisschool ‘t Ven.

Silvie via OJC, Oranje en CTO nu bij VV Alkmaar

ROSMALEN – Silvie van der Plas (21) voetbalt bij VV Alkmaar in de selectie. Haar carrière begon bij OJC in Rosmalen. Op haar 15e vertrok ze naar Eindhoven om daar te voetballen bij de CTO-opleiding. Op dat moment speelde Silvie al bij het Nederlands elftal in haar leeftijdsklasse.

Bosnische Judoka’s op bezoek in Rosmalen

ROSMALEN – Nadat de Rosmalense Judo Club op toernooi en stage in Bosnië was geweest was het plan ontstaan om de Bosniërs ook met Nederland kennis te laten maken. De herfstvakantie leende zich hier uitstekend voor met als uitgangspunt een judotoernooi en stage in Nijmegen. Op donderdag kwam de eerste groep aan op Eindhoven Airport en vrijdagnacht(!) landde de 2e groep in Luik. Coach Bruno heeft het er erg druk mee gehad met het halen van de vliegvelden.