Outdoor examens Rosmalense Judoclub

ROSMALEN – De band en slipexamens van de Rosmalense judoclub waren al gepland toen het er even naar uitzag dat deze vanwege de lockdown niet door konden gaan. Onlangs werden ze echter, voor het eerst in de geschiedenis buiten toch afgenomen. Via livestream kon iedereen de verrichtingen volgen.

In de meivakantie

MALISKAMP – Speciaal voor jeugdspelers uit de regio die als een profvoetballer willen trainen is dit de kans. Op donderdag 6 en vrijdag 7 mei 2021, tijdens de meivakantie, zullen er op het complex van RKVV Maliskamp, uit Rosmalen, de Jeugdvoetbaldagen plaatsvinden. De organisatie is in handen van de staf van Jeugdvoetbalopleiding.

Tomoe Dojo bij eerste World Online Kata Cup

ROSMALEN – In deze bijzondere tijd was de behoefte aan een toernooi bij de jonge kataspecialisten van Kyokushinkai- Karatevereniging Tomoe Dojo groot. Regen, wind, buiten? Maakt niet uit, wij doen mee! En dat deden ze! Na weken van voorbereiding, iedere dag trainen in regen en zelfs sneeuw… Aan de 1st World online Kata cup, met […]

Rosmalense judoka’s trainen in sneeuw

ROSMALEN – O snow to Gari, wat is dat nu voor een worp en hoe doen Eskimo’s hun judotraining nu toch? Op al deze vragen werd er op 9 februari een antwoord gegeven. Voor het eerst in haar 56-jarig bestaan werd er namelijk een judotraining in de sneeuw gegeven door de Rosmalense Judo Club.

Trainen als een profvoetballer in de voorjaarsvakantie !

ROSMALEN – Speciaal voor jeugdspelers uit de regio die als een profvoetballer willen trainen is dit de kans. Op dinsdag 16 en woensdag 17 februari 2021, tijdens de voorjaarsvakantie, zullen er op het complex van RKVV Maliskamp, uit Rosmalen, de Jeugdvoetbaldagen plaatsvinden. De organisatie is in handen van de staf van Jeugdvoetbalopleiding.

Stoere Tomoe Kids trainen door

ROSMALEN – Ook nu de scholen nog weer drie weken dicht blijven, blijven de kids van Karate Dojo Tomoe trainen. Buiten natuurlijk. Dat deden ze dit voorjaar op het buitenterrein van scouting Hintham ook al, maar toen was het toch ietsje minder koud.

Enthousiasme voor judo, óók naast de mat

ROSMALEN – ‘Die komt er wel’, is de gedachte na afronding van een gesprek met Kayleigh van den Hanenberg. Dat was er omdat haar enthousiasme voor de club zo duidelijk zichtbaar is. En niet alleen bij haar maar ook bij haar vader, die ooit in zijn jonge jaren ook bij de Rosmalense Judo Club trainde.