Jubileum Zandhazendurp wordt groots gevierd

ZANDHAZENDURP – De Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval viert in het weekend van 1 en 2 februari het 55-jarig bestaan van Zandhazendurp en het 44-jarig bestaan van de Jeugdraad van XI met jubileumactiviteiten. De festiviteiten zijn voor iedereen gratis te bezoeken.

SJV’s Oliebollenbingo

ROSMALEN – SJV organiseert vrijdag 27 december in De Kentering (Dorpsstraat 54, Rosmalen) weer de jaarlijkse oliebollenbingo! Alle kinderen van groep 4 t/m 8 van de basisschool zijn van harte welkom om er een gezellige middag van te maken!

Gratis met de de Rosbode/Streekwijzer naar Party Rush

NISTELRODE – Stal het Kantje in Nistelrode wordt op vrijdag 24 januari omgetoverd tot één groot Party Rush feestcafé! Een combinatie van de beste après-ski party en het leukste carnavalsfeest met de sfeer van de gezelligste bierfeesten. En jij kunt er gratis bij zijn, want uitgever Jan en Jan Media van deze krant mag 5×2 kaartjes weggeven. Ga uiterlijk maandag 23 december naar www.debrug-online en geef antwoord op de vraag die daar gesteld wordt.

The spirit of Christmas

BERLICUM – Onder deze titel verzorgt Gospelpopkoor Spirit een sfeervol kerstoptreden. Op zaterdag 21 december bent u van harte welkom om dit mee te beleven in het Beneluxtheater in Den Durpsherd, Kerkwijk 61 Berlicum. Het optreden start om 20.00 uur. Kaarten à € 10 zijn te reserveren via info@spiritgospelpop.nl

Kerstvoorstelling voor kinderen

ROSMALEN – De kerstvoorstelling Tante Sjaan strandt in de sneeuw! is zondag 22 december in Perron-3 te zien. Een familievoorstelling in warme kerstsferen, waarbij Club-3 boegbeeld Tante Sjaan, een komische en ietwat onhandige dame bij wie soms van alles in de soep lijkt te draaien, weer een heel avontuur beleeft.

28e Kerstconcert Rosmalens Mannenkoor

ROSMALEN – ‘Kind in het Licht’ is op zondag 22 december de titel van het gratis toegankelijke kerstconcert van het Rosmalens Mannenkoor. Een titel die uiteraard naar het kerstkind verwijst dat bezongen wordt in een groot aantal kerstliederen uit vele landen en uit veel verschillende eeuwen.

Concert in Kerstsfeer in De Meent

NULAND – Het 59-koppige Gemengd Koor uit Nuland is al enige tijd aan het repeteren om zondag 22 december om 19.00 uur in het gemeenschapshuis De Meent in Nuland iedereen te verrassen met een concert in kerstsfeer met bijpassende beelden op groot scherm.

Feest van herkenning bij Welcome to Satisfaction

ROSMALEN – In de bovenzaal van De Kentering start zondag 15 december de officiële kaartverkoop van Welcome to Satisfaction 2020. Met een optreden van het duo Big Bucks & Easy Money wordt zo de aanloop van dit muziekevenement wel heel aangenaam gemaakt tussen 15.00 en 19.00 uur Toegang is gratis.

Popkoor NOIZ op kerstmarkt

ROSMALEN – Popkoor NOIZ: een enthousiast en ambitieus popkoor met ruim 30 leden. Een enthousiaste groep, een energieke groep, een groep die haar nummers serieus en goed wil zingen voor het publiek. ​Met leeftijden van 18 tot ca. 50 jaar hebben deze jonge zangers en zangeressen één gezamenlijke passie: de passie voor muziek! We vormen een regionaal koor en richten ons op ’s-Hertogenbosch, Oss, Heesch, Nijmegen en diverse tussenliggende dorpen.