The Explosion Rockets in Kentering

ROSMALEN – Zij nemen u mee terug naar de eindjaren ’50 beginjaren ’60. De tijd van Elvis, Buddy Holly en Cliff Richard. The Explosion Rockets spelen de nummers van toen exact zoals deze vroeger zijn uitgebracht op single. Alle licks & tricks worden tot in de perfectie nagespeeld. Het tempo, de sound, de toonsoort, alles klopt.

Muzikaal kerstontbijt in Perron-3

ROSMALEN – Het Callistus Ensemble verzorgt zondag 15 december een heerlijk kerstontbijt in muzikale sferen. Met dit muzikale ontbijt – samen met popkoor Tune – luidt het muziekgezeklschap op een bijzondere manier de kerstperiode van 2019 in.

Klassieke muziek in Mariaoord

ROSMALEN – Het Barokorkest Megen Concert bestaat 30 jaar. Dat wordt gevierd op zondag 17 november een concert met werken van Vivaldi, Lully en Händel. Plaats van handeling is de Burchtzaal in de Oude Kapel van Mariaaord, Vliertwijksestraat 369.

Zandhazendurp opent 55e jubileumjaar met 11-11-bal en jeugdraadsverkiezing

ROSMALEN – Zandhazendurp opent het 55e jubileumjaar met het jaarlijkse 11-11 bal, dat wederom georganiseerd wordt door de Zandhazendurpse clubkes. Op zaterdag 9 november barst om 20.00 uur het feest los in de Kentering aan de Dorpsstraat, waar later op die avond de nieuwe heerser over Zandhazendurp bekend gemaakt zal worden. Op zondag 10 november is het dan de beurt aan de jeugd tijdens de Jeugdraadsverkiezing.

HEVO-Agenda 30 oktober tot en met 5 november

Beweegpunt ’t Ven Elke maandag om 11.00 uur en elke woensdag om 10.00 uur Locatie: Kindcentrum ’t Ven Vertrek vanuit De Ontmoeting Info en aanmelden: Bea Intveld, 06 10754753, fam.intveld@home.nl Bijeenkomst ‘Het nieuwe fietsen voor senioren’ De Ontmoeting Donderdag 7 november: 14.00 tot 16.30 uur Aanmelden: jos.vanraak@live.nl HEVO Repair Café Dependance Kindcentrum ’t Ven Elke […]

Luiken open bij de Zwanenbroeders

’S-HERTOGENBOSCH – De film Luiken Open waarin een exclusief inkijkje wordt gegeven in de Illustre Lieve Vrouwe Broederschap is nu voor iedereen te zien. Via de Kring Vrienden van ’s-Hertogenbosch kunt u deze documentaire bekijken.

Musical Voice Sensation

ROSMALEN – Theaterkoor Voice Sensation speelt alweer voor de vijfde keer een musical in Perron-3. De liedteksten en het verhaal zijn geschreven door sopraan Marjolein Appels. Dirigent Han van den Heuvel componeerde alle liederen, zowel voor het 5-stemmige koor als voor het orkest. Dit alles maakt deze musical tot een unieke voorstelling. De regie is in handen van Brita Lemmens.

HEVO Muziekfeest

ROSMALEN – Zin in een gezellige middag uit met goede muziek? Op zondagmiddag 27 oktober is er een informeel muziekfeest in De Kentering in Rosmalen. Het HEVO-koor en APM Bigband Rosmalen treden afwisselend op en aan het slot gaan ze er samen nog eens goed tegenaan.

2-Stage zet musical ‘Our House’ op de planken

ROSMALEN – Onder het motto ‘Iedereen heeft talent’ voert Jeugd Musical Groep 2-Stage jaarlijks 2 producties op. Stage-1 bestaat uit 40 spelers van groep 4 t/m 8 van het basisonderwijs en Stage-2 heeft leden vanaf 12 jaar. Het huidige Stage-2 bestaat uit dik 40 jongeren, waarvan de oudste momenteel 23 jaar oud is. Op 7, 8, 9 en 10 november brengen zij de musical ‘Our House’ in Perron-3. Van deze wereldberoemde musical met live band en de muziek van Madness gaat u van de eerste tot de laatste minuut genieten.