‘Mens & Emotie’ bij KuBra-Art

ROSMALEN – In deze onzekere tijd en ondanks de zware coronamaatregelen blijven de kunstenaars van KuBra-Art op verantwoorde wijze zichtbaar. Op 16 januari start de nieuwe indrukwekkende expositie ‘Mens & Emotie’ in de KuBra-Art galerie Achter de Driesprong 9, in diverse etalages in het centrum van Rosmalen én digitaal. Er zijn door de lockdown vooralsnog geen openstellingen.

Satisfaction verschuift evenementen

ROSMALEN – De events Music for Care en Welcome to Satisfaction worden verzet naar vrijdag 7 en zaterdag 8 januari 2022. Voor de eigenlijke data 8 en 9 januari 2021 waren reeds alternatieven gevonden op 23 en 24 april 2021. Maar organisator Satisfaction Rosmalen vindt ook die twee dagen , gezien de huidige situatie rondom corona, nog te vroeg en kiest nu definitief voor het tweede weekend van januari 2022. De organisatie vindt dat bezoekers ongehinderd moeten kunnen genieten van de evenementen en wil met het oog op het corona virus geen enkel risico lopen.

Vrij Weven met Marloes Jongen

ROSMALEN – Voor de landelijke Weefontmoeting van Weefnetwerk biedt Marloes Jongen uit Rosmalen op vrijdag 6 en zaterdag 7 november aanstaande een leuke workshop aan. De dag start met een wandeling om je te inspireren door de dingen om je heen waarbij je items verzamelt om mee aan de slag te gaan. Bij terugkomst bedenk […]

‘De Alternatieve Kunstroute’ Kubra-Art in centrum Rosmalen 

ROSMALEN – Stichting KuBra heeft de mogelijkheid gekregen om in samenwerking met Centrum Management Rosmalen op zaterdag 12 september van 10 tot 16 uur in het centrum van Rosmalen een crisis-proof project uit te voeren, dat veel inwoners weer zal motiveren om in de buitenlucht op verantwoorde wijze kunst te ervaren, samen te beleven en te ondergaan.

Magische kindervoorstelling ‘Op zoek naar de schat’

ROSMALEN – De magische en vrolijke kindervoorstelling ‘Op zoek naar de Schat’ is een schitterend uniek verhaal waarin Aires Hovens met alle kinderen op zoek gaat naar de schat. Een 50 minuten durende sprookjesachtige, educatieve en magische voorstelling voor kinderen van 4 tot 9 jaar. Deze speelt op zondag 27 september om 13.30 uur in theater Perron-3 in Rosmalen.

Sprookjes in het Kabouterbos

ROSMALEN – Zondag 11 oktober is het Kabouterbos weer geopend! Alle kinderen t/m groep 4 zijn van harte welkom om, eventueel verkleed, naar de Oude Baan-Oost te komen. Dit is tegenover het crematorium in Rosmalen. Wandel samen met de kabouters langs een betoverende route.

Aanmelding SJV-Discoseizoen

ROSMALEN – SJV is ontzettend blij te kunnen vertellen dat zij dit seizoen weer SJV disco’s kan organiseren! Zowel groep 7 als groep 8 worden vanaf oktober maandelijks verwelkomd. Er kan dan weer heerlijk worden gedanst samen met klas- en leeftijdsgenootjes. De eigen DJ’s draaien de beste nummers, maar je kunt ook zelf je favoriete nummer aanvragen!

Bossche kermis slotakkoord Bossche Zomer

’S-HERTOGENBOSCH- Op 1 juli is in ’s-Hertogenbosch De Bossche Zomer van start gegaan. Een strategie waarmee gedurende 2 maanden ruimte wordt gegeven aan ondernemers, instellingen en bezoekers om – met de RIVM-maatregelen als voorwaarde – van deze vreemde zomer iets bijzonders te maken en op innovatieve wijze te ondernemen.

Twee Rosmalense vrouwen in ‘anderhalvemeterkomedie’

ROSMALEN – Theatergroep BLUV brengt, als een van de weinige amateurtoneelverenigingen in de omgeving, dit jaar toch een toneelstuk op de planken. Op 4 september gaat -onder regie van regisseur Harold Schraven- de komedie De Knecht van Twee Meesters in première bij de Graafse Akker in ’s-Hertogenbosch. Op 5 en 6 september speelt de voorstelling op dezelfde locatie. Daarna trekt hij rond langs verschillende andere openluchtlocaties.