Intiem valentijnsconcert met Jeroen van der Boom

’s-HERTOGENBOSCH – Jeroen van der Boom, bekend van de megahit Jij Bent Zo komt met een speciaal valentijnsconcert naar Theater aan de Parade. Op 14 februari keert hij terug naar de intieme setting van het theater met Dit ben ik 2.0, zijn solo theatershow waarmee hij eerder steevast volle zalen trok.

Het dak van de Kentering mag er weer af

ZANDHAZENDURP – Op zaterdag 16 februari mogen alle Zandhazen en Zandhazinnen weer uit hun dak gaan tijdens de jaarlijkse Zandhazenpronkzitting. De organisatie heeft een vol programma met voor elk wat wils samengesteld en hoopt u te mogen begroeten in de theaterzaal van De Kentering.

Met de Ashton Brothers en het Noordpool Orkest

’s-HERTOGENBOSCH – In Concerto Esplosivo brengen de Ashton Brothers samen met het Noordpool Orkest een variétéspektakel van internationale allure. De Ashton Brothers brengen dan op komische wijze de gevaarlijkste acts en adembenemende trucs. Dit alles onder begeleiding van prachtige muziek gebracht door het 42-koppige Noordpool Orkest. Op zaterdag 9 en zondag 10 maart is Concerto Esplosivo te zien in Theater aan de Parade.

Tweede Korte Film Festival van Rosmalen

ROSMALEN – Wegens groot succes geprolongeerd! Het Korte Film Festival van Rosmalen. Georganiseerd door filmclub KB-Skoop, het internationale korte filmfestival Go Short en PERRON-3. Net als vorig jaar is er weer keuze uit vier programma’s met de beste korte films van dit moment. De films worden op zondag 17 februari vertoond in PERRON-3 en de Boerderij.

Een cabaretvoorstelling die voelt als één groot hoogtepunt

ROSMALEN – ‘’In de jaren zestig en zeventig werd er veel seksuele vrijheid verworven. Helaas is dit alles weer klakkeloos ingeleverd en ligt de seksuele revolutie in een spagaat’’, aldus Sjaak Bral. De afgelopen vijf jaar dompelde hij zich onder in alle vormen van seks. Het resultaat is een cabaretvoorstelling die voelt als één groot hoogtepunt. Sex met Sjaak is op 21 maart te zien in Perron-3.

Na afloop van All Stars de Musical

’s-HERTOGENBOSCH – Na de winterstop staan de mannen van Swift Boys 8 van donderdag 7 t/m 9 februari op het ‘veld’ bij Theater aan de Parade tijdens All Stars de Musical. Tijdens dit muzikale voetbalfeestje wordt het verhaal verteld over vriendschap, volwassen worden, eigenwijze vrouwen en vasthouden aan onbezorgde voetbaluurtjes op de zondagochtend.

Cabaretduo Matroesjka in Perron-3

ROSMALEN – In 2014 won hét technocabaretduo van Nederland de Publiekprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Dit was nog maar het begin. Hieruit volgden enorm goede recensies voor hun debuutvoorstelling ‘Eeuwig Vlees’. Nu zijn ze terug met ‘BRAINWASH’ een voorstelling waarin Matroesjka de actualiteit fileert en korte metten maakt met deze krankzinnige tijden. ‘Brainwash’ is op zaterdag 9 maart te zien in Perron-3 te Rosmalen.

De frisse wind die Anne & Lisa heet

ROSMALEN – Toen Anne en Lisa elkaar leerden kennen op de Dutch Academy of Performing Arts klikte het onmiddellijk. Er werden meteen plannen gesmeed om samen af te studeren met een cabaretvoorstelling. Het samenwerken en schrijven van eigen voorstellingen beviel de dames erg goed. Zo goed dat ze besloten om als duo auditie te doen op de Bossche Koningstheateracademie. Ook daar studeerden zij samen af. Dat gebeurde in 2017 met de voorstelling ‘Weltschmerz’ die op 8 februari bij Perron-3 te zien is.

In de Verkadefabriek: Erik van Muiswinkel

DEN BOSCH – Erik van Muiswinkel komt naar Den Bosch met… De Oplossing! Hierbij probeert Erik van Muiswinkel de ramen en deuren van zijn leven open te gooien. Maar lukt hem dat ook? Honderd minuten lang is hij afwisselend vader, kleuter, puber, ouwe lul, alfaman, betadromer, meester en discipel, in een stroom van enerverende en […]