Vrij Weven met Marloes Jongen

ROSMALEN – Voor de landelijke Weefontmoeting van Weefnetwerk biedt Marloes Jongen uit Rosmalen op vrijdag 6 en zaterdag 7 november aanstaande een leuke workshop aan. De dag start met een wandeling om je te inspireren door de dingen om je heen waarbij je items verzamelt om mee aan de slag te gaan. Bij terugkomst bedenk […]

‘De Alternatieve Kunstroute’ Kubra-Art in centrum Rosmalen 

ROSMALEN – Stichting KuBra heeft de mogelijkheid gekregen om in samenwerking met Centrum Management Rosmalen op zaterdag 12 september van 10 tot 16 uur in het centrum van Rosmalen een crisis-proof project uit te voeren, dat veel inwoners weer zal motiveren om in de buitenlucht op verantwoorde wijze kunst te ervaren, samen te beleven en te ondergaan.

Magische kindervoorstelling ‘Op zoek naar de schat’

ROSMALEN – De magische en vrolijke kindervoorstelling ‘Op zoek naar de Schat’ is een schitterend uniek verhaal waarin Aires Hovens met alle kinderen op zoek gaat naar de schat. Een 50 minuten durende sprookjesachtige, educatieve en magische voorstelling voor kinderen van 4 tot 9 jaar. Deze speelt op zondag 27 september om 13.30 uur in theater Perron-3 in Rosmalen.

Sprookjes in het Kabouterbos

ROSMALEN – Zondag 11 oktober is het Kabouterbos weer geopend! Alle kinderen t/m groep 4 zijn van harte welkom om, eventueel verkleed, naar de Oude Baan-Oost te komen. Dit is tegenover het crematorium in Rosmalen. Wandel samen met de kabouters langs een betoverende route.

Aanmelding SJV-Discoseizoen

ROSMALEN – SJV is ontzettend blij te kunnen vertellen dat zij dit seizoen weer SJV disco’s kan organiseren! Zowel groep 7 als groep 8 worden vanaf oktober maandelijks verwelkomd. Er kan dan weer heerlijk worden gedanst samen met klas- en leeftijdsgenootjes. De eigen DJ’s draaien de beste nummers, maar je kunt ook zelf je favoriete nummer aanvragen!

Bossche kermis slotakkoord Bossche Zomer

’S-HERTOGENBOSCH- Op 1 juli is in ’s-Hertogenbosch De Bossche Zomer van start gegaan. Een strategie waarmee gedurende 2 maanden ruimte wordt gegeven aan ondernemers, instellingen en bezoekers om – met de RIVM-maatregelen als voorwaarde – van deze vreemde zomer iets bijzonders te maken en op innovatieve wijze te ondernemen.

Twee Rosmalense vrouwen in ‘anderhalvemeterkomedie’

ROSMALEN – Theatergroep BLUV brengt, als een van de weinige amateurtoneelverenigingen in de omgeving, dit jaar toch een toneelstuk op de planken. Op 4 september gaat -onder regie van regisseur Harold Schraven- de komedie De Knecht van Twee Meesters in première bij de Graafse Akker in ’s-Hertogenbosch. Op 5 en 6 september speelt de voorstelling op dezelfde locatie. Daarna trekt hij rond langs verschillende andere openluchtlocaties.

De Bossche zomer is gestart

’S-HERTOGENBOSCH – In slechts enkele weken van eerste idee tot realisatie. Met enorm veel energie, creativiteit en enthousiasme is vandaag De Bossche Zomer gestart. Op de Pettelaarse Schans zette Burgemeester Jack Mikkers en wethouder Mike van der Geld middels een bescheiden opening, om drukte te vermijden, het in het oog springende Smakenrad en daarmee De Bossche Zomer in gang. De Bossche Zomer geeft letterlijk en figuurlijk ruimte.

Amantius on Stage

’s-HERTOGENBOSCH – Drumfanfare Amantius, die vaak in Rosmalen speelde, presenteert zaterdag 11 april haar vier orkesten. Dat gebeurt tijdens ‘Amantius on Stage’ in congrescentrum 1931 in ’s-Hertogenbosch. De deuren gaan om 19.00 uur open en aanvang van het concert is 19.30u. Kaarten à 12,50 euro kunt u online bestellen via de website van Drumfanfare Amantius (amantius.nl).