12 oktober 2018

Nacht van de Nacht

VINKEL – De ‘Nacht van de Nacht’ wordt dit jaar gehouden op zaterdag 27 oktober. Het is een jaarlijks terugkerend moment van onder andere natuur- en milieuorganisaties, bedoeld om te ontdekken hoe mooi de nacht is. Als aftrap hierop verzorgt parochie De Goede Herder in de avond van vrijdag 26 oktober een stiltewandeling; een tocht om in de natuur van de nacht de grootsheid van Gods schepping te (h)erkennen, te waarderen en te eren.

31 mei 2018

Geffen: ‘Thema avond wonen’.

GEFFEN – Maandag jl. had de Dorpsraad Geffen het thema ‘wonen’op hun agenda staan. Hierbij het verslag van deze thema avond ‘wonen’ in Geffen.  Wonen in Geffen, nu en in de toekomst Wonen was het hoofdthema voor de openbare vergadering van mei. Hoe ziet de toekomst er demografisch uit en wat zijn de nieuwbouwplannen van […]

19 maart 2018

Goud van Oud

GEFFEN – De laatste twee zondagmiddagen met ‘Gezellig Goud van Oud’ in café ’t Haasje, Dorpstraat 28 in Geffen, sluiten de winter af en luiden het terrasweer in.

04 mei 2017

1 jaar later: Voorzieningenkaart en Geffen Begroten

Wil je weten wat nu precies de status is van de Voorzieningenkaart Geffen en ‘Geffen Begroten’? Kom dan 15 mei 2017 naar de vergadering van de dorpsraad. Iedereen is van harte welkom. Het is inmiddels ruim een jaar geleden dat Dorpsraad Geffen namens de inwoners de Voorzieningenkaart aanbood aan wethouder Frank den Brok. De Burgerbegroting […]

04 februari 2016

Rommelige, maar belangrijke overwinning New Heroes

’s-HERTOGENBOSCH – Waar het na het eerste kwart al leek dat de wedstrijd beslist was, was het voor New Heroes toch nog 3 kwarten goed bij de les blijven om de overwinning veilig te stellen tegen Apollo Amsterdam. Via de kwartstanden 17-27, 15-11, 18-20 en 17-21 werd het uiteindelijk toch een degelijke (67-79) overwinning voor de mannen van coach Poropat op de stug volhoudende Amsterdammers.