Afsluiting Waoterrijks carnaval

WAOTERRIJK NULAND – Aan alle mooie dingen komt een eind. Gisterenavond werd het carnaval in het Waoterrijk afgesloten en werd er afscheid genomen van Prins Vincent d’n Uurste en zijn adjudant Jan Willem. Aansluitend was er de Janisverbranding. Minister van Foto en Video Marco Meulendijk maakte bijgaande reportage.

Krakend concert (foto’s)

WAOTERRIJK NULAND – Het Krakend Concert in het Waoterrijk is de laatste jaren uitgegroeid tot een waar spektakel. Minister van Foto en Video Marco Meulendijk maakte bijgaande fotoreportage. Klik op een afbeelding voor een vergroting en scroll door de rest van de foto’s.

Pakjesavond in het Woaterrijk

WAOTERRIJK NULAND – Het jaarlijkse themafeest in het Waoterrijk kreeg deze keer als titel ‘Pakjesavond’ mee. Minister van Foto en Video Marco Meulendijk zag de mooiste pakjes en maakte er bijgaande fotoreportage van. Klik op een afbeelding voor een vergroting en scroll door de rest van de foto’s.

Foto’s optocht Rottenrijk

ROTTENRIJK GEFFEN – Een lekker zonnetje, daar konden ze gisteren in Rottenrijk Geffen noar fluite. Maar dat verhinderde de carnavalsvierders niet om een mooie vrolijke stoet te maken, die gisteren door het dorp trok. Cindy van Erp maakte bijgaande fotoreportage. Klik op een foto voor een vergroting en scroll door de rest van de afbeeldingen.

Waoterrijk bij Zandhazenhupkes

WAOTERRIJK NULAND – De Hoogheden van het Waoterrijk waren vanochtend te gast bij de Hazenhupkes op De Binckhorst. Het werd een leuke ochtend en Minister van Foto en Video Marco Meulendijk maakte bijgaande fotoreportage. Klik op een afbeelding voor een vergroting en scroll door de rest van de foto’s.

Uitslag Waoterrijkse optocht 2019

De uitslag van de Waoterrijkse optocht: Kleine wagens 1 CV de Koekwauzen CV koekwauzen 111% kortsluiting 347 2 Kleine wagens 8 de Pindollen knallend uitpakken 332 3 Kleine wagens 19 tis noit te loat tis noit te loat 323 4 Kleine wagens 17 C.V. Krek Niet Gek Pieter Post 318 5 Kleine wagens 2 De […]

Fotoreportage optocht Waoterrijk

WAOTERRIJK NULAND – Het Waoterrijk pakte uit, vanmiddag tijdens de optocht. Minister van Foto en Video Marco Meulendijk maakte onderstaand uitgebreid fotoverslag. Klik op een afbeelding voor een vergroting en scroll door de rest van de foto’s.

Carnavalsmis en –ontbijt Waoterrijk (foto’s)

WAOTERRIJK NULAND – Het is carnavalszondag, dus werd vanmorgen in Waoterrijk Nuland de carnavalsmis gelezen. Met aansluitend een ontbijt. Minister van Foto en Video Marco Meulendijk was erbij en maakte bijgaande fotoreportage. Klik op een afbeelding voor een vergroting en scroll door de rest van de foto’s.

Flierefluitersbal in beeld

ROTTENRIJK GEFFEN – Rottenrijk en Waoterrijk vierden vandaag samen carnaval in de Meent in Geffen. De Waoterrijkse minister van Foto en Video, Marco Meulendijk, was erbij en maakte  bijgaande reportage. Klik op een afbeelding voor een vergroting en scroll door de rest van de foto’s.