08 juli 2019

Molen-wandeltocht in Vinkel

VINKEL -De Vinkelse Molen-wandeltocht, traditioneel inmiddels. Voor de derde keer stond de tocht zondag 7 juli op het programma. Een foto impressie van Geffenaar Charles van Herpen die hij maakte van de wandeltocht.  

08 juli 2019

Foto impressie van de Vinkelse Braderie

Vinkel stond het afgelopen weekend bol van de activiteiten. Op zaterdag en zondag vonden de traditionele Braderie’, de Molen-Wandeltocht en Symphonic Pop plaats. Een foto impressie van Symphonic Pop op zaterdag en de Braderie op zondag door Ad Leeyen

27 mei 2019

Weteringpop in beeld

VINKEL – De tweede editie van Weteringpop aan de Brugstraat in Vinkel is afgelopen zaterdag gehouden. Het prachtige weer bracht meer dan 600 bezoekers uit de verre omgeving naar het festival. Albert van de Ven had met vele vrijwilligers en de hulp van sponsoren een prachtig aangekleed terrein gemaakt. Ad Leeyen maakte tekst en foto’s. […]

30 april 2019

Koningsdag Vinkel

VINKEL – Gezien de weersvoorspellingen besloot het Oranjecomité in Vinkel om de meeste activiteiten binnen te houden. Harmonie ODIO opende de dag samen met de kinderen, die hun tochtje op versierde fietsen hielden. Daarna kon iedereen de hele dag binnen in ’t Zijl vertoeven, om te knutselen, op opblaaskussens te spelen, naar een goochelaar te […]

06 maart 2019

Afsluiting Waoterrijks carnaval

WAOTERRIJK NULAND – Aan alle mooie dingen komt een eind. Gisterenavond werd het carnaval in het Waoterrijk afgesloten en werd er afscheid genomen van Prins Vincent d’n Uurste en zijn adjudant Jan Willem. Aansluitend was er de Janisverbranding. Minister van Foto en Video Marco Meulendijk maakte bijgaande reportage.

05 maart 2019

Krakend concert (foto’s)

WAOTERRIJK NULAND – Het Krakend Concert in het Waoterrijk is de laatste jaren uitgegroeid tot een waar spektakel. Minister van Foto en Video Marco Meulendijk maakte bijgaande fotoreportage. Klik op een afbeelding voor een vergroting en scroll door de rest van de foto’s.

05 maart 2019

Pakjesavond in het Woaterrijk

WAOTERRIJK NULAND – Het jaarlijkse themafeest in het Waoterrijk kreeg deze keer als titel ‘Pakjesavond’ mee. Minister van Foto en Video Marco Meulendijk zag de mooiste pakjes en maakte er bijgaande fotoreportage van. Klik op een afbeelding voor een vergroting en scroll door de rest van de foto’s.

04 maart 2019

Foto’s optocht Rottenrijk

ROTTENRIJK GEFFEN – Een lekker zonnetje, daar konden ze gisteren in Rottenrijk Geffen noar fluite. Maar dat verhinderde de carnavalsvierders niet om een mooie vrolijke stoet te maken, die gisteren door het dorp trok. Cindy van Erp maakte bijgaande fotoreportage. Klik op een foto voor een vergroting en scroll door de rest van de afbeeldingen.

04 maart 2019

Waoterrijk bij Zandhazenhupkes

WAOTERRIJK NULAND – De Hoogheden van het Waoterrijk waren vanochtend te gast bij de Hazenhupkes op De Binckhorst. Het werd een leuke ochtend en Minister van Foto en Video Marco Meulendijk maakte bijgaande fotoreportage. Klik op een afbeelding voor een vergroting en scroll door de rest van de foto’s.

04 maart 2019

Uitslag Waoterrijkse optocht 2019

De uitslag van de Waoterrijkse optocht: Kleine wagens 1 CV de Koekwauzen CV koekwauzen 111% kortsluiting 347 2 Kleine wagens 8 de Pindollen knallend uitpakken 332 3 Kleine wagens 19 tis noit te loat tis noit te loat 323 4 Kleine wagens 17 C.V. Krek Niet Gek Pieter Post 318 5 Kleine wagens 2 De […]