16 december 2019

Candlelight Concert 2019

NULAND – Traditiegetrouw is er ook dit jaar weer een Candlelight concert in de Nulandse kerk. In de koude en donkere dagen voor kerst presenteert Harmonie Union u een sfeervol en toegankelijk muzikaal programma. Naast de verwarmende klanken van Union kunt u deze avond ook luisteren naar het popkoor Just Between. Het studieorkest van Union zal u ontvangen met een aantal leuke swingende nummers.

12 december 2019

Verhalen rond de kerst

NULAND – Vanaf 19.30 uur branden de kaarsen, is het licht gedimd en staan de stoelen in het Verteltheater klaar. Op woensdag 18 december om 20.00 uur beginnen Mirjam Mare en Mieke Aalderink hun vertelprogramma. Kerstverhalen, kerstsprookjes, oud en nieuw, lang en kort, van ingetogen tot spannend en vaak met een flinke vleug humor. Een bonte aanloop naar de feestdagen.

31 oktober 2019

‘Sounds of Interstellar Space’

VINKEL/HEESCH – Het bekende jazztrio TRIFID treedt voert op zaterdag 16 november bij Sterrenwacht Halley in Vinkel de bijzondere voorstelling ‘Sounds of Interstellar Space’ op.

28 oktober 2019

Publieksavond Halley

VINKEL – Op vrijdagavond 1 november is Sterrenwacht Halley voor publiek geopend. Het programma begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. Het is leuk en interessant voor alle leeftijden. Kom op tijd, want het kan druk worden.

23 juli 2019

Zonnemiddag Halley

VINKEL – Sterrenwacht Halley houdt op zondag 28 juli een zonnemiddag. Het programma begint om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

22 juli 2019

Publieksavond Halley

VINKEL – Sterrenwacht Halley is vrijdagavond 2 augustus voor publiek geopend. Het programma begint om 21.00 uur en duurt tot ongeveer 23.00 uur. Het is geschikt voor alle leeftijden. Kom op tijd, want het kan druk worden.

21 mei 2019

Vrienden van W.I.K. concert

GEFFEN – Het Vrienden van W.I.K.-concert wordt op zaterdagavond 25 mei gehouden in de Koppellinck aan de Kloosterstraat 6in Geffen. Dit jaarlijkse concert wordt speciaal georganiseerd voor alle donateurs en trouwe fans van muziekvereniging Willen Is Kunnen. Alle onderdelen van W.I.K. zullen zich presenteren, zodat het publiek een afwisselend en avondvullend programma krijgt voorgeschoteld. Aanvang is 20.00 uur en entree is gratis.

10 december 2018

Publieksavond bij Halley

VINKEL – Sterrenwacht Halley is op vrijdagavond 21 december voor publiek geopend. Het programma begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. In de periode rond Kerstmis en Driekoningen besteedt de sterrenwacht op de publieksavonden aandacht aan de Ster van Bethlehem; het bekendste astronomische verschijnsel dat in de Bijbel wordt beschreven.

05 oktober 2018

Hier meude laache

Cor Swanenberg (Middelrode), Henk Janssen (Heesch) en Riny Boeijen (Rosmalen) treden zondag 28 oktober op in cultureel centrum De Pas, De Misse 4 in Heesch. Onder het motto Hier meude laache vertellen ze er allerlei prachtige Brabantse verhalen in dialect. De voorstelling begint om 14.30 uur en eindigt circa 16.45 uur. Accordeonist Henk Verhagen en […]

10 september 2018

Zwengelfeest met een goed gevoel

GEFFEN – Sinds enkele jaren zetten Geffense verenigingen gezamenlijk een activiteit op. En met succes. Je versterkt elkaar, krijgt respect voor elkaars talenten en kwaliteiten en ook de publieke belangstelling groeit.