26 februari 2017

Schorsbos in vuur en vlam

SCHORSBOS – De optocht door het centrum van Schorsbos trok weer veel bekijks. Het motto van dit jaar was “Schorsbos in vuur en vlam”. Jan van Alphen maakte de volgende foto’s

25 februari 2017

Kinderoptocht Wijbosch

SCHORSBOS – Daags voor de grote optocht in het centrum van Schorsbos, vindt op zaterdag ieder jaar de kinderoptocht in Wijbosch plaats. Jan van Alphen maakte de volgende foto’s.

11 oktober 2016

Kermis in Wijbosch

Het is kermis in Wijbosch. Wim Poels maakte maandagmiddag bijgaande foto-impressie. Druk op de foto voor een vergroting.

10 oktober 2016

Foto’s kermis Gemonde

Hij is klein, maar fijn. Nog tot en met vandaag is het kermis in Gemonde. Wim Poels maakte maandagmiddag bijgaande foto-impressie. Klik op de foto’s voor een vergroting.

25 september 2016

Kinderboulevard Schijndel in beeld

Waterhellingen, glijbanen, klimtorens. Ze waren er allemaal tijdens de druk bezochte vijfde Kinderboulevard, vanmiddag gehouden in hartje Schijndel. Wim Poels maakte bijgaande fotoimpressie. Klik op de foto voor een vergroting.

02 september 2016

Een fijne afsluiting van de vakantie

Voor de leerlingen van de basisschool zit de zomervakantie er weer bijna op. En hoe kun je die beter afsluiten dan met de jeugdvakantieweek in Wijbosch? Het thema van dit jaar – Op de camping – sluit naadloos aan op het vakantiegevoel. Het bouwdorp, de spelletjes en de playbackshow en talentenjacht zorgen ieder jaar opnieuw voor groot enthousiasme bij […]

01 augustus 2016

Zeskamp in het Wilde Westen

De Kindervakantieweek in Schijndel beleefde vandaag zijn eerste dag met onder meer een zeskamp. De week speelt zich af in het Wilde Westen, de kinderen beleven een hele hoop met Linke Leen en Ruige Rita. Jan van Alphen maakte een foto-impressie.  

22 juli 2016

Schijndelse vierdaagselopers op de foto

Het Schijndels Weekblad/TVSchijndel.nl stonden vanochtend aan het parcours van de Vierdaagse in Nijmegen. Na drie dagen van warm tot heet en droog weer, maakten de lopers eens iets anders mee. Het regende, en soms behoorlijk stevig. Er waren lopers die dat een verademing vonden, al leek de meerderheid dan maar liever de hitte te hebben. […]