Adverteren

Download hier de infomap 2022.

Jan en Jan Media, onderdeel van Gemert Media BV, is uitgever van de huis-aan-huisbladen Weekblad de Brug, de Rosbode en de kwartaalmagazines Beleef Rosmalen en B’ons in Schijndel.

Weekblad de Brug verschijnt wekelijks op donderdag en kent een oplage van 16.500 exemplaren. Het wordt huis-aan-huis verspreid in de gemeente Sint-Michielsgestel en Heeswijk-Dinther-Loosbroek.

De Rosbode verschijnt iedere 2 weken (even weken) op woensdag in een oplage van 18.000 exemplaren huis-aan-huis bezorgd in Rosmalen, Empel, Hintham, Maliskamp, Groote Wielen. Beleef Rosmalen heeft een oplage van 22.000 stuks, verschijnt huis-aan-huis in datzelfde gebied en daarnaast ook in Den Bosch Noord.

B’ons in Schijndel kent een oplage van 8000 exemplaren en wordt huis-aan-huis verspreid in Schijndel en Wijbosch.

U kunt adverteren in één van onze uitgaven, maar natuurlijk ook tegen een aantrekkelijk tarief doorplaatsen naar de verschillende producten. Bovendien werken we samen met tal van uitgevers in de omgeving, zodat u via één contactpersoon een groot deel van de regio kunt bereiken.

Wilt u adverteren op één van onze portals, in onze weekbladen en/of in onze magazines? Neem dan contact op met Jan van de Vossenberg (06-27273810) of via de mail: verkoop@janenjanmedia.nl.

Jan en Jan Media | Vliet 20 | 5422 VV Gemert | Tel. 0492-371112. E-mail: verkoop@janenjanmedia.nl

De deadline voor het aanleveren van advertenties is als volgt:

De Rosbode uiterlijk dinsdag 9.00 uur | Weekblad de Brug uiterlijk dinsdag 14.00 uur.

Beleef Rosmalen en B’ons in Schijndel kennen variabele deadlines.

Jan en Jan Media is onderdeel van Gemert Media BV