Adverteren

Jan en Jan Media is uitgever van de huis-aan-huisbladen de Brug (oplage 18.500 in de gemeente Sint-Michielsgestel en Heeswijk-Dinther-Loosbroek) en de Rosbode/Streekwijzer (oplage 23.000 in Rosmalen, Empel, Hintham, Maliskamp, Groote Wielen/Geffen, Nuland, Vinkel). Daarnaast geeft Jan en Jan Media B’ons in Schijndel uit, een kwartaalmagazine met een oplage van 11.500 exemplaren dat huis-aan-huis wordt bezorgd in Schijndel en Wijbosch. U kunt adverteren in één van de uitgaven, maar natuurlijk ook tegen een aantrekkelijk tarief doorplaatsen naar de verschillende kranten. Bovendien werken we samen met tal van uitgevers in de omgeving.

Wilt u adverteren op een van onze portals of in deze kranten? Neem dan contact op met Jan van de Vossenberg (06-27273810) of Jan Forman ( 06-25466716) of via de mail: verkoop@janenjanmedia.nl. Uw advertenties voor de Brug en Rosbode-Streekwijzer moeten uiterlijk op dinsdag 10.00 uur binnen zijn.

Wilt u adverteren in ons kwartaalmagazine B’ons in Schijndel? Neem dan contact op met Jan van de Vossenberg of Jan Forman.