13 april 2016

Dr. Robinson in Tapperij de Beurs

Dj Dr. Robinson treedt op zaterdag 16 april op in Tapperij de Beurs in Schijndel. In februari was hij daar al eens te gast. Met een gloednieuwe set zal hij ook deze keer iedereen laten genieten.

Deze jonge en dynamische dj is een all-in-one partystarter. Hij heeft hij zich in de afgelopen jaren bewezen op het Sziget Festival, We Are Electric (Festival), Solar en in het legendarische Paradiso (Fuzed), om maar een paar namen te noemen. Bij Boomshakalak Soundsystem is deze energieke jongen een graag geziene gast, samen hebben ze Paaspop, Harmony of Hardcore en We Are Electric al laten knallen. Dr. Robinson heeft bewezen meer te zijn dan zomaar een DJ. Wat hem echt uniek maakt, is zijn live drumact. Met elektronische en normale percussie-instrumenten verrijkt hij op het podium de muziek. Beats worden aan elkaar gemixt en een verbluffende show is geboren.
Het kan deze avond dus werkelijk alle kanten op, maar één ding is zeker… het dak gaat er af! So go See The Doctor! Dr. Robinson start rond de klok van 23.00 uur. De entree is gratis.

Foto's:


0