07 juni 2016

Vijf kampioenen bij jeugd Avanti’31

De laatste toernooien van het seizoen zijn voor de jeugd inmiddels wel ongeveer gespeeld. De jeugdafdeling kan terugkijken op een sportief mooi seizoen waarin de standaardteams goed gepresteerd hebben. Jammer dat de B1 er net niet in geslaagd was om via de nacompetitie promotie naar de Hoofdklasse af te dwingen, maar het bereiken van die nacompetitie was eigenlijk al een knappe prestatie. Een compliment voor de D1 is op zijn plaats, voor het eerst speelde de D1 in de ‘landelijke’ 3e Divisie waar ze tot het einde toe hebben meegestreden om de prijzen. Een uiteindelijke 3e plaats is een fantastische prestatie.

Vijf teams wisten de voorjaarscompetitie als kampioen af te sluiten. De C2 was oppermachtig en wist al snel in het seizoen ongeslagen kampioen te worden. De E1 haalde, zoals we de laatste jaren bijna gewend zijn, het kampioenschap in de sterke 9×9 Hoofdklasse en de F3, F5 en F6 wisten in de jongste leeftijdscategorie kampioen te worden. Dat voor Avanti’31 de sportieve toekomst er goed uitziet, daar hoeft niemand aan te twijfelen.
De trainingen voor het volgende seizoen beginnen weer half augustus. Jongens en meisjes die na de zomer ook willen gaan voetballen kunnen dan een aantal weken op proef komen meetrainen.

Foto's:


000