30 november 2016

Doe Maar op Paaspop

Paaspop is er opnieuw in geslaagd om een headliner van formaat te strikken: Nederpoplegende Doe Maar komt tijdens het Paasweekend van 2017 naar Schijndel om een van de drie festivaldagen af te sluiten. Het is de tweede keer dat Doe Maar op Paaspop zal spelen. De eerste keer -Tweede Paasdag op 12 april 1982- sloot de band het festival af op het hoogtepunt van zijn succes en populariteit.
Paaspop wordt van vrijdag 14 tot en met zondag 16 april 2017 gehouden op terrein De Molenheide. Vorige week werden onder meer ook Kensington, Anouk, Tom Odell, UB40 en Parkway Drive bekend gemaakt. De verkoop van de voordelige en gelimiteerde Early Birdtickets is afgelopen zaterdag gestart via www.paaspop.nl Daarop is ook alle nieuwe informatie over het programma te vinden.

Foto's:


0