14 december 2016

City Blues met Julian Sas Band en Wildmen Bluesband

Tijdens City Blues, op zaterdag 17 december in het City Theater in Schijndel, spelen twee fantastische bluesbands: Julian Sas Band en Wildmen Bluesband.

Julian Sas wordt beschouwd als één van de beste bluesgitaristen in Europa. Hij laat zich beïnvloeden door grootheden als Jeff Beck, Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan en Rory Gallagher en speelt steevast vol passie en met een spectaculaire techniek
Coming Home, zo heet het nieuwe album van Julian Sas. Want na een tour, lange uren in de studio, en weer een avontuurlijke zoektocht naar het onbekende, is thuis altijd de plek waar je terugkeert. Ook in een muzikale zin voelt deze bluesroc plaat als thuiskomen.

Wildmen Bluesband

Wildmen Bluesband is opgericht door de flamboyante gitarist Jos de Wilde. In 2011 is hij begonnen met Wildmen Bluesband en na vele wisselingen staat de band nu als een huis.
In Saskia de Nijs (zang) Hans van Gaalen (drums) Mark van Lieshout (bas) en Jan Heijmans (toetsen) heeft hij een ideale groep mensen gevonden om de BLUES te spelen!
Wildmen Bluesband speelt blues van onder anderen Elmore James, Freddie King, Buddy Guy, Koko Taylor, Peter Green en vele anderen, waaronder ook eigen nummers. Met hun Freezing-tour, afgeleid van hun nieuwe album It’s Freezing in My Heart brengen ze ook een bezoek aan het City Theater in Schijndel.
De zaal gaat open om 21.00 uur. Kaarten voor City Blues zijn á 12,50 te koop bij Tabaktief Van Roessel in Schijndel. E-tickets zijn te koop via www.tapperijdebeurs.nl.

Foto's:


0