14 december 2016

Wie is het Boerenbruidspaar? (3)

De afgelopen weken zijn al enkele aanwijzingen over het aanstaande bruidspaar gegeven en deze week volgen de laatste tips om lezers de kans te bieden als bruiloftsgast te worden uitgenodigd.
Bruid en bruidegom hebben enkele dingen in hun gewone leven gemeen, zoals hun muzikaliteit en het feit dat ze allebei uit een boerenfamilie komen. Ook hebben ze allebei heel toevallig vijf broers en zussen en waren ze in hun kindertijd, toen ze nog in dezelfde wijk woonden, lid van hetzelfde kinderkoor. Naast haar liefde voor muziek is zij ook culinair zeer goed onderlegd en kan men bij haar thuis terecht voor diverse fruitproducten.Voor een grapje is zij ook altijd in, zoals toen bekend werd wie haar bruidegom zou worden. Dan heb ik dus met carnaval twee gemalen riep ze en dat sloeg zijdelings op het feit dat zij beiden in hun jonge jaren woonden in de buurt waar het heel gewoon is om vier gemalen te hebben.
Ook het grote muzikale talent van de bruidegom was bekend. Hij brengt die zelfs in praktijk door bij feesten en partijen zelf de microfoon ter hand te nemen en de boel op gang te houden. Het liefst laat hij zich horen met schlagers en dat zal wel iets met zijn dagelijkse werkzaamheden te maken hebben. Tijdens de carnavalsoptocht op zondagmiddag zullen de twee nog apart te zien zijn, ze zijn namelijk lid van verschillende clubs.
Heeft u enig idee, stuur dan uw oplossing naar harrievanherpen@hotmail.com Volgende week maakt u kennis met het Boerenbruidspaar.

Foto's:


0