25 januari 2017

Leer handboogschieten bij Amicitia

Niet geschoten is altijd mis. Of zoals Johan Cruijff het stelde: als je niet schiet, kun je niet scoren. Waarmee hij bedoelde: als je het niet probeert, weet je ook niet of het lukt. Omdat dat natuurlijk ook geldt voor handboogschieten, biedt handboogvereniging Amicitia een kennismakingscursus aan. Want er zijn heel veel redenen om te gaan handboogschieten. Plezier en ontspanning spelen natuurlijk een belangrijke rol. Maar het is ook intrigerend en inspannend. Het heeft elementen van fitness en competitie in zich. En het belangrijkste is misschien wel het positief leren denken. Je concentreren op het volgende schot en vergeten dat het vorige schot minder was. Een handboogschutter geeft nooit de moed op, maar zet altijd door.
Meld je daarom aan voor de kennismakingscursus.
De cursus omvat vier trainingen van 1,5 uur op zondagochtend van 10.30 tot 12.00 uur en wordt gegeven op de banen van KHV Amicitia in sporthal de Dioscuren aan de Bunderstraat in Schijndel.
Een boog, pijlen en andere materialen die je nodig hebt, krijg je voor de duur van de cursus van Amicitia te leen. Een ervaren trainer leert jou de kneepjes van de sport, zodat je op de vierde training zelfs aan een wedstrijd deel kunt nemen. De minimumleeftijd voor deelname is 16 jaar.
Het inschrijfgeld bedraagt 20 euro per persoon. De cursus start op 5 maart.
Je kunt je aanmelden bij Wim van Uden: wim.van.uden@sogeti.nl of 073-5474388. Doe het snel, want vol is vol.

Foto's:


0