25 januari 2017

Topcabaret en Masterclass ‘geluk’ op Paaspop

Hans Teeuwen en Guido Wijers doen Paaspop aan. Het festival richt zich daarmee niet alleen op de top van de internationale muziekscene, maar trekt ook de eredivisie van het Nederlandse cabaret aan. Paaspop wordt gehouden van vrijdag 14 april tot en met zondag 16 april.
Hans Teeuwen schrijft Paaspopgeschiedenis omdat hij als eerste cabaretier ooit in Paaspops indoor stadion Apollo (dat een capaciteit heeft van 18.000 bezoekers) optreedt. Teeuwen zal daar op zondagmiddag het publiek overrompelen met zijn uiterst succesvolle theatershow ‘Echte Rancune’. Guido Weijers kiest die dag voor het prachtig gedecoreerde Theater waar hij in een relatief intieme setting te zien is voor zijn nieuwe spraakmakende ‘Masterclass Geluk’.
Hans Teeuwen richtte zich een paar jaar op andere bezigheden, zoals het zingen van Sinatra-repertoire. De laatste tijd is hij weer op zijn oude stiel teruggekeerd. Een bonte avond boordevol karaktermoord op belangrijke mensen en/of instituties. Ook voor wijven”, zegt hij zelf over zijn huidige programma, echte rancune.
Inmiddels zijn er al 80 van de 175 acts bekend. Je vindt ze op de website van Paaspop, waar je ook tickets kunt bestellen.

Foto Bart Hoornstra

Foto's:


0