21 maart 2017

Schijndel verder in de problemen

Om nog uitzicht te houden op de nacompetitie moest Schijndel/De Wit zondag in Eindhoven winnen van Nieuw Woensel. Na 3 minuten gaf Bas Wagenaars voor op Brent Blummel die de dwarsligger raakte .Vier minuten later werd de bal net naast geschoten na een mooi opgezette aanval. Zo kreeg Schijndel meer kansen. Maar gaandeweg speelde Nieuw Woensel meer en meer op de helft van Schijndel. Doelpunten vielen er in de eerste helft echter niet.
In de tweede helft ging Schijndel meer op de helft van de tegenstander spelen en nam wat meer risico. In de 54e minuut profiteerde Nieuw Woensel van de ruimte achter de verdediging en maakte 1-0 na een strakke voorzet. In de 66e minuut lobde Brent Blummel de bal over de keeper, die er nog net in slaagde de bal over de lat te tikken. De frustratie bij Schijndel begon te groeien. In de 70e minuut werd Vincent Lathouwers gewisseld voor Bart de Wit. Met wat meer snelheid op de flanken moest Schijndel ruimte krijgen, wat ook resulteerde in een aantal kansen die niet werden benut. In de 80e minuut werd Sharam Heshmatollah gebracht voor Robin van Schijndel in de defensie. In de 85e minuut counterde Nieuw Woensel waarbij een speler vanaf eigen helft op de keeper afging en hem buitenom passeerde, 2-0. In de 89e minuut scoorde Brent Blummel middels een vrije trap van zo’n 35 meter boven in het doel 2-1. In de blessuretijd stormde Blummel nog op de keeper af, maar deze pareerde de aanval prima. Een onfortuinlijke middag voor Schijndel, waardoor de de situatie nog nijpender wordt.