21 maart 2017

Solide overwinning Hopbel

De hockeyers van De Hopbel begonnen zondag thuis voortvarend tegen HOD. Na diverse gemiste kansen brak Willem Steenbakkers de ban door de bal tussen zijn eigen 23-meter en middellijn op te pikken, in een streep naar de cirkel van de tegenstander te lopen en de bal met een backhandslag rechtsonder in de hoek te plaatsen. In de rest van de eerste helft ging het gelijk op met de betere kansen voor De Hopbel.
In de tweede helft kreeg de thuisploeg al snel een treffer te verwerken die uit de lucht kwam vallen. Maar met een gelukkige 2-1 die Bart Broeders heerlijk met een hoge backhand afrondde begon De Hopbel weer te draaien. Duran van der Schoot, die inmiddels al op 15 doelpunten staat dit seizoen, tekende voor de 3-1. Een solide overwinning voor De Hopbel.