04 april 2017

Zonnige sponsorloop Regenboog

De leerlingen van basisschool De Regenboog hebben afgelopen vrijdag hun jaarlijkse sponsorloop gehouden. Deze keer liepen zij voor Stichting Wensambulance Brabant. De leerlingen van locatie Hoevenbraak liepen rondjes om het sportveld vóór de school, in Wijbosch liepen de leerlingen rondjes op de locatie Kapeleind/Loosbraak. Hierbij werden ze door vele ouders én een vrijwilliger van Stichting Wensambulance Brabant aangemoedigd.
Voorafgaand aan de sponsorloop hebben de leerlingen een kijkje kunnen nemen in een wensambulance waarbij een vrijwilliger verteld heeft over het werk van de stichting. Stichting Wensambulance Brabant brengt terminaal zieke mensen nog één keer naar hun favoriete plek.
Wat de sponsorloop opgebracht heeft, wordt op 21 april tijdens de afsluiting van de Koningsspelen bekend gemaakt. Deze worden voor leerlingen van Bs. De Regenboog georganiseerd op sportpark Rooiseheide te Schijndel. De cheque wordt dan overhandigd aan een vrijwilliger van Stichting Wensambulance Brabant door twee leerlingen die het hoogste sponsorbedrag opgehaald hebben.

Foto's:


S