logo fcdenbosch

04 mei 2017

Gratis met het Schijndels Weekblad naar FC Den Bosch – FC Dordrecht

FC Den Bosch speelt vrijdagavond de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Tegenstander is FC Dordrecht. De punten binnenhalen moet te doen zijn, Dordrecht bezet de op een na laatste plaats in de competitie.

Wil jij wel eens een voetbalwedstrijd zien op betaald niveau? Of ben je al een regelmatige gast in het betaald voetbal maar wil je wel eens voor niks naar FC Den Bosch? Dat kan. Jan en Jan Media, uitgever van onder meer het Schijndels Weekblad, heeft drie keer twee kaartjes weg te geven voor de thuiswedstrijd van vrijdag 20.00 uur. Normaal betaal je minimaal 12,50 euro voor een toegangsbewijs. Kinderen tot en met 12 jaar mogen voor niks naar binnen.

Kans maken is heel eenvoudig. Stuur voor vrijdag 5 mei 13.00 uur een mailtje naar lezersactie@janenjanmedia.nl en vermeld daarin je naam, woonplaats en telefoonnummer. Wie weet ben jij de gelukkige. Winnaars krijgen voor 16.00 uur die dag per mail bericht.

FC Den Bosch gaat voor een veilig, gezellig en sfeervol Stadion de Vliert. #HeyaDenBosch. Kijk voor meer info op www.fcdenbosch.nl.