26 juli 2019

Windkracht 5 leeft

Er is de afgelopen jaren keihard gewerkt om van Windkracht 5 in Groote Wielen een goed functionerend wijkcentrum te maken. En dat werpt zijn vruchten af. Foto’s: Jan Forman.

25 juli 2019

Kabaal en geklets op de scooter

Zet de acht mannen van de Scooterclub Nuland bij elkaar, en ze doen lollig. Veel kabaal en geklets, geen pretenties. Jan Forman maakte foto’s van deze gezelligheidsclub op twee wielen.

24 juli 2019

Pioniers van het vrouwenvoetbal

50 Jaar geleden waren de Geri-girls pioniers van het vrouwenvoetbal in Rosmalen. Beleef Rosmalen bracht ze weer een keertje bij elkaar. Jan Forman maakte de foto’s.

24 juli 2019

Mens en dier

Je verzorgt ze, aait ze, maakt de kooi schoon en knuffelt ermee. Kortom: de mens houdt van dieren. Zes Rosmalenaren gingen voor Beleef op de foto met hun dierlijke huisgenoot. Foto’s: Jan Forman.

01 mei 2019

Bas wordt leraar

Bas van Meurs (10) wil leraar worden. Teun Wiendels (25) is het wel en gaf vorig jaar les aan Bas. De twee praten over het vak. Jan Forman maakte de foto’s, die je hierbij aantreft.

01 mei 2019

Vrijwilligers Wil

Wil van den Hanenberg is een gouden kracht voor de voetballers van Maliskamp. De foto’s zijn gemaakt door Jan Forman.

01 mei 2019

Jonge toppers in beeld

Veel complimenten voor de foto’s van jonge sporters uit de Beleef no 1 van dit jaar. Hier de ruwe, onbewerkte versies van deze mooie plaatjes.

31 januari 2019

Duinsche Hoeve

In het buitengebied van Rosmalen ligt een kleinschalig hospice. Ongeneeslijk zieke mensen brengen er, omgeven door liefdevolle zorg, hun laatste dagen door. Foto’s: Jan Forman.