Bas wordt leraar

Bas van Meurs (10) wil leraar worden. Teun Wiendels (25) is het wel en gaf vorig jaar les aan Bas. De twee praten over het vak. Jan Forman maakte de foto’s, die je hierbij aantreft.

Vrijwilligers Wil

Wil van den Hanenberg is een gouden kracht voor de voetballers van Maliskamp. De foto’s zijn gemaakt door Jan Forman.

Jonge toppers in beeld

Veel complimenten voor de foto’s van jonge sporters uit de Beleef no 1 van dit jaar. Hier de ruwe, onbewerkte versies van deze mooie plaatjes.

Duinsche Hoeve

In het buitengebied van Rosmalen ligt een kleinschalig hospice. Ongeneeslijk zieke mensen brengen er, omgeven door liefdevolle zorg, hun laatste dagen door. Foto’s: Jan Forman.

Wereldburger Kirtika

Kirtika van Hunen-Malla uit Rosmalen is kind van een Indiase moeder en een Nepalese vader. Ze werd opgevoed door Ierse nonnen. Geen wonder dat ze het bedrijf  Between 2 Cultures opzette. Foto’s: Jan Forman.

Jasper is weg van bussen

Jasper Jansen is helemaal weg van de Bossche stadsbussen. Hij kent bijvoorbeeld de route van alle lijnen uit zijn hoofd. Bekijk hier de overgebleven foto’s van Jan Forman.

Grand Café Rosmaelen

Voor Beleef 4 van 2018 keek Sophie Fleur Verbiesen binnen bij het verbouwde Grand Café Rosmaelen. Jan Forman maakte foto’s van wat ooit bekend stond als Villa 69. Hier vind je de afbeeldingen die niet werden gebruikt.

Kinderen en kerst

Een mooi verhaal over hoe kinderen Kerstmis beleven in de afgelopen Beleef Rosmalen. Leuke foto’s ook, gemaakt door Jan Forman op KC Den Krommenhoek en KC ‘t Ven. Alleen: we kunnen ze niet allemaal gebruiken in onze uitgave. Hier vind je de foto’s die geen plekje in Beleef vonden. Klik op een foto voor een […]

Mike wordt dierenverzorger

Mike van Geffen (9) weet het nu al: hij wordt dierenverzorger, zo kon u lezen in de vierde Beleef van 2018. Klik op een foto voor een vergroting en scroll verder door de afbeeldingen.