13 januari 2016

Jeugdcarnaval in Schorsbos

Jeugdoptocht

Hebben de carnavalskriebels je al te pakken en ben je misschien al bezig met de voorbereidingen voor de Jeugdoptocht? Heb je het thema en de teksten al bedacht, het hout gezaagd, is de verf al droog en de kleren al uitgezocht? Super, vergeet je dan niet in te schrijven. Deelname is gratis en inschrijven kan via onze website http://jeugdoptocht.schorsbos.nl/. Op deze website kun je verder ook alle informatie vinden over de Jeugdoptocht op zaterdag 6 februari.
De start- en eindlocatie is dit jaar wederom bij de Schakel in Wijbosch. Het startsein wordt om 13.21 uur gegeven.
De route is iets korter dan vorig jaar en loopt als volgt: opstellen in de Schoolstraat, oversteek Eerdsebaan, Mgr. vd Venstraat, Broekkantsedijk, Griendstraat, Boomstraat, Griendstraat, Mgr .vd Venstraat en dan weer de oversteek bij de Eerdsebaan.

Stuk TV en Kraantje Pappie

Voor de vierde keer staat er een Teenstent op de Markt achter de kerk. De jeugd vanaf 13 jaar (of op vertoon van een schoolpas) kan 5 dagen het feest der feesten vieren.
De organisatie heeft voor alle dagen weer haar eigen huis-dj’s weer vastgelegd.
Klassen 1 en 2 van het Elde College trappen al op donderdagavond trappen af met het Elde Carnavalsfeest. Op vrijdag gaan we dan echt van start met onze eigen dj’s. Op zaterdag 6 februari zal Kraantje Pappie garant staan voor spektakel. Op zondag is het podium voor Stuk TV. Chiel, Stefan en Thomas zijn in levenden lijve aanwezig. Op heterdaad betrapt, nu niet via you tube. Maandag 8 en dinsdag 9 februari hebben onze eigen dj’s nog een toetje in petto. Zij zorgen dat je van 19.00 tot 00.30 aan een stuk door carnaval kunt vieren.
Voor 5 dagen (inclusief de optredens van Kraantje Pappie en Stuk TV) is er een passe partout beschikbaar. voor 17,50 euro.
Vanaf 23 januari zijn er ook beperkt dagkaarten beschikbaar voor 5,00 euro. Kaarten zijn te koop bij Jan van Roessel en Bizzi.
De Teenstent is rook- en alcoholvrij. De beveiliging en de straatwachten zorgen ervoor dat iedereen ook carnaval kan blijven vieren.

Foto's:


k