22 februari 2016

Dames Skunk/VCH Dames revancheren zich

Dames 1 van Skunk/VCH speelde afgelopen zaterdag thuis tegen Harjaa 3. Na de verloren uitwedstrijd had Skunk/VCH nog een appeltje met Hajraa te schillen.
In de eerste set werd de toon duidelijk door de thuisploeg gezet. Het enthousiasme, uitbundigheid en sterk spel zorgde ervoor dat de set binnen korte tijd met 25-11 werd gewonnen. Aan het begin van de tweede set werd deze lijn doorgezet. Door een betere service wist Skunk/VCH meer druk te zetten. Maar na verloop van tijd kwamen er eigen fouten en wist Harjaa op de juiste momenten te scoren en Skunk/VCH onder druk te zetten. Na enkele setpoints aan beide kanten wist Skunk/VCH toch door te drukken: 26-24.
In de derde set verzwakte het spel van Skunk/VCH. Deze set werd door Hajraa met 20-25 gewonnen. Maar Skunk/VCH kwam er weer bovenop. Het niveau en zelfvertrouwen van de eerste set werden opnieuw gevonden en door prachtige servicebeurten en goed samenspel werd de vierde set met 25-11 binnengehaald. De 3-1 overwinning leverde Skunk/VCH 4 punten op.
De volgende wedstrijd is in Vlijmen op zaterdag 27 februari om 16.15 uur tegen Minerva 2.

Foto's:


0