Habo te sterk voor Zephyr

De dames van Zephyr wachtte afgelopen zondag in Boekel een pittige tegenstander. Habo’95 staat tweede en ging meteen sterk van start. Het tempo lag erg hoog waardoor de verdediging van Zephyr gaten liet vallen. Maar Habo verdedigde fel waardoor Zephyr een penalty goed die goed werd benut. Zo werd het 5-3. De Schijndelse dames hadden geen grip op het snelle spel van Habo ’95 dat uitliep naar de ruststand van 10-5.
In de tweede helft kreeg Zephyr beter grip op het spel van de tegenstander. De aanvallers werden sneller aangepakt waardoor Habo het lastiger had. Er werd goed geblokt maar van richting veranderde ballen waren niet te stoppen door de Schijndelse keepster. Willeke Timmers trof het doel van Habo tweemaal door een sprongschot. Er werd hard gewerkt, maar Habo was de betere ploeg. Eindstand 22-14