21 juni 2016

Geslaagd op het Elde College

Vwo tweetalig

Economie en maatschappij: Isis van den Berg Sint-Oedenrode – Cato van Breugel Sint-Michielsgestel – Emma Brusse Sint-Oedenrode – Max Gordijn Sint-Oedenrode – Femke Kogels Schijndel – Ricky van Liempd Liempde – Marijn de Maeyer Liempde – Rosan Wagenaars Schijndel – Jerre Zomers Veghel

Natuur en gezondheid: Rens van Gastel Sint-Oedenrode – Gijs Wijnands Schijndel

Natuur en techniek: Josh Claessen Sint-Oedenrode – Tim Groenen Schijndel – Mark Hofmans Veghel – Robert de Keijzer Schijndel – Ilse Smits Sint-Oedenrode – Rick Verstegen Schijndel – Luuk Vervoort Sint-Oedenrode – Vincent Wijdeveld Heeswijk-Dinther

Vwo

Cultuur en maatschappij: Bo Sluijpers Schijndel

Economie en maatschappij: Inge Bijnen Schijndel – Qyra Hendriks Sint-Oedenrode – Marieke Ketelaars Schijndel – Daniel Madrawski Sint-Oedenrode – Melanie Megens Schijndel – Ton Rijkers Schijndel – Sander Vos Gemonde

Natuur en gezondheid: Kaylee Stabel Sint-Oedenrode – Demi van de Wijdeven Sint-Oedenrode

Natuur en techniek: Roy van Beekveld Schijndel – Marieke van Kempen Schijndel – Floor van Rijsingen Schijndel – Irma van Rozendaal Schijndel – Anne Smits Den Dungen

Havo

Cultuur en maatschappij: Lisa Hussaarts Schijndel – Iris Keijzers Schijndel – Kiki Steenbakkers Veghel

Economie en maatschappij: Lonneke van Alebeek Den Dungen – Scott Baijens Schijndel – Niels van Beekveld Schijndel – Jolien Beijers Schijndel – Vannity Bolwerk Schijndel – Iris van Boxtel Schijndel – Yanna Branten Schijndel – Sanne van den Broek Sint-Oedenrode – Aron Carsten Schijndel – Bertie Cooijmans Den Dungen – Mees Dekker Heeswijk-Dinther – Rachel van Dijk Schijndel -Sem van Doorn Schijndel – Tom van Doornik Schijndel – Fleur Fassbender Sint-Oedenrode – Bodi Gevers Schijndel – Mike Goedhart Schijndel – Daphne Goijaarts Schijndel – Jan Goossens Den Dungen – Bram van Grinsven Sint-Michielsgestel – Lida Groenen Sint-Oedenrode – Pleun Groenendaal Sint-Michielsgestel – Tom van der Heijden Schijndel – Manon de Jeu Veghel – Alim Kagermanov Schijndel – Brandon Kayihura Schijndel – Anne van Kemenade Schijndel – Marloes van Kemenade Schijndel – Sander Kemps Schijndel – Phil Lathouwers Sint-Oedenrode – Samira van Lieshout Sint-Oedenrode – Anna van der Linden Sint-Oedenrode – Jesse van Loon Schijndel – Sil van de Mortel Sint-Oedenrode – Lies den Otter Gemonde – Roy Pootjes Gemonde – Sam van Rhee Schijndel – Femke Rijkers Schijndel – Lisa van Rijnsoever Sint-Michielsgestel – Robin Schellekens Schijndel -Anouk van Schijndel Heeswijk-Dinther – Esmé Schilder Sint-Oedenrode – Tycho Schoones Schijndel – Tommy Schuster Schijndel – Pien Smits Sint-Michielsgestel – Bo Steevens Schijndel – Jan Strik Heeswijk-Dinther – Morris Tular Schijndel – Julian van Uden Berlicum – Pim de Veer Schijndel – Sanne Verhagen Gemonde – Linda Verhallen Schijndel – Abel Vierhout Schijndel – Femke Voets Schijndel – Bart Welvaarts Schijndel – Joris van Wijlick Schijndel – Sophie Willems Schijndel – Bart de Wit Schijndel – Franca Witlox Sint-Oedenrode – Tessa van Zutphen Heeswijk-Dinther

Natuur en gezondheid: Henk Barten Schijndel -Isabel Bodewes Schijndel – Joppe van den Broek Schijndel – Joëlle van Dijk Berlicum – Sybe van Doorn Sint-Oedenrode -Nanja Goossens Gemonde -Megga van Hoof Sint-Oedenrode – Fem van de Kaa Sint-Oedenrode – Niels Koomen Schijndel – Gitta Koorndijk Schijndel – Sanne de Laat Den Dungen – Kim Mettler Schijndel – Lizanne van Oorschot Sint-Michielsgestel – Nick van der Pol Sint-Michielsgestel – Marloes Schellekens Schijndel – Nick van Schijndel Schijndel – Menno van der Spank Schijndel – Femke Spierings Sint-Michielsgestel – Jorg Tibosch Schijndel – Ken Willebrands Sint-Michielsgestel – Zico van Zoggel Sint-Michielsgestel

Natuur en techniek: Arjon Arts Sint-Oedenrode – Mike Biemans Schijndel – Lotte van Dijk Schijndel – Rick Evers Schijndel – Jurgen de Graauw Sint-Oedenrode – Sharam Heshmatollah Schijndel – Max Neppelenbroek Schijndel – Chamaiphon Prins Sint-Oedenrode – Erwin Roumen Sint-Oedenrode – Marijn Schellekens Sint-Michielsgestel – Remco Spierings Schijndel – Kim Verstappen Sint-Oedenrode – Ferry Vesters Den Dungen – Kees Vlessert Schijndel – Laura Worutowicz Schijndel

Vmbo TL

Economie: Paula Andralojc Schijndel – Roel Bakker Sint-Oedenrode – Sanne Bax Schijndel – Nick Bevers Vught – Yaniek Bissels Schijndel – Britt Boer Schijndel – Noor Boersen Sint-Michielsgestel – Luuk Böhm Sint-Michielsgestel – Julien Bonafé Sint-Michielsgestel – Lonneke Boselie Schijndel – Ivo Branten Sint-Oedenrode – Anne Broeckx Den Dungen – Bart van den Broek Schijndel – Fleur van den Broek Sint-Oedenrode – Ties van den Broek Berlicum – Luc Brus Den Dungen – Mara van Delft Schijndel – Lotte van Dinther Schijndel – Ruan van Doremalen Schijndel – Eva van Engelen Heeswijk-Dinther – Morris van Esch Loosbroek – Abel Gersjes Sint-Michielsgestel – Joris Geurts Schijndel – Kristi Goedhart Schijndel – Brent Gordijn Schijndel – Sem van Gorkum Sint-Oedenrode – Dyonne van Heertum Schijndel – Max van Heertum Schijndel – Emmy van Heesewijk Schijndel – Fleur van Heeswijk Schijndel – Rincke Helling Schijndel – Ticho Hellings Schijndel – Anne-Sophie van Helvoort Sint-Michielsgestel – Jarno Hendriksen Sint-Michielsgestel – Ryan van Herpen Schijndel – Meike Jansen Sint-Michielsgestel – Joep Kamphorst Sint-Michielsgestel – Myrthe Keetels Schijndel – Pleun Keijsers Vught – Maartje van Kessel Sint-Oedenrode – Fieke Korsten Schijndel – Tim van Kronenburg Schijndel – Didi Leemeijer Sint-Michielsgestel – Yuri van den Meerendonk Schijndel – Pien van Oers Schijndel – Joran van den Oetelaar Schijndel – Sanne van Oorschot Schijndel – Ilja Overklift Vaupelkleyn Sint-Oedenrode – Dylan Pennings Schijndel – Mick van Pinxteren Sint-Oedenrode – Roy van Rattingen Schijndel – Emmy Rijkers Schijndel – Marijn Rijshouwer Sint-Michielsgestel – Peter de Roij Sint-Michielsgestel – Lalè van Roozendaal Schijndel – Christy Schoones Gemonde – Yenthe Spierings Schijndel – Laura Tervoort Vught – Manon Theunissen Berlicum -Thomas van Venrooij Schijndel – Zoë Verhagen Schijndel – Wessel Verhoeven Schijndel – Sylvia Vermeulen Heeswijk-Dinther -Stijn Vierhout Schijndel – Inge Voets Schijndel – Lars Voets Schijndel – Evi van Vught Sint-Oedenrode – Daniek de Wit Schijndel – Michelle Zheng Schijndel

Landbouw: Ruud van Acht Sint-Oedenrode – Stefan van Acht Sint-Oedenrode – Eelke Houterman Boxtel – Larissa Laenen Sint-Oedenrode – Tim Smulders Sint-Michielsgestel – Wesley de Vogel Schijndel – Jasper van Weert Sint-Oedenrode

Techniek: Wouter van den Berg Schijndel – Lars van den Brand Sint-Oedenrode – Noud van Breugel Schijndel – Bart Broeren Schijndel – Luc Broeren Sint-Michielsgestel – Stein Dikkeboom Schijndel – Gijs van Heeswijk Schijndel – Kevin van der Heijden Sint-Oedenrode – Sander van den Heuvel Schijndel – Jorg Kroon Vught – Jorik van de Laar Schijndel – Daan van der Meijden Sint-Oedenrode – Mark Mettler Schijndel – Freek van Mil Sint-Michielsgestel – Martijn den Ouden Sint-Michielsgestel – Charlotte Peters Heeswijk-Dinther – Loed van Rozendaal Sint-Michielsgestel – Bas van der Steen Schijndel – Maurits van der Steen Heeswijk-Dinther – Bas Vervoort Schijndel – Anne van de Wetering Schijndel – Thijs Wouters Sint-Oedenrode

Zorg en Welzijn: Joep Akkermans Sint-Michielsgestel – Mika van den Berg Sint-Oedenrode – Yvanka van den Biggelaar Veghel – Ashley vaBreugel Sint-Michielsgestel – Enine Bröring Schijndel – Maud van Dongen Schijndel – Maartje van Egmond Sint-Michielsgestel – Nadine Geurts Gemonde – Muriël van Heertum Schijndel – Bowdy van den Heuvel Gemonde – Daimy van Ieperen Schijndel – Mariska Kraneveld Schijndel – Dylan Leenheers Den Dungen – Joany van Liempd Schijndel – Kathy Markgraaf Schijndel – Shea-Ann van den Nieuwelaar Vught – Bodil Ondersteijn Schijndel – Pleunie van Opstal Schijndel – Carmen Pennings Sint-Michielsgestel – Emma van Pinxteren Schijndel – Bo van de Sande Sint-Oedenrode – Mare Scheffer Sint-Michielsgestel – Nadie Schoutens Vught – Stijn Smits Sint-Michielsgestel – Eefje van Son Schijndel – Jelle Spierings Den Dungen – Cerine Verbruggen Gemonde – Shannen Verhagen Schijndel – Sanne Vervoort Sint-Oedenrode – Marlie Voets Schijndel – Evi de Wit Sint-Oedenrode

Vmbo GL

Economie: Maaike van Alphen Schijndel – Imke van den Berg Schijndel – Bjorn Blummel Schijndel – Toine Cooymans Den Dungen – Giovanni Eijmberts Schijndel – Evi van Galen Sint-Oedenrode – Wouter Heerkens Berlicum – Thijn Huisman Schijndel – Lilian Janssen Berlicum – Pascalle van den Oetelaar Schijndel – Jasmin Pham Sint-Michielsgestel – Ferdy van Zon Gemonde

Techniek: Rik Bergman Vught – Pim de Bruijn Sint-Michielsgestel – Sjors Cornelis Vught – Pim Gerrits Den Dungen – Maarten Groenendaal Sint-Michielsgestel – Justin Kool Schijndel – Erik Prijs Sint-Michielsgestel – Job Toelen Gemonde – Geert van der Velden Schijndel – Lars Vorstenbosch Schijndel

Zorg en Welzijn: Iris Groenen Schijndel – Emma Maurix Sint-Michielsgestel – Nienke Rovers Sint-Oedenrode – Sep Schuurman Sint-Oedenrode

Vmbo KBL

Bouwtechniek: Gijs van Bussel Berlicum – Luc van Empel Sint-Michielsgestel – Stijn van Geffen Sint-Oedenrode – Carlo van den Heuvel Schijndel – Sam van Houtum Schijndel – Maik Hurkx Sint-Oedenrode – Martijn Kaanders Vught – Teun der Kinderen Schijndel – Daivon Kuijpers Sint-Oedenrode – Jay Pfeiffer Sint-Michielsgestel – Bram van de Rijt Sint-Oedenrode – Niels van Schaijk Sint-Oedenrode – Jan Steenbakkers Schijndel – Dennis van de Ven Gemonde

Elektrotechniek: Stan van Erp Eerde – Jordi van Gerwen Velddriel – Bas van Oirschot Schijndel – Aivar van de Wiel Berlicum

Groen: Senna Eijkemans Sint-Oedenrode – Roy van Erp Veghel – Sharon Ista Veghel – Melissa Nieuwenhuizen Schijndel – Martijn van Rozendaal Schijndel – Luuk Schats Boxtel – Robert van Son Schijndel – Rik Verhagen Schijndel – Stef van de Vossenberg Sint-Oedenrode

Installatietechniek: Rens van Gestel Gemonde – Kai van Wijk Schijndel

Metaaltechniek: Dani van den Berg Heesch – Fabian van Biljouw Schijndel – Cas van Elderen Sint-Oedenrode – Rick Gevers Sint-Oedenrode – Ryan Mutsaars Schijndel – Stef Verhagen Gemonde – Jelt Vervoort Sint-Oedenrode

Technologie en dienstverlening: Femke Ackermans Gemonde – Yoni van den Akker Vught – Job van den Berg Vught – Sanne Broeren Sint-Michielsgestel – Job Clerkx Vught – Bas Duraij Schijndel – Lennart van Enkhuizen Vught – Susan van Galen Schijndel – Bas Gordijn Schijndel – Kashif Gulzar Sint-Michielsgestel – Jolie van Heertum Sint-Michielsgestel – Nikki van Heeswijk Sint-Oedenrode – Wessel Hoevenaars Sint-Oedenrode – Robbert Korste Schijndel – Dirk Mertens Vught – Bas van de Moosdijk Sint-Michielsgestel – Timur Parwani Sint-Oedenrode – Daan Pits Schijndel – Sophia van der Post Schijndel – Yannick Rutten Sint-Oedenrode – Enya Sengers Schijndel – Marijn Smits Schijndel – Mats van der Velden Schijndel – Roel Vermeltfoort Loosbroek – Arman Wardanjan Sint-Oedenrode – Denise de Wolf Den Dungen – Timo Zwart Schijndel

Uiterlijk en verzorging: Nikki van Alebeek Schijndel – Ashley van Bakel Heeswijk-Dinther – Tessa van Boxtel Schijndel – Floor Hendriksen Sint-Michielsgestel – Fem Hufnagel Sint-Oedenrode – Hilde van den Oever Sint-Oedenrode – Rowen Raaijmakers Sint-Oedenrode – Linn Verstappen Schijndel – Myrna Voets Schijndel – Bente Voorn Sint-Oedenrode – Kaylee van de Vorstenbosch Schijndel

Verzorging: Linne van Alebeek Schijndel – Dagmar van Biljouw Schijndel – Dafne Claassen Sint-Oedenrode – Floor Donkers Sint-Michielsgestel – Anouk Eickmans Schijndel – Relana Eijkemans Schijndel – Bo van Geffen Schijndel – Luuk van Gestel Den Dungen – Desirée Habraken Schijndel – Iris van Heeswijk Sint-Oedenrode – Jessie Janssen Schijndel – Cindy de Jong Kaatsheuvel – Janneke Ketelaars Schijndel – Mirte Kusters Schijndel – Sabine Landman Schijndel – Britt Mutsaars Schijndel – Merove Paulus Heeswijk-Dinther – Pleun Reniers Sint-Oedenrode – Sanne Rooijakkers Sint-Oedenrode – Tara van Rosmalen Schijndel – Radia Saouir Sint-Michielsgestel – Pleun Schepens Sint-Oedenrode – Ashley Tijssen Berlicum – Sanne Verstappen Sint-Michielsgestel – Julia Voets Berlicum -Nienke Vos Schijndel – Amber van Vught Schijndel – Loes Westerlaken Schijndel – Sil van de Wetering Heeswijk-Dinther – Richelle Wolters Berlicum

Vmbo BBL

Bouwtechniek: Niels van den Akker Berlicum – Rens van den Boom Schijndel – Pascal van Boven Den Dungen – Maik van Breugel Sint-Michielsgestel – Jari Brus Schijndel – Loek van den Dungen Den Dungen – Pablo van Heesch Schijndel – Ben van Heijnsbergen Den Dungen – Rob Hellings Schijndel – Daan Hulsen Sint-Oedenrode – Ray Matuszewski Sint-Oedenrode – Jarno van Oorschot Berlicum – Brian Pijnappels Schijndel – Dani van Roosmalen Schijndel -Juul Schakenraad Schijndel – Yari van der Ven Sint-Oedenrode – Rik van Vught Sint-Michielsgestel – Rick Welte Sint-Oedenrode

Elektrotechniek: Jibbe de Bock Schijndel – Joris van der Steen Schijndel – Remco Vissers Schijndel – Rick van de Vorstenbosch Schijndel – Stan van de Wetering Sint-Oedenrode – Tim Witlox Sint-Oedenrode

Groen: Yannick Koenen Schijndel – Joey Verhagen Schijndel – Jolanda Verhagen Berlicum

Installatietechniek: Tim van der Burgt Schijndel – Gijs Qaderi Berlicum – Zaki Razzouki Schijndel – Thiago Silva Schijndel

Metaaltechniek: Marnix van Alebeek Sint-Michielsgestel – Jelle Brouwer Schijndel – Tom van Esch Schijndel – Edwin van de Greef Schijndel – Tristan van den Heijkant Sint-Michielsgestel – Anouar Lahlouh s-Hertogenbosch – Bram Smits Schijndel

Technologie en dienstverlening: Wietse van Beers Gemonde – Naomi Bottenheft Schijndel – Shayan Karimaghaei Schijndel – Thomas Kastelijn Schijndel -Mitchel Leijtens Schijndel -Miatta Sesay Schijndel – Pien Verhagen Schijndel

Uiterlijke verzorging: Esmee Hellings Schijndel – Julie Kremers Son en Breugel – Shania Latijnhouwers Sint-Oedenrode – Jette van Liempt Berlicum – Demi Lommelaars Den Dungen – Inge Rovers Sint-Oedenrode – Melissa Wijnakker Schijndel

Verzorging: Zuzanna Bernat Schijndel – Anke van Boxtel Schijndel – Jent van Boxtel Schijndel – Beau Brus Schijndel – Iris Clerx Schijndel – Annasthasia van Erp Oss – Esther van de Laar Sint-Oedenrode – Nick van Oers Schijndel – Mandy van Osch Schijndel – Sharon Persoons Schijndel – Anouk Ravestein Schijndel – Bowie Scheutjens Schijndel – Ima Schuurmans Sint-Michielsgestel – Maaike Snijers Schijndel – Femke Vos Schijndel – Janne Waardenburg Zeeland

Praktijkschool

Sanne van der Aa Schijndel – Mathien Bekkers Sint-Oedenrode – Amber van den Boogaard Sint-Michielsgestel – Robert van Boxtel Schijndel – Jeffrey Drost Schijndel – Lysanne Geerings Sint-Oedenrode – Daphne Habraken Schijndel – Erik van der Heijden Schijndel – Bart van den Hooven Vught – Luk Janssen Schijndel – Ester Kastelijn Berlicum – Roy Kastelijn Schijndel – Thom Kerkhof Schijndel – Millinda van Kessel Sint-Michielsgestel – Timon Koot Schijndel – Roel Langenhuijsen Schijndel – Mark van der Linden Sint-Oedenrode – Wesley Manders Schijndel – Ayanle Nur Ahmed Schijndel – Ricardo Raaijmakers Liempde – Duzikka Raveendranathan Schijndel – Nils Sanders Schijndel – Romy Sanders Sint-Oedenrode – Juha van Schijndel Schijndel – Cas ter Stege Sint-Michielsgestel – Hidde Termeer Vught – Bob Timmermans Den Dungen – Daniel Veldkamp Den Dungen – Rens Verhagen Schijndel – Chazz Vermeulen Windsant Schijndel – Jamal Yusuf Mahamud Schijndel

Foto's:


0