07 juli 2016

Gratis LandKunstKrant 2016

De LandKunstKrant 2016 staat boordevol mooie projecten in Noord-Brabant die je dit seizoen kunt bezoeken. In de krant brengt BKKC (Brabants Kenniscentrum Kunst en Cultuur) zo veel mogelijk Landkunst-initiatieven samen. Je leest over Landkunstwerken, tentoonstellingen en over nieuwe landkunstontwikkelingen; initiatieven en ideeën die de komende jaren uitgezet worden, gebieden die je in de gaten moet houden.
Landkunst brengt land, stad, natuur, cultuurhistorie en hedendaagse kunst samen op eigentijdse en historische ontmoetingsplekken. Ook in 2016 is er weer volop Landkunst te zien en te beleven in Brabant. Sommige projecten zijn nieuw, en sommige projecten verder vervolmaakt.
De kunstwerken, tentoonstellingen of evenementen die je aantreft, zijn speciaal voor díe plek bedacht en gemaakt en samengebracht in deze krant.

Verkrijgbaar

Weet je niet waar je moet beginnen, kijk dan eerst eens op de Land Kaart in het midden van de LandKunstKrant. Daarop vind je een overzicht van alle tijdelijke en permanente werken en tentoonstellingen in Brabant.
Veel van de kunstwerken en projecten kun je op ieder gewenst moment bezoeken. Meer informatie en concrete data vind je op www.landkunst.nl
De nieuwe LandKunstKrant 2016 is gratis verkrijgbaar bij de VVV, gevestigd in Museum Jan Heestershuis, Pompstraat 17. www.vvvschijndel.nl

Foto's:


0