Nieuwe musical Brabants Muziek-Theater

Het Brabants Muziek-Theater brengt in het najaar van 2018 haar nieuwste productie “3 Musketiers, de Musical” op de planken in de Brabantse theaters.
Oorspronkelijk door Joop van den Ende uitgebracht in Nederland, is de musical later aangepast, uitgebreid en verbeterd voor de Duitse markt, waar de productie tot op de dag van vandaag volle zalen trekt. Het Brabants Muziek-Theater is erin geslaagd om de Nederlandse rechten uit te breiden met een ruime selectie van de Duitse aanpassingen, waardoor een uniek, kwalitatief hoogwaardig product is ontstaan.

Kweekvijver

Het Brabants Muziek-Theater is een semiprofessioneel, reizend theatergezelschap dat de afgelopen jaren in de grotere theaters in Brabant spraakmakende musicals als Evita, Aida en Jesus Christ Superstar ten tonele bracht. De laatste productie – Titanic De Musical, uitgevoerd in 2016 – is zelfs in de race voor nominaties voor de prestigieuze Amateur Musical Awards. Bovendien hebben talentscouts van professionele organisaties opnieuw hun slag geslagen bij het Brabants Muziek-Theater en één van de mannelijke castleden uit Titanic De Musical ‘gespot’, waarmee het theatergezelschap zich sinds jaar en dag kweekvijver voor professioneel talent mag noemen.

Audities

De eerste auditierondes voor 3 Musketiers, de Musical worden op zondag 25 juni en dinsdagavond 27 juni gehouden in Schijndel. De musical biedt een achttal hoofdrollen, zo’n twaalf uitdagende bijrollen en daarnaast een grote ensemblegroep. Ook figuranten kunnen zich bij het Brabants Muziek-Theater aanmelden, al zullen voor hen de selectierondes op een later tijdstip plaatsvinden. Meer details en het aanmeldformulier zijn te vinden op de website van het theatergezelschap: www.brabantsmuziektheater.nl/audities.

Foto's:


0